• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılllar sonra sosyal medyada ekleyen sevgili..

Düşünmezdim hayırdır ekledin beğeni de yaptın neden yazmıyorsun diye sorardım

ay öyle de çok yüzsüz gibi olmaz mı şuan kuyruğu dik tutma evresindeyim :KK70:
O eklerken yüzsüz değil de sen neden eklediğini merak edince mi yüzsüz olacaksın. Olmaz canım dert etme sor ama aldırmıyormuş gibi davran

bence mesaj atmayın. muhtemelen öneri listesinde falan isminizi gördü merak etti fotoğraflarınıza yaşamınıza bakmak için ekledi. meraktan yani kısaca. boş kaldığı bir anda da nasılsın? diye yazıp şansını denicek.

bence mesaj atmayın. muhtemelen öneri listesinde falan isminizi gördü merak etti fotoğraflarınıza yaşamınıza bakmak için ekledi. meraktan yani kısaca. boş kaldığı bir anda da nasılsın? diye yazıp şansını denicek.
Aslinda merak konusunu ben de dusundum ama en yakin arkadaslari benim sosyal medyada arkadaslarim onlardan da bakabilir di ki eminim ki goruyordur merakini giderebilir eklemek amaci olabilir mi bilemedim acikcasi ben de yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra bir hafta oldu sonucta kendisi yazarsa benim de meragim gidecek :)

Aslinda merak konusunu ben de dusundum ama en yakin arkadaslari benim sosyal medyada arkadaslarim onlardan da bakabilir di ki eminim ki goruyordur merakini giderebilir eklemek amaci olabilir mi bilemedim acikcasi ben de yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra bir hafta oldu sonucta kendisi yazarsa benim de meragim gidecek :)

Beni de arada bir ekliyor kabul ediyorum bir kaç gün bişey yazmayınca tekrar siliyorum tekrar ekliyor bu sefer bekliyorum biraz ekleyip hayırdır yazıyorum :D

Beni de arada bir ekliyor kabul ediyorum bir kaç gün bişey yazmayınca tekrar siliyorum tekrar ekliyor bu sefer bekliyorum biraz ekleyip hayırdır yazıyorum :KK70:
Haha mantikliymis aslinda yazmadigina gore durmasima gerek yok konusmayacaksa gitsin ha konusmak isterse tekrar ekler amaannn ugrasamam valla:21:

kızlar on gün oldu instadan da ekledi hala beğenmeye storylerime bakmaya devam ediyor ama yazmıyor gün geçtikçe iyice geriliyorum vallahi sinir oldum

Ben olsam kimsin hayirdir yazardim (tanimiyormus gibi). Madem yazmiyor goz zevkini gidermek icin mi sizin resimlerinize, hayatiniza bakiyor. Ciddi degilse kimseye hayatinizi dikizleme firsati vermeyin bence

çok da merak etmiyorsunuzdur belki ama ben konuyu açtığımı bile unutmuşum yaklaşık dört ay oldu arkadaş olarak konuşuyoruz kızlar fakat tam arkadaş da değil sevgili de değil flört işte :) Sanırım ikimiz de bir ilişiye henüz hazır değiliz fakat birbirimizi de tanımaya çalışıyoruz ve her konuda aşırı uyumluyuz bence bu iş olur gibime geliyor birkaç aya hayırlı haberi yazmak kısmet olur belki :KK48:

Kaç yaşındaydınız birlikteyken çok mu zaman geçti? Öyleyse meraktan eklemiştir

Back
X