Mudahale etseniz de konussanizda sizi dinlemeyecektir.daha onceki konunuzu hatirliyorum zaten,ablaniz asabi bi tip.boşverin ne yaparsa yapsın .yasayarak görsün .madem tek dileği evlenmek....
Yaşayarak görsüm demistiniz ya..
Bu sefer müdahale etmedim hic.
Ablam kabul etti, ailesi tanışmaya geldi.
Ama ne gelme korkunc bir aksam gecirdik.
Ailesini gördüğü aksam vazgecti.
Bastan olabilecek olumsuzluklari görmustum ama kendi göremedi...
adamlar o kadar saygisiz ve kötülerdi ki.. sizin kiz kabul etmis zaten modunda gelip yüzümüze bakmadilar nasilsiniz diye sorunca iyiyiz deyip siz nasilsiniz dahi demediler. Ablama cirkinsin vs dediler. O derece ki ablam cidden güzel bir kizdir. Egitimi gayet iyi. Ama kadin o kadar kötü davrandi ki.. daha tanismaydi isteme bile degil.
Cok şükür olmadi. ama resmen toptan döndü yine ablam.. bana sordu vazgectim diyecegim dedi. ben karismam yaparım diyorsan kabul et sonucta evlilik bu önemli olan hayatini kurman evlenmeden hayat kurulmuyor ya dedim gectim. sinirliydim fazlasiyla..
Ablam çalıştığı icin o kadar cok hazirlik yapmıştım ki sarmalar pastalar temizlikler.. allah var benim isteme zamanimda o da cok yardim etmisti. ama ben gercekten dogru buldugum bir kararin ardinda idim. kayinvalidemlerle karsilikli olarak hatir sayip nezaketle davranirdik.
kiymet vermis kabul etmis demek ki dogru insan dogru aile dedim kendimi dizginlemek icin.
anladim ki biz kiymetsizmisiz. sözümüz değil görüp o korkunc aksami bize yasatmasiymis önemli olan.
Sunu anladim
insan kendi kıymetini bilirse karsidaki insana da onu bir sekilde bildirir. Kiymetini bilmeyip her gelene olur derse daha cok burnu sürter.