Ona versem de değişen birşey yok ,40 kere söylemezsen kalkıp yapmaz ,o kadar söyleyince dırdır ettin oluyor ,bende kendim yapayım daha iyi dedimSon zamanlarda bir stresi mi var eşinizin çarşafa dahi kızacak kadar
Adam tembelmiş sen de idare etmişsin belli ki işine gelmiş bazı sorumlulukları ona versen anlaşma yapıp
Yardımcı almakla çözüm olsa paraya kiyip alicam en fazla ayda bir bile olsa yeter ama yükten biktim ,ben bıktım sorumluluk benim sırtımda ,adamın evle hiç alakası yok , turist gibi girer çıkarYardımcı alın madem ikiniz de çalışıyorsunuz. Adam da yorgun evle filan uğraşmak istemiyor demek ki. Siz de yoruluyormuşsunuz. Evde iş olmazsa rahatça ilgilenirsiniz çocukla.
Yardımcı geliyor mu? Hayat yükünün altında kaybolmuşsunuz.
hergun yardımcı alacak bir bütçemiz yok,sonra benim tek derdim bedene yorulmak değil çalışkan biriyimdir yaparım herşeyi ,ama herşeyi ben düşünmekten bıktım.erkek iside bende kadın iside ,dışarıda bende evde bende ,ruhen yalnızım oğlum dışında ama fiziken 2 kişiden daha sorumluyumYardımcı geliyor mu? Hayat yükünün altında kaybolmuşsunuz.
İyi de yardımcı tabi ki çözüm. Cam sil yer sil yok. Daha mutlu bir kadın olacaksınızYardımcı almakla çözüm olsa paraya kiyip alicam en fazla ayda bir bile olsa yeter ama yükten biktim ,ben bıktım sorumluluk benim sırtımda ,adamın evle hiç alakası yok , turist gibi girer çıkar
Temizlik işinde öyle hallet gerisine koşmaya devam mı diyorsunuzİyi de yardımcı tabi ki çözüm. Cam sil yer sil yok. Daha mutlu bir kadın olacaksınız
Eşinizde öyle. Ayda bir olmaz en az iki.
Hayır. Mutlu olacaksınız eşinize çocuğunuza enerjiniz yansıyacak. Eşiniz unutmayacak suyu diyorum.Temizlik işinde öyle hallet gerisine koşmaya devam mı diyorsunuz
O kadar sıkıldım ki eşim e enerji falan veresim yok bir zahmet o etse artık ,bıktım artık ,işyerinde bile sürekli yapmam gerekenleri düşünüyorum ,sanki sırtımda kocaaaaa bir yükle dolaşıyor gibiyimmmEşinizde işte yoruluyor. Sizde mutsuzsunuz. Gerçekten bir deneyin. Temizliğe ayıracağınız enerjiyi çocuğa eşinize verin.
Hayır. Mutlu olacaksınız eşinize çocuğunuza enerjiniz yansıyacak. Eşiniz unutmayacak suyu diyorum.
5 oldu,goruntude çok medeni gözükür ama tam bir öküz afedersinizEşiniz hep mi böyleydi tanışma nişanlılık vs dönemlerinde suyu dahi almadan gelmesi garip erkek neticede fiziken güçlü suyu bari taşısa ne olacak ki
Kabalık da var eşinizde kaç yıllık evlisiniz eski jenerasyon adamlara benzettim
Evlenmeden önce gezmeye yurtdışına gideriz diyordu evlendik bulundugumiz ilde tek yer dışında 2. Bir yere gitmedik birlikte 3 yıl kalmamıza rağmen o sehirde5 oldu,goruntude çok medeni gözükür ama tam bir öküz afedersiniz
Bende aynı şeyi diyorum. Tabi ki düşünürsünüz. Ayda 300 TL ile mutlu olabilirsiniz. Para herşey değil. Lütfen düşünün bu konuyu.O kadar sıkıldım ki eşim e enerji falan veresim yok bir zahmet o etse artık ,bıktım artık ,işyerinde bile sürekli yapmam gerekenleri düşünüyorum ,sanki sırtımda kocaaaaa bir yükle dolaşıyor gibiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?