Yine ağlıyorum

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
O kadar doldum ki neyi anlatsam bilmiyorum.
Eşim gereksiz sebeplerden yine kavga çıkarmaya başladı
Çok tembel biri evin tüm yuku benim üzerimde,üstelik bir çocuğum var ve calisiyorum .
Onunda işi yoğun sayılır .eve gelip kimildamamak istiyor ne kimse konuşsun ne de birşey istesin,ekmek almaya zor gider.
Çocuğu parka çıkartmaya bile kavga çıkarır benim zorumla çıkarır .genelde huysuz değildir tabi birşey istemezsen ,geberene kadar iş yap ev işi dışarı in işi ,çocukla ilgilen umrunda olmaz .sonundada ne yapıyorsunuz der .
Şimdide iyice huysuzlasmaya başladı
Geçen gece bu çarşaflar niye pembe ben sevmiyorum deyip kavga çıkardı mesela
Bıktım artık
Geceleri kendi kendime konuşmaktan uyuyamaz hale geldim.bundan dolayında tüm gün işte de evdede zombi gibi geziyorum.
Dışarda yüzüm gülüyor yalandan ,çok mutlu gozukuyorum ama şu evin kapısından girince başlıyor yine yaslar

Ailemin yada başkasının hiçbir şey den haberi yok ,mutlu sanıyorlar ,uzulmesinler diye 5 yıldır mutlu rolu yapıyorum ,ama artık yükü kaldiramiyorum.isten kaçmam seve seve yaparım ama yiprandim çok herşeyi düşünmekten sanki artık beynim aciyorrr

Yardımcı alın madem ikiniz de çalışıyorsunuz. Adam da yorgun evle filan uğraşmak istemiyor demek ki. Siz de yoruluyormuşsunuz. Evde iş olmazsa rahatça ilgilenirsiniz çocukla.

Son zamanlarda bir stresi mi var eşinizin çarşafa dahi kızacak kadar
Adam tembelmiş sen de idare etmişsin belli ki işine gelmiş bazı sorumlulukları ona versen anlaşma yapıp

Son zamanlarda bir stresi mi var eşinizin çarşafa dahi kızacak kadar
Adam tembelmiş sen de idare etmişsin belli ki işine gelmiş bazı sorumlulukları ona versen anlaşma yapıp
Ona versem de değişen birşey yok ,40 kere söylemezsen kalkıp yapmaz ,o kadar söyleyince dırdır ettin oluyor ,bende kendim yapayım daha iyi dedim

Mesela bugün su bitti al dedim ,çocukla çıktı dışarı boş geldi ,umrunda olmadı tekrar söyledim.em son ben akşam 8.30 da kalktım kendim aldım geldim.
Şimdide lüzumsuz bir şeye kavga çıkardı bağırdı defol git gözümün önünden dedi .
Kapısını kapattı TV ye bakıyor ,bende ağlıyorum yatkta

Yardımcı alın madem ikiniz de çalışıyorsunuz. Adam da yorgun evle filan uğraşmak istemiyor demek ki. Siz de yoruluyormuşsunuz. Evde iş olmazsa rahatça ilgilenirsiniz çocukla.
Yardımcı almakla çözüm olsa paraya kiyip alicam en fazla ayda bir bile olsa yeter ama yükten biktim ,ben bıktım sorumluluk benim sırtımda ,adamın evle hiç alakası yok , turist gibi girer çıkar

Yardımcı geliyor mu? Hayat yükünün altında kaybolmuşsunuz.
hergun yardımcı alacak bir bütçemiz yok,sonra benim tek derdim bedene yorulmak değil çalışkan biriyimdir yaparım herşeyi ,ama herşeyi ben düşünmekten bıktım.erkek iside bende kadın iside ,dışarıda bende evde bende ,ruhen yalnızım oğlum dışında ama fiziken 2 kişiden daha sorumluyum

Yardımcı almakla çözüm olsa paraya kiyip alicam en fazla ayda bir bile olsa yeter ama yükten biktim ,ben bıktım sorumluluk benim sırtımda ,adamın evle hiç alakası yok , turist gibi girer çıkar
İyi de yardımcı tabi ki çözüm. Cam sil yer sil yok. Daha mutlu bir kadın olacaksınız
Eşinizde öyle. Ayda bir olmaz en az iki.

Eşinizde işte yoruluyor. Sizde mutsuzsunuz. Gerçekten bir deneyin. Temizliğe ayıracağınız enerjiyi çocuğa eşinize verin.
Temizlik işinde öyle hallet gerisine koşmaya devam mı diyorsunuz
Hayır. Mutlu olacaksınız eşinize çocuğunuza enerjiniz yansıyacak. Eşiniz unutmayacak suyu diyorum.

Eşiniz hep mi böyleydi tanışma nişanlılık vs dönemlerinde suyu dahi almadan gelmesi garip erkek neticede fiziken güçlü suyu bari taşısa ne olacak ki
Kabalık da var eşinizde kaç yıllık evlisiniz eski jenerasyon adamlara benzettim

O kadar sıkıldım ki eşim e enerji falan veresim yok bir zahmet o etse artık ,bıktım artık ,işyerinde bile sürekli yapmam gerekenleri düşünüyorum ,sanki sırtımda kocaaaaa bir yükle dolaşıyor gibiyimmm

5 oldu,goruntude çok medeni gözükür ama tam bir öküz afedersiniz

Temizliğe kadın bularak, diğer işlere de bi kolaylık düşünerek yine yükü siz üstlenmiş oluyorsunuz. O yine bu işin kaymağını yiyecek. Kökten çözüm lazım. Kocandan hiç mi bişey istemeyeceksin. Mesela su istemişsin sonra yine kendin almışsın. O sizin konuşup konuşup sonunda yapacağınızı çözmüş artık. Yok mu bunun kulağını çekecek biri ? Ailenizden korkan biriyse ailenizle paylaşmalısınız bunu bence

Bende aynı şeyi diyorum. Tabi ki düşünürsünüz. Ayda 300 TL ile mutlu olabilirsiniz. Para herşey değil. Lütfen düşünün bu konuyu.

Sevgili arkadaşım, dediğin gibi çok dolmuşsun ve tahmin ediyorum ki yaşayana zor bu aile içi durumlar. Biz kadınlar, her işe koşturmayı bir borc bilip, elimizden gelenin fazlasıni yapmaya cabalarken, erkekler için sonrasinda bu aliskanlik oluyor ve yardim etmek, sorumluluk almak ya da yorulduğumuzu fark etmelerini gerektirecek bir sey olmuyor. Çunku düsünsene ne güzel, o elini atmasa bile işler yolunda ilerliyor ve kendisini yormasina hiç gerek yok. Insanoglu bu, ya kaybetme korkusu duyduğunda ya da karşı tepkiyle karşılaştığında kendine dikkat edebiliyor.
Mukemmel görünmek zorunda değilsiniz, ailenize ya da bir başkasına. Ve eşiniz, istedigi kadar sesini yükseltsin, bu onun hakli olduğunu anlatmaz, bu bir nevi arsız insanların cevresindekileri sömurmesi icin bir yontem...
Benim nacizane fikrim, ne yapsa nasil davransa sizin icin daha iyi olurdu, beklentileriniz, ihtiyaclariniz ne onlari bilin, konusabiliyorsaniz konusun, olmuyirsa yazin, yazmak bazen daha etkili olabiliyor. Mesela, çarşaf pembe diyerek kavga çıkarmis olmasi sacma, hoslanmiyor olabilir ama bunu ifade bicimi haddini asiyorsa dur demek gerek. Eş demek, hayatta insana en cok güven veren, hisseden, destek olandir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…