Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar ,
yine tuttu aglama krizim tam 3saattir hickira hickira agliyorum , susmak iste dikce daha cok agliyorum , suan sizlere yazarken bile gözyaslarimi tutamiyorum , ne yapicm ben boyle ;(
canimdan ote bitaneck ablam 2aydir gormuyorm onu qidemdm yanina onu cok ozledim ;(
maddiyattan gidemiyorum ben koydeym o sehrde , bnm icn onemli bi durm aileme ck duskunum heleki ablama![]()
Duskun olabilirsin de, 2 aydir gormedigin icin, Allah korusun kotu bir durum da yok, 3 saattir hickira hickira aglamak...
Sebep sadece buysa cok sasirdim. Altinda baska sebepler varmis, bir patlama olmus sanki.
Hepimizin icinde var birilerine, bir yerlere karsi ozlem. Bu hayatin gercegi, gerek gidip de donemeyeceklere, gerek uzagimizda olanlara ozlem duyariz. Ben de cok sevdigim bazi insanlardan binlerce kilometre uzaktayim, aramizda okyanuslar var yani. Yapacak birsey yok, teknoloji bu durumlar icin var. Interneti, telefonu... Eminim sIk konusuyorsunuzdur. Cok bunaldiysan ablani cagir, o gelsin yanina? Ya da illa gidersin, bu kadar kendini hirpalamaya gerek yok. Evliligin bir getirisi ailenden ayri yasamak, her ozlediginde bu kadar aglarsan omrunden yersin. Allah saglik versin de, ayrilik olur, ozlem olur, kavusma olur hayatinda. Bunlar hangimizin hayatinda yok ki? Evliligine odaklan, surekli aklina aileni getirme, evliligine alismaya calis biraz.
size tuhaf geldiğinin farkındayım ama bilmiyorum hep var benim ağlamlarim ama bu akşam nedense çok kötü oldu bide hamile fey se resim atmış karnı kocaman olmuş 2ayda bu kadar mi büyüro one bileyim çok özledim ışte resimlerini gördüğümden beri ağlıyorumbu arada o gelmiyor artık benim evime kaynanam sürekli laf sokup tersliyor diye ; (
Şehirden kalkıp köye evlendiysen ondan olabilir mi ? ablasını bir insan sever de 2 ay göremedi diye 3 saat ağlamaz..ben de gurbette gelinim..ben de özlüyorum ama ağlamıyorum..eşinle mutlu değil misin ??
Sen mutsuzsun kaynanandan dolayı.......ağlamanın altında bu yatıyor farkında değilsin..
eşimle çok sorunlar oldu ama şimdi mutluyuz çok şükür belki birikim belki başka bi şey ama bende anlayamıyorum artık ..
olabilir , ben nasıl alışıcam bilmiyorum![]()