- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi damlacannnnn06
-
Aldatanin yüzünü görmeye meraklisini da ilk defa görüyorum, siz kabullenmişsiniz ve affedeceksiniz , sadece yüzünde pişmanlığı görmek istiyorsunuz tekrar güvenebilme umudunu , peşimden koşsun af dilesin istiyorsunuz . Tavsiyem yok .Selamlar arkadaşlar
Bayadır bu konu üzerinde kafamı yoruyorum..Bir an önce buluşalım da yüz yüze konuşmak istiyorum.Aldatıldığıma baya eminim kanıtı ne vs sormayın deliller var orayı geçiyorum.Arkadaşlarım kızıyor neden halen bekliyorsun haftalardır mesajla söyle diyorlar ama mesajla konuşmak istemiyorum haksız mıyım yani?? Mesajda yok diyecek başka bişey deyip kaçacak bense öyle dediğimle kalıcam.Buluşamıyoruz şu sıralar bazı sebeplerden o yüzden buluşmayı bekliyorum bişey yokmuş gibi davranıyorum şuan.Görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım?Bikaç aydır göremiyorduk birbimizi genel bi konuşma yaparız herhalde...Ondan mı bekleyeyim demesini imalı bi şekilde lafı oraya getiririm...Peki bazı değerli eşyalar vs var onları gelirken getirmesini istesem sizce nasıl olur?Yani özledim sadece bakmak istiyorum desem?Ve ben de götürücem yanımda..Varsa öyle bişey direkt çöp..Bu davranışım nasıl olur sizce?Bir de o kadar emeklerimi sevgimi anlatıp konuşsam ben kendimi de tutamam ağlarım zavallı mı görür yoksa kendinden utanır mı normalde tertemiz masum bi insandı...Bu tavırlarım onu nasıl hissettirir??Bazıları sessiz sedasız çık diyor ama hazmedemiyorum içimdekiler söylesem nolacak ki?
hayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değilAldatanin yüzünü görmeye meraklisini da ilk defa görüyorum, siz kabullenmişsiniz ve affedeceksiniz , sadece yüzünde pişmanlığı görmek istiyorsunuz tekrar güvenebilme umudunu , peşimden koşsun af dilesin istiyorsunuz . Tavsiyem yok .
Asla.. sadece olayları kendi anlatsın nasıl bu hale geldiğini ve o pişmanlığı acısını görmek istiyorum iki çift laf edip terk edeceğim.aldatmanın affı mı olur..Yuzyuzeyken seni oyle bisey olmadıgına inandırsın istiyorsun.
Telefonda sana eyvallah der dıye korkuyorsun.
Icımden bir ses ayrılmayacagını soyluyor senın.
Sadece bilmiyormuşjm gibi yaptım ki bakayım neler görücem sma geçen günki kanıtım tamam dedirtti iyice emin oldum sanırımBuluşmayı hakediyor mu ? Bence direk kanıtları atıp cevap bile vermesine izin vermeden iletişimi kesmeliydiniz.
Tam olarak ondsn duymak istiyorum çünkü olmama ihtimali de var yani gelgit yaşıyorum ne amaçla nasıl yani emin olmadsn bişey yapmak da istemiyorum ama varsa kesin asla affı yok emin ol ki böyle bi pisliği affedecek kadar şahsiyetsiz değilimSiz bence bitirmek istemiyosunuz ondan yalanlar duymak istiyosunuz. Bunu yapan adam için sıcak yatağımdan kalkip giyinip evden çıkmayı bile istemezdim sanırım. Hicbisiy demeden tüm iletişim kaynaklarını keserseniz muallakta bırakırsınız meraktan çatlardi serefsiz
Pısmanlik ve acı bekleme. Pısman olan acı ceken kendisi itiraf eder cunku.Asla.. sadece olayları kendi anlatsın nasıl bu hale geldiğini ve o pişmanlığı acısını görmek istiyorum iki çift laf edip terk edeceğim.aldatmanın affı mı olur..
İtiraf edemiyor belki de görüşmeyi bekliyor bi anda şoka uğramamı istemiyor belli ki ben de bişey yokmuş gibi davranıyorum bakalım nasıl olacakPısmanlik ve acı bekleme. Pısman olan acı ceken kendisi itiraf eder cunku.
İtiraf etmeyecek belki de sen sorduğunda da sana yanıt vermek yerine damla ben zaten ayrılmak istiyorum bır önemi yok onların diyecek, kimbılırİtiraf edemiyor belki de görüşmeyi bekliyor bi anda şoka uğramamı istemiyor belli ki ben de bişey yokmuş gibi davranıyorum bakalım nasıl olacak
kusura bakmayın gerçekten iyi değilim kendim de öyleyim çünkü bi eminim diyorum bi de yok değildir şöyledir böyledir yani burda anlatamayacağım bir şeyler var fakat ne bileyim şşte..Bir eminim diyorsunuz bir emin değilim.Kesin eminseniz hiç birşey demeden bırakın bence .Öylesi daha çok içine oturur.Yüzleşince ağlamalar, emekleri yüze vurmalar ancak sizi gözden düşürür..Gururlu ve dik durduğunuzda sizi hiç hesap etmediği bir şekilde kaybedince şoka girer bin pişman olur..Ayrıca asla ama asla itiraf etmesini beklemeyin..Bunu asla yapmaz ..Ayrılmak istese bile yapmaz.İnkar eder..Bu defa bana güvenmedin yok iftira atıyorsun diye suçlar..Bunu bahane edip yine bitiren o olur..
bak bu olabilir.. ben onu deyince zaten ayrılmak istiyoruma bağlayabilir arkadaştı vs diyerek haklısınİtiraf etmeyecek belki de sen sorduğunda da sana yanıt vermek yerine damla ben zaten ayrılmak istiyorum bır önemi yok onların diyecek, kimbılır
hayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değil
İlk ağlıyorum hep ama bi gram göz yaşı gelmiyor inan ki gelse kendime yazık ederim..Yarın sakin kafayla düşünücem.E peki sevgiliniz nasıl karşıladı böyle ağlarken vs?Bu arada çok teşekkür ederim cevabın içinBakın ben de yeni konu açtım. Bende aldatılmıştım zamanında sizin yapmak istediğiniz gibi içimdekileri söyledim ağladım filan. Ne aptalmışım diyorum şu an. Sizin yerinizde olsam telefonda bitirirdim yada konuşmadan mesajla filan bitirin. Aldatan kişi daha fazlasını haketmez. Söylediklerinizi yaparsanız ilerde pişman olursunuz. Adamı tamamen unuttuğunuzda anlarsınız saçmaladığınızı. Şu an duyguyla değil mantıkla düşünme zamanışükür erken görmüşsünüz yüzünü asla affetmeyin ve ağlamayın gayet soğukkanlılıkla bitirin derim ben.
sevgilim olurdu kendisi..Bu kisi esin mi sevgilin mi? Esin ise bosanma davasi ac, sevgilin ise bityi demene gerek yok ki her yerden engelle. Seni aldattiysa zaten bitmistir. Bir de senin bityi demene ne gerek var ki, her yerden engelle gitsin.
ay çok saçma hareketNasıl noktalamam? Aldatan bi insandan söz ediyoruz...Almayacağım bişey zaten gözünün mnünde yırtıp çöpe atacağım
aldattığı kesin mi? eğer kesinse elinde kanıtın varsa. boşyere yüzyüze gelip kendini daha da yıpratma. bir mesajla bitir bence.hayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değil
yani burda anlatamayacağım şeyler var ben de kuruntu yapıyor olabilirim biraztuhaf durumlar kusura bakmayın vallahi aldattıysa net biter asla affettnem emin olunay çok saçma hareket
eski erkek arkadaşım bana aynısını yapmıştı ne kadar doğru bir karar verdiğime o an bir kez daha emin oldum
hem kanıtlar var diyorsunuz hem varsa öyle bir şey diyorsunuz, o nasıl oluyor
buluşmaya gidince ona inanacağınızı sezdim nedense
direkt engelleyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?