- Konu Sahibi upsydaisyy
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay öyle de çok yüzsüz gibi olmaz mı şuan kuyruğu dik tutma evresindeyimDüşünmezdim hayırdır ekledin beğeni de yaptın neden yazmıyorsun diye sorardım
O eklerken yüzsüz değil de sen neden eklediğini merak edince mi yüzsüz olacaksın. Olmaz canım dert etme sor ama aldırmıyormuş gibi davranay öyle de çok yüzsüz gibi olmaz mı şuan kuyruğu dik tutma evresindeyim![]()
keşke ekler eklemez yazsaydım şimdi zaman geçti durup durup kafama taktığım belli olmaz inşallah :)O eklerken yüzsüz değil de sen neden eklediğini merak edince mi yüzsüz olacaksın. Olmaz canım dert etme sor ama aldırmıyormuş gibi davran
Aslinda merak konusunu ben de dusundum ama en yakin arkadaslari benim sosyal medyada arkadaslarim onlardan da bakabilir di ki eminim ki goruyordur merakini giderebilir eklemek amaci olabilir mi bilemedim acikcasi ben de yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra bir hafta oldu sonucta kendisi yazarsa benim de meragim gidecek :)bence mesaj atmayın. muhtemelen öneri listesinde falan isminizi gördü merak etti fotoğraflarınıza yaşamınıza bakmak için ekledi. meraktan yani kısaca. boş kaldığı bir anda da nasılsın? diye yazıp şansını denicek.
Aslinda merak konusunu ben de dusundum ama en yakin arkadaslari benim sosyal medyada arkadaslarim onlardan da bakabilir di ki eminim ki goruyordur merakini giderebilir eklemek amaci olabilir mi bilemedim acikcasi ben de yazmayi dusunmuyorum bu saatten sonra bir hafta oldu sonucta kendisi yazarsa benim de meragim gidecek :)
Haha mantikliymis aslinda yazmadigina gore durmasima gerek yok konusmayacaksa gitsin ha konusmak isterse tekrar ekler amaannn ugrasamam vallaBeni de arada bir ekliyor kabul ediyorum bir kaç gün bişey yazmayınca tekrar siliyorum tekrar ekliyor bu sefer bekliyorum biraz ekleyip hayırdır yazıyorum![]()
17 yaşındaydım ben o da 18 ama üzerinden zaman geçti tabi öylesine eklemiş ama şuan durum daha farklı bir hal aldı ben konuyu açalı aylar olmuş :) son güncelleme mesajı atmıştım yukarıya :)Kaç yaşındaydınız birlikteyken çok mu zaman geçti? Öyleyse meraktan eklemiştir