• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine acı bir tecrübe

Ama bir konuda saatlerce saçımı okşuyor yazmıştı :KK70: yani uzanıyorlar ve saç okşuyorsa sadece :KK70: başka hdjsjdj ay neyse sısucam
Kuzenimin flörtüyle tanışıyorduk. Bi ara bana yazmıstı. Vis bu kuzenin neden saçını oksatmıyo bana elimi oraya götürüyorum ama hemen kafasını cekiyo dedi.
Bizim kızın kafasında cıt cıt mıdır kaynak mıdır nedir ondan var. Bana hep der saçıma dokundurmuyorum görecek diye dedi.
Bende adama diyemedim ki kaynak var diye. Dedim bazen bitleniyor çok hızlı yağlanır saçı yağlar bite dönüsüyo bana da dokundurmaz o dedim.
Ertesi gün kuzenim diyo ki yanıma gelmedi. Dedim o da bitlenmekten korktu herhalde 😂

Kuzenimin flörtüyle tanışıyorduk. Bi ara bana yazmıstı. Vis bu kuzenin neden saçını oksatmıyo bana elimi oraya götürüyorum ama hemen kafasını cekiyo dedi.
Bizim kızın kafasında cıt cıt mıdır kaynak mıdır nedir ondan var. Bana hep der saçıma dokundurmuyorum görecek diye dedi.
Bende adama diyemedim ki kaynak var diye. Dedim bazen bitleniyor çok hızlı yağlanır saçı yağlar bite dönüsüyo bana da dokundurmaz o dedim.
Ertesi gün kuzenim diyo ki yanıma gelmedi. Dedim o da bitlenmekten korktu herhalde 😂
kaynak taktırdığını desen daha iyiydi, kuzenim olsan baya kızardım :D

Zaten ilişkiniz sağlam değildi sizin çabanızla yürüdü karşıdaki de belli ediyor tavırlarından barışmak istememesi ,çabalamaması vs yazmışsınız

E niye gelsin ?
siz niye çağırıyorsunuz ?

değer vermiyor zorla ite kalka niye bu sevdirme çabası

Biraz güçlü olun Ya size değer vermeyen birinden zorla sevgi ilgi dilenecek kadar düşürmeyin kendinizi ..

kaynak taktırdığını desen daha iyiydi, kuzenim olsan baya kızardım :KK70:
Kızmakla kalmadı ki heybesinde sövecek küfür kalmadı yani. Bana gelmedi yanıma diyince direkt sesli şekilde “bitlenmekten korktu herhalde” dedim. Nasıl yani diyince mesajları okuttum bende. :D

Kiz sizin yuzunuzden acisini yasayamiyo yalniz şu an, anlat Rosey bebisim, yok mu baska aday ya?
Şu yazın tarzın bana birini hatırlattı :KK70: Coşkun vardı ya keltoş tecavüzcü. Kötü yola düşürdüğü kızları ilk mama ile tanıştırıyor o da aynı böyle ikna edici konuşuyordu :KK70:

Hahshdjsjsh
Ay o çıt çıtlat kokuyorr kim ne derse desin :D

Şu yazın tarzın bana birini hatırlattı :KK70: Coşkun vardı ya keltoş tecavüzcü. Kötü yola düşürdüğü kızları ilk mama ile tanıştırıyor o da aynı böyle ikna edici konuşuyordu :KK70:
En son kocasi baska sehre calismaya giden vinç operatorunun karisiyla konusmustum boyle, ne seytanligim kaldi ne fesatligim, korkuyorum artik 😂

Back
X