:1shok:merhabalar 5 dk vaktim vardı okuyayım dedim ama 113 sayfa olmuşakannehirbilmem gereken neler var okumma lazım 21 aralık gönderim günü başka neler vardı hatırlatımısınız bu kurbana:1rolleyes:
:1shok:merhabalar 5 dk vaktim vardı okuyayım dedim ama 113 sayfa olmuşakannehirbilmem gereken neler var okumma lazım 21 aralık gönderim günü başka neler vardı hatırlatımısınız bu kurbana:1rolleyes:
bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:
kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:
kızlar kurstan geldim ilk burayı açtım..en son öğlen yemek yedim çok acım mutfağa koşuyorum hemen :) sonra uyurum herhalde..gelemssem öpüyorum hepiniziiiii :)
kızlar kurstan geldim ilk burayı açtım..en son öğlen yemek yedim çok acım mutfağa koşuyorum hemen :) sonra uyurum herhalde..gelemssem öpüyorum hepiniziiiii :)
benim kurbanım 1 hafta önce mesj yazmış buraya kime çıktım çok merak ediyorum diye siteye son girşi olmuş ehh be kurban kardeşim baya merak ediyormuşsun yani şu kişiler bi belli olsun ben sana soracağım. ya ne meraksız hatunmuşsun insan günde 1 kerede olsa siteye girer ya hadi yılbaşı topiğine girmiyorsun bari başka şeylere yorum yazsaydında seninle ilgili kafamda birşey canlandırsaydım off off..........
Ne ettınız kız sız bıhterı ızlıyemıyom ben ya mafoldumbenkocam kurtlar vadısını ızlıyo dıger tv de bozuk üfffffffffffffff sora bana anlatın kızlar:hulya:yerimseniben