- 3 Nisan 2014
- 36.200
- 147.648
- 798
hala herşeye rağmen iletişim kurmaya çalışmak, iyi geceler mesajı atmak vs niye ya. ne
iyi geceler mesajına bu kadar anlam yükleyen insan evladı yoktur senden başka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala herşeye rağmen iletişim kurmaya çalışmak, iyi geceler mesajı atmak vs niye ya. ne
Kuzenimin flörtüyle tanışıyorduk. Bi ara bana yazmıstı. Vis bu kuzenin neden saçını oksatmıyo bana elimi oraya götürüyorum ama hemen kafasını cekiyo dedi.Ama bir konuda saatlerce saçımı okşuyor yazmıştıyani uzanıyorlar ve saç okşuyorsa sadece
başka hdjsjdj ay neyse sısucam
Hep senin yuzunden, 3 gb memory var onu da resetleyip duruyorum habire
Uzunalan diye cok guzel uydurmusum yalnizZorunlualann o.
kaynak taktırdığını desen daha iyiydi, kuzenim olsan baya kızardımKuzenimin flörtüyle tanışıyorduk. Bi ara bana yazmıstı. Vis bu kuzenin neden saçını oksatmıyo bana elimi oraya götürüyorum ama hemen kafasını cekiyo dedi.
Bizim kızın kafasında cıt cıt mıdır kaynak mıdır nedir ondan var. Bana hep der saçıma dokundurmuyorum görecek diye dedi.
Bende adama diyemedim ki kaynak var diye. Dedim bazen bitleniyor çok hızlı yağlanır saçı yağlar bite dönüsüyo bana da dokundurmaz o dedim.
Ertesi gün kuzenim diyo ki yanıma gelmedi. Dedim o da bitlenmekten korktu herhalde![]()
Ay Aysel’in konularını görünce tüylerim diken diken oluyor hiç hatırlatma noluurrrEvet birkaç kişi var öyle canlandıran. Favorim aysel ama![]()
Himm özür dilerim arkadaşlar değerlerim düştü doğumdan sonrazorunlualan o.
saç okşayıcı eski sevgili yad edici.
Ya ben o zorunlu ile bu kadını aynı kişi sandım hxhshdjsjjs benden ancak bu kadar oluyorHep senin yuzunden, 3 gb memory var onu da resetleyip duruyorum habire![]()
Kızmakla kalmadı ki heybesinde sövecek küfür kalmadı yani. Bana gelmedi yanıma diyince direkt sesli şekilde “bitlenmekten korktu herhalde” dedim. Nasıl yani diyince mesajları okuttum bende.kaynak taktırdığını desen daha iyiydi, kuzenim olsan baya kızardım![]()
Şu yazın tarzın bana birini hatırlattıKiz sizin yuzunuzden acisini yasayamiyo yalniz şu an, anlat Rosey bebisim, yok mu baska aday ya?
HahshdjsjshKuzenimin flörtüyle tanışıyorduk. Bi ara bana yazmıstı. Vis bu kuzenin neden saçını oksatmıyo bana elimi oraya götürüyorum ama hemen kafasını cekiyo dedi.
Bizim kızın kafasında cıt cıt mıdır kaynak mıdır nedir ondan var. Bana hep der saçıma dokundurmuyorum görecek diye dedi.
Bende adama diyemedim ki kaynak var diye. Dedim bazen bitleniyor çok hızlı yağlanır saçı yağlar bite dönüsüyo bana da dokundurmaz o dedim.
Ertesi gün kuzenim diyo ki yanıma gelmedi. Dedim o da bitlenmekten korktu herhalde![]()
En son kocasi baska sehre calismaya giden vinç operatorunun karisiyla konusmustum boyle, ne seytanligim kaldi ne fesatligim, korkuyorum artikŞu yazın tarzın bana birini hatırlattıCoşkun vardı ya keltoş tecavüzcü. Kötü yola düşürdüğü kızları ilk mama ile tanıştırıyor o da aynı böyle ikna edici konuşuyordu
![]()
Bu sektöre mi yönelsek hahahahEn son kocasi baska sehre calismaya giden vinç operatorunun karisiyla konusmustum boyle, ne seytanligim kaldi ne fesatligim, korkuyorum artik![]()
Vinc operatörü mü olcaz, coşkun mu?Bu sektöre mi yönelsek hahahah
Onun gibisi yokAman Rosey sal gitsin, sana adam mi yok?