- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an o kadar sinirliyim ki birisine anlatmaktansa buraya yazıp rahatlamak iyi geliyor bana.eşimin bazı hareketleri beni çok sinir ediyor bunalıyorum artık.yaklaşık2 saat önce eşimle tlfnla konuşurken kontürünün bittiğini söyledi bende nasıl biter kimi aradın ki bitmemesi lazım filan dedim.bana işte bazı yerler var onları aradığını bide bir kaç arkadaşını aradığını bide bir kontür için vodafonea msj attığını söyledi söyledi ben zaten biliyorum biz biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.belki okuyanlar bu önemli konumu der ama benim için konu değil eşimin bana veya başkasınada msj atması değil önemli olan eşimin tam emin olmadan bana yemin etmesi ben bağırdığımda benim aklıma geldi sana msj attım diye ama sen bana msj atmadın deyince benimde kafam karıştı ve öyle sadece vodafone a attım diye düşündüm dedi şimdi lütfen fikir verin benim için yemin etmek çok öenmli ben bu yüzden bile boşanabilirim bir insan yemin ediyorsa tam emin olmadan yemin etmemmeli böyle şeyler yaşayan var mı aranızda banada akıl verseniz
kontörünü nereye harcadığı için ve ben eşimin hattınada kendi hattımada bakarım birşeyden şüphelendiğim için değil nasıl bittiği için bu anlaşılsın.tartışmamda tamamen yeminle alakalı eşimin kontörlerini nereye harcadığı değilde bana kimseye göndermedim yada armadım diyerek yemin etmesine kzdım ben..Eşinin kontörü bitince birisiyle konuştuğundan şüphelenmişsin.Şüphelenmesen arama detaylarına bakmazdın.Aramalarda birşey bulamayınca,bu sefer yemin meselesinden tutturmuşsun.Tartışmanın başı yemine dayanmıyor,o yüzden kızgınlığının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Adam seni aramış,başkasını değil.Sana mesaj attığını unutmuş olması normal değil mi ? Kiminle konuştun deyince başkalarını aklından geçirmiştir,seni değil.Doğal olarak kimseyle konuşmadım demiştir.
Eşini bu kadar sıkman ve sıkıştırman doğru değil.Boş yere huzursuzluk yaratmışsın.
Aslında aramalara baktıktan sonra eşinden özür dilemeliydin.
diyelim ki eşiniz bir kadını aradı ve size aramadım diye yemin etti.siz şimdi burda eşinizin yemin ettiğinemi yoksa o kadını aradığınamı kızardınızz.bence çelişkidesinizzzzzzzzz.![]()
hayır hamile değilimhamilemisin? :26::26::26:
verdiğin tepki hiç normal gelmedi canım bana.
ben yorum almak için yazdım kendimi haklı çıkarmak gibi bir sebebim yok ayrıca ben eşimin yemin etmesine kızdım ve bu konuyu gerçekten dikkate alan,kendinde olsa ne yapardım diyen kişilerden yorum almak için yazdım gülecek olan ve benim önem vererk yadığım bu konuya gerçekten öenm veren hafife almayan kişiler yorum yapsın diye yazdım.tabiki hata yabalirim hepimiz yaparız saçma veya değil önemli olan yaptığının farkında olmaktır eğer hafife alınıyorsa yazmassınız olur bitr zorla yazdırmıyorum..gerçekten yorum almak için mi yoksa eşinizle aranızda geçen bu mevzuda sizin eşinize yaptıgınız şeyi haklı çıkaracak birilerini mi arıyosunuz...yemin etme konusu dışında çünkü bu konuda bencede haklı olabilirsiniz ama gördügüm kadarıylada yemin konusu dışında kimse tamamen size hak vermiş degil hatta gülen arkadaşlarda var..yani bu paylaşımdan önce çok agır birşey okudumda bu da çok hafif geldi üstüne kusura bakmayınn...