Yine ağlıyorum

Ailemi üzmek istemiyorum ,bir kere iliski zedelendimi sonrası öyle gider diye korkuyorum.annem babam çok duygusal insanlar ,ben 1 uzulsem bilseler onlar 1000 üzülür , kıyamıyorum onlarada, varsın mutlu sansinlar diyorum,

Bu düşünce sizde varis bel ağrıları yapar adamın değişeceği yok bencil belliki
Eğer razı olursa birlikte bir psikoloğa gidin
Eşiniz kendini düşünen önem veren tiplerden karı köle ne hali varsa
Çözüme yanaşmazsa kendine bir dünya kur
Yükünü hafifletme yollarına bak
Plan yaparsın hergüne bir iş alışveriş temizlik vs
İmkan varsa temizliğe kadın al
Ama en önemlisi hayatın yükü üstümde deme bilinçaltı onu hastalık olarak sana döndürür Allah korusun

Neyse inat et kavga et önerilerini dikkate almayın. Daha kötü olur. Önce siz iyileşin. Sonra eşinizi azcık kendine getirin. İyi geceler. Lütfen üzülmeyin.

Çarşafı sen yatma yanımda diye serdim derdim ben olsam.
Ve kadın alın sizi zorlarsa belki elini sıcak sudan soğuk suya sokar.

Ne güzel yazmışsın iz sağolun ,ama işte konuşmak çözüm olmuyor adam aşırı sorumsuz ve tembel .çocuğu parka çıkar diye bile ben söylüyorum sanki beni çıkar diyorum ,insan evladını dusunmezmi.
Benden korkmasa tüm gün çocuğun eline internet i verip kendi yatacak o durumda

Neyse inat et kavga et önerilerini dikkate almayın. Daha kötü olur. Önce siz iyileşin. Sonra eşinizi azcık kendine getirin. İyi geceler. Lütfen üzülmeyin.
Teşekkürler ama pek iyilesebilecek durumda değilim çok doldum artık.sorunlar hallolmayinca nasıl duzeleyim.
Sanırım yakında soluğu bir psikologta alicam

Ailemi üzmek istemiyorum ,bir kere iliski zedelendimi sonrası öyle gider diye korkuyorum.annem babam çok duygusal insanlar ,ben 1 uzulsem bilseler onlar 1000 üzülür , kıyamıyorum onlarada, varsın mutlu sansinlar diyorum,
Çok iyi anlıyorum sizi ben de bir ara altından kalkamıyordum eşimle sıkıntılarımın. Anne babama ben de diyememiştim ama büyük ablamı da sever ve çekinirdi. Ona anlatmıştım eşimle konuşmuş arayı biraz bulmuştu. Sizin tarafınızda yoksa onun kendi ailesinden kimse yok mu. Onlar da özelimizi bilmesinler diye düşünmeyin. Bilsinler oğullarının ne olduğunu. Kendinizi kullandırmayın. Çocuk bakmak başlı başına zor siz herşeyi üstünüze almışsınız. Ağlamayın lütfen dik durun o yapmıyorsa siz de yapmayın. Onun kavga çıkardığı konularda geri adım atmayın ben böyle istiyorum bu çarşaf değişmeyecek diyin mesela. Başkaldırdığınızı anlasın. Kimseden yardım alamıyorsanız bunu kendiniz çözeceksiniz.

Unutmayın; çaresizseniz, çare sizsiniz..

Ayninin biraz daha ince hali bende var. Kavga etmez o ayrı. Bardağı alıp mutfağa götürmez. Bu aralar o kadar çok bunaldım ki. Hadi şu işi ucundan da sen tut diyesim bile yok. İlla şunu yap demem lazım. Bu da insanı çok yoran bir şey. Diyene kadar ben yaparım of, diyor insan.

Bugün oğlanı parka götürdüm. Hadi sen de şu çamaşırları topla dedim. Eve geldim ki toplanmamis. Bir şey demedim. Neyse ki hatırladı herhalde hızlıca topladı sonra. Kendi hadi ben oğlanı gezdireyim de sen işin varsa yap ya da dinlen demez. Bu erkeklerin genel sürümü böyle herhalde. Annesinde de suç buluyorum gerçi. Oğluna kıyıp iş yaptırmaz. Kazık kadar oğulları var kalkıp ekmeğe kendi gider mesela. Çocukları yetistiris çok önemli bunu bir kez daha anlıyorum. Ben de çok dolmuşum ne diyeyim. Hicbir şey yapmadan uzanıp öylece tavanı izleyesim var. Sonra bakıyorum ki oğlan gelip kucağıma oturmuş.

Hem çalışıp, hem evle ilgilenmek, üstüne bir de çocuk olunca insan hayat yükünün altında eziliyor. Tahammül de gittikçe azalıyor, hareket edemez hale geliyor insan. Eşinizin size davranışı gerçekten hayret verici. Çarşafın pembe olması mı sebep? Kavga çıkarmaya bahane arıyor olmasın? Ve bir de ne zamandan beri bu şekilde davranıyor?

Her şeye koşan biri olsa ben de köşemden kalkmam
Fazla sorumluluk alıyorsunuz
Ben olsam çamaşırını yere mi attı tekmeler geçerim
Su mu yok gider kendim ve çocuğuma kadar alırım

Depresyon a girecem makina bitiyo diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…