Yine acı bir gece

Ben de psikoloji öğrencisiyim. Ve bir psikolog olarak bir başkasının kısacık anlatımıyla teşhis koyabilmene ne demeliyim bilemedim
Oof bak zaten yeni boşanmışım bir de şu meslek triplerini çekemeyecegim sen öğrencisin ben yüksek lisansımı yapmış bir terapistim o zaman ne yapalım şimdi ? Burada fikir alışverişi yapılıyor sohbet ediliyor birine narsist dediğimizde kırmızı reçete yazılıp ömür boyu o teşhisle yaşamıyor zaten buradaki insanlar o yüzden relax

Oof bak zaten yeni boşanmışım bir de şu meslek triplerini çekemeyecegim sen öğrencisin ben yüksek lisansımı yapmış bir terapistim o zaman ne yapalım şimdi ? Burada fikir alışverişi yapılıyor sohbet ediliyor birine narsist dediğimizde kırmızı reçete yazılıp ömür boyu o teşhisle yaşamıyor zaten buradaki insanlar o yüzden relax
Meslek tribim yok. Diğer üyeye neden öyle yazdığımı açıkladım ordan okursunuz bilmeden yorum yapmayın. Yüksek lisans yapmışsınız ama meslek etikine sahip değilsiniz bunlar lisansla olmuyor tabi.

Arkadaşlar yine ben . Bu akşam dertleşmeye çok ihtiyacım var. Psikolojimin bittiğini hissediyorum. Anan baban seni bana kakalamış ! Evde dura dura senin beynin küçülmüş ! Bu aksam duyduğum laflar ama asla yeni değil. Çok sorguladım kendimi acaba gerçekten salak miyim benden utanıyor mu ? Hep düzelmeye çalıştım . Hepp. Ama artık anlıyorum ki sevgim de kalmamış. Içimde ki korku o kadar büyük ki ödüm kopuyor lafı doğruymuş. Ayak seslerinden bile korkuyorum. Ya bi akşam kavga ettik boğazımı sıktı tırnaklarıyla boynumdaki beni koparttı. Şaka gibi dimi. Hep ağlıyorum ama hiç göz yasimi silmedi ki benim. Cikmazdayim

Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?

eski konunu bilmiyorum sorunlarınıda...
Senin yaşın kaç nasıl bir durumun içindesin?
Kaçarak ailenin karşı çıktığı biriylemi evlisin?
Neden aileyle iletişime geçip ayrılmıyorsun çokmu seviyorsun eşini yada değilsede sana sağladığı imkanlara mı bağlısın?
Açıklayıcı olmamış konunuz
Tek baskın cümle size aşırı derecede uyguladığı şiddet.Kan beynime sıçradı boynynuzda ki beni koparması ne demek?
Hala gidip uzaklaştırma kararı çıkartmamak?
Tekrr soruyorum yaş kaç
Şuur gitti bende😥

Öyle bir iddiam yoktu ama yinede teşekkürler:KK70:burda hep okurdum yalan yanlış teşhisler koyan psikologları. Kim bunlar ya derdim, sizmişsiniz meğer :)
Ya hadi boş yapma şu saatte bir de yorumu iki kez düzenlemeye üşenmemişsin valla hiç çekemem seni başımda bir ton sorun var şuraya kafa dağıtmaya giriyorum seninle psikologçuluk yarışına giremeyeceğim büyüyünce en iyi psikolog sen olursun😚

Ya hadi boş yapma şu saatte bir de yorumu iki kez düzenlemeye üşenmemişsin valla hiç çekemem seni başımda bir ton sorun var şuraya kafa dağıtmaya giriyorum seninle psikologçuluk yarışına giremeyeceğim büyüyünce en iyi psikolog sen olursun😚
Sizin gibi mesleği çocuk oyuncağı yapmış birinden gelen elşetiriler iltifat gibi geliyor :)

Sizin gibi mesleği çocuk oyuncağı yapmış birinden gelen elşetiriler iltifat gibi geliyor :)
Hayatta her şey senin kitaplarda okuduğun gibi olmadığını başına gelince anlayacaksın ben bir narsiste 1 senemi verdim keşke seninde başına gelse ne diyeyim şimdi illa anlamak için dsm 5 kitabını açıp hepsini karşılıyor mu diye ölçütlere bakmana gerek olmadığını insan sarrafı olduğun zaman anlayacaksın küçük kız o yüzden lütfen kafamı daha fazla şişirme fena patlıycam sana

Hayatta her şey senin kitaplarda okuduğun gibi olmadığını başına gelince anlayacaksın ben bir narsiste 1 senemi verdim keşke seninde başına gelse ne diyeyim şimdi illa anlamak için dsm 5 kitabını açıp hepsini karşılıyor mu diye ölçütlere bakmana gerek olmadığını insan sarrafı olduğun zaman anlayacaksın küçük kız o yüzden lütfen kafamı daha fazla şişirme fena patlıycam sana
Keşke başına gelse ne demek ya. Psikologluğunuz gibi insanlığınız da mı çöp? Küçük kız lafı ne hoş, genç olmak güzel. Ama sürekli sizden küçük olmamı vurgulamanız yaş kompleksi mi ? Hayatta her şey kitaplarda yazdığı gibi değildir ama iki satır yazıdan teşhis koymayı hayatın neresinden öğrendiniz siz?

Merhabalar. Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum. Bilmediğimden soruyorum ayrıca.

Psikologların psikiyatrik hastalık tanısı koyma yetkileri var mı? Ben yok diye biliyorum. Astoria ya sormuştum diye hatırlıyorum ama emin olamadım şimdi 😕

Keşke başına gelse ne demek ya. Psikologluğunuz gibi insanlığınız da mı çöp? Küçük kız lafı ne hoş, genç olmak güzel. Ama sürekli sizden küçük olmamı vurgulamanız yaş kompleksi mi ? Hayatta her şey kitaplarda yazdığı gibi değildir ama iki satır yazıdan teşhis koymayı hayatın neresinden öğrendiniz siz?
Yaş kompleksi değil senin gibi bir öğrenciyken bende böyleydim sırf psikolog olduğun için her ortamda bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Burası sosyal bir platform ve bu kişinin konularına baktığımda eşinin narsist bir yapıda olduğunu fazlasıyla anlayabiliyorum bu teşhis koymak veya reçete yazmak değildir gecenin 3ünde sana şunları açıkladıgıma inanamıyorum dediğim gibi sen harika bir psikologsun ve en etik psikologta seni seçtik iyi geceler 😄👍

"Benziyor" bir teşhis değildir. Ayrıca burda doktorculuk oynamıyoruz. Ne kadar basit, kökten koparmanın zararı yok demek. Peki siz biliyor musunuz konu sahibinin maddi manevi imkanları ne boyutta? Ailesinden destek alabiliyor mu? İşe girebilecek mi? Tek başına ayakta duracak gücü var mı? Sizin içinde sallamak kolay bir eylemmiş
Pardon da siz bu kadından ne istiyorsunuz ?? Kadın size ne demiş böyle saldırıya geçiyorsunuz ?

Merhabalar. Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum. Bilmediğimden soruyorum ayrıca.

Psikologların psikiyatrik hastalık tanısı koyma yetkileri var mı? Ben yok diye biliyorum. Astoria ya sormuştum diye hatırlıyorum ama emin olamadım şimdi 😕
Psikiyatrik hastalık tanısı koyan olmadı zaten. Narsistlik bir karakter özelliği de olabilir kişilik bozukluğu da olabilir. Herkesin belirli bir yatkınlığı olabilir bazı şeylere. Görende burayı hasta doktor platformu zanneder.

Konu sahibi Allah yardimcin olsun ama tetbir bizden taktir Allahtan!

Lutfen ezdirme kendini.

Keşke seninde başına gelse nedir ya😱😱😱 buda yeni çıktı heralde bu kadın da sizin gibi bı yorumcu herkes konu sahibini bıraktı kadına saldırdı inanilir gibi değil

Yaş kompleksi değil senin gibi bir öğrenciyken bende böyleydim sırf psikolog olduğun için her ortamda bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Burası sosyal bir platform ve bu kişinin konularına baktığımda eşinin narsist bir yapıda olduğunu fazlasıyla anlayabiliyorum bu teşhis koymak veya reçete yazmak değildir gecenin 3ünde sana şunları açıkladıgıma inanamıyorum dediğim gibi sen harika bir psikologsun ve en etik psikologta seni seçtik iyi geceler 😄👍
Psikolog olduğunuz için yalan yanlış teşhisler koymayı kendinize hak görüyorsunuz. buna karşı çıkmam için Psikolog olmaya gerek yok. Psikoloji okumasaydım da müdahale ederdim. Benim mesleği abarttığım yok. benim takıldığım tek nokta sizin sınırınızı bilmemeniz. Demek benim gibi öğrenciyken yalan teşhisler koymamaya gayret ediyordunuz. Benim gibiymişsiniz ya sözde. Peki tam olarak ne zaman bozdunuz kendinizide bu duruma geldiniz onu merak ettim şimdi.

Back
X