Yine aldatma konulu sorum varr...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatanin yüzünü görmeye meraklisini da ilk defa görüyorum, siz kabullenmişsiniz ve affedeceksiniz , sadece yüzünde pişmanlığı görmek istiyorsunuz tekrar güvenebilme umudunu , peşimden koşsun af dilesin istiyorsunuz . Tavsiyem yok .

hayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değil

Yuzyuzeyken seni oyle bisey olmadıgına inandırsın istiyorsun.
Telefonda sana eyvallah der dıye korkuyorsun.
Icımden bir ses ayrılmayacagını soyluyor senın.
Asla.. sadece olayları kendi anlatsın nasıl bu hale geldiğini ve o pişmanlığı acısını görmek istiyorum iki çift laf edip terk edeceğim.aldatmanın affı mı olur..

Tam olarak ondsn duymak istiyorum çünkü olmama ihtimali de var yani gelgit yaşıyorum ne amaçla nasıl yani emin olmadsn bişey yapmak da istemiyorum ama varsa kesin asla affı yok emin ol ki böyle bi pisliği affedecek kadar şahsiyetsiz değilim

Asla.. sadece olayları kendi anlatsın nasıl bu hale geldiğini ve o pişmanlığı acısını görmek istiyorum iki çift laf edip terk edeceğim.aldatmanın affı mı olur..
Pısmanlik ve acı bekleme. Pısman olan acı ceken kendisi itiraf eder cunku.

Bir eminim diyorsunuz bir emin değilim.Kesin eminseniz hiç birşey demeden bırakın bence .Öylesi daha çok içine oturur.Yüzleşince ağlamalar, emekleri yüze vurmalar ancak sizi gözden düşürür..Gururlu ve dik durduğunuzda sizi hiç hesap etmediği bir şekilde kaybedince şoka girer bin pişman olur..Ayrıca asla ama asla itiraf etmesini beklemeyin..Bunu asla yapmaz ..Ayrılmak istese bile yapmaz.İnkar eder..Bu defa bana güvenmedin yok iftira atıyorsun diye suçlar..Bunu bahane edip yine bitiren o olur..

İtiraf edemiyor belki de görüşmeyi bekliyor bi anda şoka uğramamı istemiyor belli ki ben de bişey yokmuş gibi davranıyorum bakalım nasıl olacak
İtiraf etmeyecek belki de sen sorduğunda da sana yanıt vermek yerine damla ben zaten ayrılmak istiyorum bır önemi yok onların diyecek, kimbılır

kusura bakmayın gerçekten iyi değilim kendim de öyleyim çünkü bi eminim diyorum bi de yok değildir şöyledir böyledir yani burda anlatamayacağım bir şeyler var fakat ne bileyim şşte..yorumunuz için teşekkür ediyorum sakin kafayla düşünücem yarın

İtiraf etmeyecek belki de sen sorduğunda da sana yanıt vermek yerine damla ben zaten ayrılmak istiyorum bır önemi yok onların diyecek, kimbılır
bak bu olabilir.. ben onu deyince zaten ayrılmak istiyoruma bağlayabilir arkadaştı vs diyerek haklısın

hayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değil

Bakın ben de yeni konu açtım. Bende aldatılmıştım zamanında sizin yapmak istediğiniz gibi içimdekileri söyledim ağladım filan. Ne aptalmışım diyorum şu an. Sizin yerinizde olsam telefonda bitirirdim yada konuşmadan mesajla filan bitirin. Aldatan kişi daha fazlasını haketmez. Söylediklerinizi yaparsanız ilerde pişman olursunuz. Adamı tamamen unuttuğunuzda anlarsınız saçmaladığınızı. Şu an duyguyla değil mantıkla düşünme zamanı şükür erken görmüşsünüz yüzünü asla affetmeyin ve ağlamayın gayet soğukkanlılıkla bitirin derim ben.

İlk ağlıyorum hep ama bi gram göz yaşı gelmiyor inan ki gelse kendime yazık ederim..Yarın sakin kafayla düşünücem.E peki sevgiliniz nasıl karşıladı böyle ağlarken vs?Bu arada çok teşekkür ederim cevabın için

Bu kisi esin mi sevgilin mi? Esin ise bosanma davasi ac, sevgilin ise bityi demene gerek yok ki her yerden engelle. Seni aldattiysa zaten bitmistir. Bir de senin bityi demene ne gerek var ki, her yerden engelle gitsin.

Nasıl noktalamam? Aldatan bi insandan söz ediyoruz...Almayacağım bişey zaten gözünün mnünde yırtıp çöpe atacağım
ay çok saçma hareket
eski erkek arkadaşım bana aynısını yapmıştı ne kadar doğru bir karar verdiğime o an bir kez daha emin oldum

hem kanıtlar var diyorsunuz hem varsa öyle bir şey diyorsunuz, o nasıl oluyor
buluşmaya gidince ona inanacağınızı sezdim nedense
direkt engelleyin bence

aldattığı kesin mi? eğer kesinse elinde kanıtın varsa. boşyere yüzyüze gelip kendini daha da yıpratma. bir mesajla bitir bence.
eğer aldattığı kesin değil sadece şüpheleniyorsan o zaman git konuş ama yargılamadan. konundan bu kısmı hiç anlaşılmıyor. bu detay önemli

yani burda anlatamayacağım şeyler var ben de kuruntu yapıyor olabilirim biraztuhaf durumlar kusura bakmayın vallahi aldattıysa net biter asla affettnem emin olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…