• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine 1 yaş küçük,yine aşk kokusu yine ben

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
Merhaba sevgili bayanlar
Bir önceki konumu bilenler var evlenip boşandığımı konuştuğum çocuğa nasıl derim diye acmistim ve sizlerde bana yardımcı olmustunuz. Neyse onu bitirdim çünkü niyeti belli olmuştu. Şimdi ki konumda buna benzer ama içerik farklı çok farklı hatta bunda herşey ortada yalan yok. Uzun olcak ama.
Benim ta liseden arkadaşım vardı. Bu çocuk lisede çok popüler yakışıklı iyi ama o zamanların verdiği bi rüzgârla kavgacı biriydi. Kantinde birgün tesadüfi şekilde babasıyla tanismstim ve beni çok sevmisti. Aklı başında hanim hanimcik kızsin git oglumla tanış arkadaş ol senin gibi düzgün arkadaşları olmalı demişti. Bende bu sayede gidip tanismistim oglanla derken o zamanlar haylazdi kafasında kavak Yelleri esiyordu. Derken biz lise bitti aynı dersaneye gittik aynı sıraya oturduk iyi arkadaştik ve bana hep guvenirdi. Babası ona kızı kaçırma oğlum falan bile demişti :) neyse işte dersane zamanı da babasıyla karsilasmistik yine bana oglumla arkadaş ol lütfen sen ona iyi gelceksin demişti. Bende içimde vardı ama bana o niyetle bakmiyodu çocuk. Derken benimde sevgilim oldu evlendim ayrıldım aradan 5 yıl geçti. Bu cocukla instagramda karşılaştık işte konuşuyoruz telde. Şu anda telden mesajlasiyoruz. Yani yıllardır arkadasimdi ve cok sevindim oda bende . Evlendgmi ayrildgmi herseyi biliyor ve bu duruma benim üzücü şeyler yasadigimada çok üzüldü. Günaydın napiyosun iyi geceler gayet seviyeli ve saygılı. Hatta rahatsz olursan hani art niyetle mi konuşuyor acaba dersen bile söyle bana yeter ki sen rahatsız olma dedi. Ben asla art niyetle konuşmam bunu yapmam çünkü seni yıllar sonra bulduguma çok sevindim dedi. Oylede güveniyorum ona. İşte lafın kısası yine aynı konu . 1 yaş var aramızda ama o lisedeki çocuk gitmiş yerine aklı başında biri gelmiş. .. büyümüş hemde. Kahve içelim diyor yani sanki beni bulmuş ve kaybetmek istemiyor. Yani hep dediği laf şu senin gibi 4 4luk birini nasıl üzer o adi adam sana yapilirmi bu . Herşeyi biliyor ve bu a rağmen benimle birseyler olmasını istiyor gibi. Çok belli etmiyor ama ben anlıyorum. Bu aralar aşk pesimi bırakmıyor kızlar ... sizlerinde yorumlarini alayım sizler çok dgerlisiniz uzun oldu şimdiden teşekkürler :)

Çok hızlısınız :)
Bir kahve icmekte, muhabbet etmekte sakinca yok elbet ama bu kadar kısa sürede yeni biri vs bana biraz karmaşık geliyor.
En azından bir sure kafa dinleseniz, kendi halinize kalsaniz da sağlıklı degerlendirme yapıp karar verseniz...

Bunun yazilacagini biliyordum çünkü çok haklisiniz :)) çok hızlı oldu çünkü aniden çıktı karşıma. Ne oluyor bende anlamıyorum ama ayıp olmasın diye de öylesine konuştuk arkadasca. Bende kendi halime kalayim şimdi nerden çıktı bu dedim anlam veremedim :)

Bence standart bir kahve teklifi.
Hemen hayallere kapılmışsınız şimdiden.
Erken karar vermeyin derim.

Yok canım hayale falan kapilmadim çünkü kaç yıldır tanıdığım biri. İyi niyetinden eminim se o hayale kapıldı heralde zamaninda babasının lafını dinlemedigi için beni kaybetmek istemiyo sanırım :)

Yok canım hayale falan kapilmadim çünkü kaç yıldır tanıdığım biri. İyi niyetinden eminim se o hayale kapıldı heralde zamaninda babasının lafını dinlemedigi için beni kaybetmek istemiyo sanırım :)
O mu ekledi?
Benimle evlenir misin lafını duymadan inanma sen yinede :KK53:

Bunun yazilacagini biliyordum çünkü çok haklisiniz :)) çok hızlı oldu çünkü aniden çıktı karşıma. Ne oluyor bende anlamıyorum ama ayıp olmasın diye de öylesine konuştuk arkadasca. Bende kendi halime kalayim şimdi nerden çıktı bu dedim anlam veremedim :)

Bu arada atlamisim, 1 yaş küçük olması dile getirmeye değecek bir problem değil.
Onu düşünmeyin :)
Yine de yerinizde olsam hayatıma bir süre kimseyi almazdım.
Arkadaş. kalamayacagimi düşündüğüm kişiyle de gorusmezdim.

O mu ekledi?
Benimle evlenir misin lafını duymadan inanma sen yinede :KK53:

Aynen o ekledi işte numaramı istedi tanimasam vermezdim yani çok iyi birisiydi. Şimdi de beni kaybettiğine yanıyor ve pişman gibi :) aynen canım son olaydan sonra zaten hiç guvenemiyorum varya son olay canımı çok skmsti

1 yaştan ne olacak ki? Belirtmenize bile gerek yok bence.
Neyse önceki konunuzu bilmiyorum yeni boşandıysanız ya da biri yeni çıktıysa hayatınızdan ağırdan alın, akışına bırakın. Daha temkinli olunmalı bence boşanma yaşandıysa...

Icinizden nasil geliyorsa oyle davranin. Sonucta kadinsiniz. O gider, baskasi gelir. Tatli tatli devam edin bakalim gorucez.:eğlence:

Gorecez bakalım canım .. aslında bır ilişkiye hazır değilim arkadaşım yıllardır gorusemedik bi kahve içip muhabbet etmek iyi olacak ama erkek işte .. böyle şeylerde üst üste geldi hep bi anda oluyo hersey.. istediğin zaman olmuyo :)

Olgunlasmis diyorsunuz, bulusun bakalim.. ama sevgi hemen olusan birsey degildir.. sevgi emek ister.. simdilik birsey yok ortada..

Olgunlasmis diyorsunuz, bulusun bakalim.. ama sevgi hemen olusan birsey degildir.. sevgi emek ister.. simdilik birsey yok ortada..
Haklısınız. . Bugün buluşalım diye ısrar etti hatta 2 gün öncede ben kabul etmedim ağırdır alıyorum ders çalışıyorum diyorum.

Çok hızlısınız :)
Bir kahve icmekte, muhabbet etmekte sakinca yok elbet ama bu kadar kısa sürede yeni biri vs bana biraz karmaşık geliyor.
En azından bir sure kafa dinleseniz, kendi halinize kalsaniz da sağlıklı degerlendirme yapıp karar verseniz...
Yahu onla birşey olmamıştı ki ne kafa dinlemesi?.Rastgelmiş demekki.Niye deperlendirmesin bu kıtlıkta önüne gelmişken.Rastgelmeyince de gelmiyor..Okul dönemleri bitince bitiyor o bolluk..
Tabi adamın ilgisi varsa. .

Boşandıktan sonra mı üniye başladın konu sahibi.Bak çok şanslısın buyüzden erken dönemde yeni bir hayat ,yeni bir ortam ,hem de üni ortamı.Hem de bolluk:deli:

1 yaş konu bile edilmez , çok önemsiz yaşıt sayılırsınız zaten. Eğer kafa yapısınız uyuşuyorsa , en az sizin kadar olgunsa akışına bırakın bence

Alti üstü bir kahve diye düşünün cok anlam yüklemeyin. benim takıldigim geiste baba bu kadar israrciyken. Siz bosanmissiniz baba yine ayni tutupta olacak mi?yoksa oglum sen bekar sin mi diyecek?baba ya da bukadar guvenmeyin. anlam yüklemeden kendinizide kullandirmadan gorusmek isterseniz gorusun.

Back
X