Bende o kadar yazmistimki zamaninda, evlenince hepsi cop oldu. Keske simdi olsaydilarda okusaydim. Acep ne yapmisim yillar once diyeBen toplamda 6 adet günlük yazmışım hepsini atmıştım evlenirken, son kez okudum güldüm ağladım ve attım ama annemler bulsa da okumazdı o ayrı
Bende o kadar yazmistimki zamaninda, evlenince hepsi cop oldu. Keske simdi olsaydilarda okusaydim. Acep ne yapmisim yillar once diye
mevzu zaten icinde bisey olusu degil lise caglarındaki günlk hatıra defteri ben bana yaptıgı saygısızlıga kızıyorum kocasından korkar zarf acamaz kızından korkar odasını kilitler hediyesini bile acamaz ama bana gelinceBnce baya sert çıkışmışsın. Annen sonuçta, gulduklerine gore çok onemli mevzulqr yer almıyo içinde..
bence güzel bisey ama saflık temizlik var her cümlede simdi o kadar degiliz sankineymişim ne olmuşum ne kadar aptalmışım demenin en etkili yolu günlükler...
demekki annen sana karşı daha rahat. Baban ve kardeşine karşı annen zor durumdaysa sen biraz yardımcı ol barimevzu zaten icinde bisey olusu degil lise caglarındaki günlk hatıra defteri ben bana yaptıgı saygısızlıga kızıyorum kocasından korkar zarf acamaz kızından korkar odasını kilitler hediyesini bile acamaz ama bana gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?