• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aklım karışık

evet yemin çok hassas bir konu amaaa...
adamı sıkıştırmış bunaltmışsınız
sonuçta mesaj attığı kişi siz olduğunuz için onu sayma gereği duymamıştır
nihayetinde eşinizin size attığı mesajı sizde biliyorsunuz dimi
eşiniz sizin dışındakileri sayıp yemin etmiştir
ev hanımımısınız çalışıyormusunuz bilmiyorum ama eşiniz çalışıyor dimi
akşama kadar evine ekmek getirebilmek için yoruluyor didiniyor
kafasında kimbilir ne vardı o an
unutmak insanlara mahsus
siz sıkıştırınca eşinizde haklı olarak doğruluğuna inanmanız için çareyi yemin etmkete bulmuş
bence eşinizin üstüne bu kadar gitmeyin kontör bitti diye kimi kimi aradın diye sorgulanmaz bence
istiyorsanız aynen yaptığınız gibi ona hissettirmeden dökümlerine bakarsınız
ayrıca yemin ne kadar hassassa nikahda o kadar hassas bunu hatırlatayım her boşanırım boşanıcam dediğinizde zedelenir nikahınız. (dini nikah için konuşuyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
forumda okadar büyük sorunları olan arkadaşlar varki bunu okuyunca dondum kaldım kardeşim canın sıkılıyor da sen kendine dert mi arıyorsun.Hayat bize bağışlanmadı ödünç verildi.bu yüzden bu kadar ufak şeyleri büyütüp kafanı meşgul etme

forumda okadar büyük sorunları olan arkadaşlar varki bunu okuyunca dondum kaldım kardeşim canın sıkılıyor da sen kendine dert mi arıyorsun.Hayat bize bağışlanmadı ödünç verildi.bu yüzden bu kadar ufak şeyleri büyütüp kafanı meşgul etme
size göre basit bir konuysa cevap yazmayın o zaman ben önem verdiğim için yazdım ve fikir istedim doğrumu yanlışmı diye buda çok doğal.

eşinizi böyle bişey için kırmayın bence, 3 günlük dünya. yemin etmek sizin için çok büyük sorunsa konuşursunuz bi daha yemin etmez emin olmadan.

ne kadar detaycı bir insansınız:53:,kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kontörün nasıl bitti,kime harcadın diye:1: ortada hiç bir sey yok boşanmaya kadar gidecek bence o güzel mutlu yuvanızı ufak sorunlar için dağıtmayın,sevgiler..:71:

aldattına dair değil bir şeye tam emin olmadan yemin etmesi yani ben buna eminim deyip yemin etmesi bana kimseye masj atmadım diye yemin ediyor sonra bakınca benim numarama msj atmış sonra ne oldu o yemin ayy Allah ım ya deli olucam

Biri bana bu konu şaka desin..

Size mesaj attığını unutmuş ve bunun üzerine yemin etmiş diye mi bu hiddet ?

Başka birine atsa sonrada yemin etse , şüphelenirsiniz ya da yalan yere yemin etmesine kızabilirsiniz de , mesele sizsiniz yahu .

Evet yemin etmek emin olmadan doğru değilde , unutmuş işte orada , size mesaj attığını söyleme gereği bile duymaz ki insan bırak unutmayı..

(Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayın ama anlamadıysam yanlış anlamak istiyorum..

Size mesaj attığını unutmuş ve yemin etmiş boş yere, mesele bu değil mi , yinelemek istedimde )

Yani kusura bakma ama eşini o kadar sıkmışsın ki...
Böyle devam edersen bu yemin ettiği günleri çoook arasın.
Adam sana değer vermiş açıklama yapıyor.
Bu kadar üzerine gidilen bir adam yarın bir gün "kes sesini çekmedim diyorsam çekmedim" derse
haksız diyemem. Herkesin bir tahammül sınırı vardır.
Dünyanın senin etrafında döndüğünü sanma.

Son düzenleme:
size göre basit bir konuysa cevap yazmayın o zaman ben önem verdiğim için yazdım ve fikir istedim doğrumu yanlışmı diye buda çok doğal.

eleştiriye niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamadım...yoruma açık degil mi yazdıklarınız.o zaman siz bundan sonraki paylaşımlarınızda altına şöyle bir not ekleyin " eleştirilere ve yoruma kapalı "

şu an o kadar sinirliyim ki birisine anlatmaktansa buraya yazıp rahatlamak iyi geliyor bana.eşimin bazı hareketleri beni çok sinir ediyor bunalıyorum artık.yaklaşık2 saat önce eşimle tlfnla konuşurken kontürünün bittiğini söyledi bende nasıl biter kimi aradın ki bitmemesi lazım filan dedim.bana işte bazı yerler var onları aradığını bide bir kaç arkadaşını aradığını bide bir kontür için vodafonea msj attığını söyledi söyledi ben zaten biliyorum biz biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.belki okuyanlar bu önemli konumu der ama benim için konu değil eşimin bana veya başkasınada msj atması değil önemli olan eşimin tam emin olmadan bana yemin etmesi ben bağırdığımda benim aklıma geldi sana msj attım diye ama sen bana msj atmadın deyince benimde kafam karıştı ve öyle sadece vodafone a attım diye düşündüm dedi şimdi lütfen fikir verin benim için yemin etmek çok öenmli ben bu yüzden bile boşanabilirim bir insan yemin ediyorsa tam emin olmadan yemin etmemmeli böyle şeyler yaşayan var mı aranızda banada akıl verseniz

pardon siz kimse misiniz??:27: o kimse derken yabancı olarak aklına gelmiştir..

eleştiriye niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamadım...yoruma açık degil mi yazdıklarınız.o zaman siz bundan sonraki paylaşımlarınızda altına şöyle bir not ekleyin " eleştirilere ve yoruma kapalı "
ben eleştiriye açığım fakat canım sıkıldığı için burda değilim gerçekten kafama taktığım ve fikir,yorum almak için burdayım ama sizin canınızmı sıkıldı demeniz hoş değil burda anlattıklarımda benim üzüldüğüm bir konu size ister basit gelsin ister önemli gelsin bu sizin tercihiniz tabikide

Biri bana bu konu şaka desin..

Size mesaj attığını unutmuş ve bunun üzerine yemin etmiş diye mi bu hiddet ?

Başka birine atsa sonrada yemin etse , şüphelenirsiniz ya da yalan yere yemin etmesine kızabilirsiniz de , mesele sizsiniz yahu .

Evet yemin etmek emin olmadan doğru değilde , unutmuş işte orada , size mesaj attığını söyleme gereği bile duymaz ki insan bırak unutmayı..

(Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayın ama anlamadıysam yanlış anlamak istiyorum..

Size mesaj attığını unutmuş ve yemin etmiş boş yere, mesele bu değil mi , yinelemek istedimde )
yok yanlış anlamadınız aynen sizin dediğiniz gibi eşimin emin olmadan yemin etmesi beni sinirlendirdi bana msj yamış veya başkasına yazmış bu hiç önemli değil önemli olan ben hatırlayamadım yada yazmışta olabilirim demek değilde yemin etmek beni sinirlendirdi

bence sizin canınız sıkılıyor çok boş vaktiniz var.sıkıntıdan eşinizi bunaltıyorsunuz.adamda sizin dilinizden,baskınızdan kurtulmak için yemin etmiş.derdiniz yok dert arıyorsunuz.bence böyle baskı yapmaya devam ederseniz . SİZ EŞİNİZİ DEĞİL EŞİNİZ SİZİ BOŞARR. çok saçmaa .hayatta öyle dertler varkii ama siz uyuyosunuz uyanında çevrenizde neler yaşanıyor bi bakınnn.

yok yanlış anlamadınız aynen sizin dediğiniz gibi eşimin emin olmadan yemin etmesi beni sinirlendirdi bana msj yamış veya başkasına yazmış bu hiç önemli değil önemli olan ben hatırlayamadım yada yazmışta olabilirim demek değilde yemin etmek beni sinirlendirdi

Yazı diliyle insan sıkıntısını çok ifade edemiyor, belliki bunun öncesi var..Eşinizin yeminlerinden bunalmışsınız artık..

Ama ne olur size yazılanları gözardı etmeyin ; gerçekten yaptığınız hiç mantıklı değil.. Çünkü böyle bu şekilde eşinizin üstüne giderseniz inanın bir yerde kopar ve artık hiçbir sorunuza net cevap vermez.

EĞER illaki bu konu sizi üzüyorsa ki, (yemin ederek konuşma huyundan bende hiç haz almıyorum, inanasım gelmiyor öyle insanlara)

BU KONUYU farklı bir meselede tartışın onunla.. Ya da güzel bir akşam yemeğinde sohbet ederken , ılımlı, güzel bir ses tonuyla derdinizi anlatın.

Böyle üstelemesi bile tuhaf olan bir konuda derdinizi anlatırsanız ona , inanın hata yaparsınız ve sizden zamanla soğumasına, zamanla açıklama bile yapmamasına neden olursunuz.

Yani istediğimiz , üzüldüğümüz konuları haletmek istediğimiz zaman ; yerinde ve zamanında yaparsak güzel sonuçlar alırız.

Ve tabiiki takıldığımız ayrıntıda önemli..

Bana söylense böyle birşey '' sende bir sorun olduğunu düşünüyorum, sana attığım mesajın neden hesabını vereyim sana '' diye net ve açık bir cevap verirdim ve asla ama asla bir daha sorduğu hiç bir soruya ayrıntılı cevap vermezdim..

Lütfen yıpratmayın, kendinizi, onu ve aşkınızı..

Konu açtı diye de kimse kimseye yüklenmemeli bence.
Herkesin ahım şahım bir derdi olması gerekmiyor, konu açması için.
Değersiz buluyorsak konuyu, tek harfimizi bile harcamaya gerek yok ki.
Bundan daha değersiz o kadar yorum almış konular var ki onları ne yapacağız.
Arkadaşta bu dertten ölüyorum yazmamış zaten.
Ki bana göre de yemin etmek o kadar hafif bir konu değil, bu mevzu sadece basit, belki de patladığı nokta.

ya bu çok normal bi şey geldi bana. adam sonuçta hatırlamamış sana attığını ya da unutmuş diyelim unuttuğu içinde atmadığına emin sanmış kendini. yani adı üstünde unutmak unutmaktır. aklına gelmediği unuttuğu için de yemin edebilmiş. bence bu kadar üstüne gitmeyin sonunda siz zararlı çıkarsınız. bna biri böyle yapsa karşımdakine hakaret bile edebilirim sen benim sırf unutkanlığım için nasıl böyle davranabilirsin diye. insanlık hali sonuçta. insan hatırlayamazsa tamamen unutmuşsa mesaj attığı aklından çıkmışsa emin olmuş olur kendinden o olayı hiç hatırlamaz bile atmadı varsayar

canım sen bence derın bı nefes al yanı adama oyle kımı aradın kıme msj attın dıye sorarsan o da bı anda senı soylemeyı unutmus olabılır yanı kendıne sorun mu cıkartmak ıstıyon anlamadım hay Allahım

Yalandan yemin etse tamam boşanın bir çırpıda ama

sırf iki ara bir dere eşinize sorular sorduğunuz için size attığı mesajı unutmuş olmasıda

boşanmanızı gerektirmez ki:94:

biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.

Eşinin kontörü bitince birisiyle konuştuğundan şüphelenmişsin.Şüphelenmesen arama detaylarına bakmazdın.Aramalarda birşey bulamayınca,bu sefer yemin meselesinden tutturmuşsun.Tartışmanın başı yemine dayanmıyor,o yüzden kızgınlığının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Adam seni aramış,başkasını değil.Sana mesaj attığını unutmuş olması normal değil mi ? Kiminle konuştun deyince başkalarını aklından geçirmiştir,seni değil.Doğal olarak kimseyle konuşmadım demiştir.
Eşini bu kadar sıkman ve sıkıştırman doğru değil.Boş yere huzursuzluk yaratmışsın.
Aslında aramalara baktıktan sonra eşinden özür dilemeliydin.

:
Eşinin kontörü bitince birisiyle konuştuğundan şüphelenmişsin.Şüphelenmesen arama detaylarına bakmazdın.Aramalarda birşey bulamayınca,bu sefer yemin meselesinden tutturmuşsun.Tartışmanın başı yemine dayanmıyor,o yüzden kızgınlığının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Adam seni aramış,başkasını değil.Sana mesaj attığını unutmuş olması normal değil mi ? Kiminle konuştun deyince başkalarını aklından geçirmiştir,seni değil.Doğal olarak kimseyle konuşmadım demiştir.
Eşini bu kadar sıkman ve sıkıştırman doğru değil.Boş yere huzursuzluk yaratmışsın.
Aslında aramalara baktıktan sonra eşinden özür dilemeliydin.

:46::46::46::46::46: kesinlikle katılıyorum eşinize bir özür borçlusunuz

Back
X