• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine 1 yaş küçük,yine aşk kokusu yine ben

Kızlar bu arada bu çok işi var yani
açıklamayı bekliyoruz. :bicak::bicak::bicak:

Ya varya cidden çok komik hal aldı benim hayatım. Adam whatsapa girmiş okumuş mesajı ama cevap yok. Bakalım ne diyecek. Yani bilmiyorum aklında başkası olabilir. Ama ben herseyi yaşadım hayatta yasamadgim birsey kalmadı ölüm hariç demişti. Yinede insanın demesi gerek . Ben kaç yıllık arkadaşım diyorum nasıl davrsniyorum o nasıl davranıyor. Bakalım cvbina göre bunu onada diyeceğim

Kızlar bu arada bu çok işi var yani

Ya varya cidden çok komik hal aldı benim hayatım. Adam whatsapa girmiş okumuş mesajı ama cevap yok. Bakalım ne diyecek. Yani bilmiyorum aklında başkası olabilir. Ama ben herseyi yaşadım hayatta yasamadgim birsey kalmadı ölüm hariç demişti. Yinede insanın demesi gerek . Ben kaç yıllık arkadaşım diyorum nasıl davrsniyorum o nasıl davranıyor. Bakalım cvbina göre bunu onada diyeceğim
tamam . hayret bir şey. insan herşeyi yaşadım dememeli. yanlış konuşmuş. abartı yapmış kendi yaşantısı hakkında. bu da gelecek cevabın şaçmalığının ön hazırlığı gibi olmuş . umarım öyle değildir.

"Sakliyorum söylemek istemiyorum çünkü kimseye. Ama sana soyleyecektim olmadı " yazmış. Bende "ben sana herseyi paylaşırken soylememeni garipsedim. Soylemek istemeyebilirsin de Kaç yıllık arkadasiz kırıldım. Yinede saygı duyuyorum dedim .

Çok tatmin edici değil cevabı biliyorum niye saklar ki insan niye neden yani . Ama üstelersem de sanki biz sevgiliyiz hesap soruyorum sanar

"Sakliyorum söylemek istemiyorum çünkü kimseye. Ama sana soyleyecektim olmadı " yazmış. Bende "ben sana herseyi paylaşırken soylememeni garipsedim. Soylemek istemeyebilirsin de Kaç yıllık arkadasiz kırıldım. Yinede saygı duyuyorum dedim .
o zaman demek ki sen ona o kadar yakın değilmişsin.
yakın olarak görmemiş seni. ben bunu anlarım. sen kendini anlattın . o sakladı.

o zaman demek ki sen ona o kadar yakın değilmişsin.
yakın olarak görmemiş seni. ben bunu anlarım. sen kendini anlattın . o sakladı.

Aynen canım ne yazık ki bende bunu anladım. Saygı duyuyorum yazincada teşekkür ederim yazmış. Yani konuşmak istemiyo belli ki bu konuyu. Yoksa konuyu devam ettirirdi . Şimdi tekrar sorsam niye ayrıldınız kimdi bilmem ne çok üstüne düşmüş gibi olacak. Yani sanmıyorum ki aşk anlsmindada bişey yok henüz. . İşte ben ona değer verip herseyi paylaştım sordu diye. O söylemedi . Ne safim varya . Bende valla .

Kızlar mrb .. yaklaşık 1 haftadır bu çocuk yazı yazmıyor hiç. Kahve içilen günden sonra yazdı napiyosun diye ben geç cvp verdim sonrada hiç yazmadı. Bugün msj attım napiyosun diye . Mesajımi gördü ve çevrim içi olduğu halde çok geç cvp verdi . Sinek küçük ama mide bulandirir ya. Benimde öyle . Bundan böyle de tövbe bitti artık benim için. ...

Back
X