yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • #1.122
iki dizi çakışıyo ya aşk-ı memnuyu izleyemiyorum,parmaklıklar ardındayla çakışıyoooo

• #1.123
tepeden indim ama canım iyi geceler öncelikle...kaydirigubbakcemile5

• #1.124

demek ben değilim,yaw kim acaba yaa o kadar takip ediom daha kimse beni tarif etmedi:1ninca:

pooooofffffakannehir

• #1.128
valla kara kara düşünüyorum ne alsam hafta sonu halledicem artık

• #1.130
ben parmaklıklar ardındayı izlerken bi ara baktım bihter behlülün yanına gelmiş kaldıkları eve yani deniz kenarındaki behlülün başını şişirmeye nasıl çıkıcaksın bu işin içinden diye,oda sen neden geldin falan dedi bi çıktı gitti bihtercikağlaya ağlaya sonra ne oldu bilmem...CADIARZUfisfisfis

• #1.134

Bakınca anlatmaya dewam et özloşcugum tamamdır canım ah bu bıhter ya:dilcikar:yerimseniben

• #1.136
ya neden bilmem gündüzün yorgunluğu akşam beni mayıştırıyor uyku bastırıyor hemencecik...

• #1.138
ya neden bilmem gündüzün yorgunluğu akşam beni mayıştırıyor uyku bastırıyor hemencecik...

ay bide ben uyuyabilsem dün gece 5 yaptım saati gündüzde akşama kadar uyudum ,bi düzene girmedi hayatım

• #1.139
  • #1.140
Bakınca anlatmaya dewam et özloşcugum tamamdır canım ah bu bıhter ya:dilcikar:yerimseniben
zaten çoktan bitmiştir bakamadım canım ama hafta sonu cumartesi,pazar dizilerin tekrarları veriliyor bende o zaman izliyorum..vereliniortak:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…