- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.932
- 408
- 40
- Konu Sahibi damlacannnnn06
-
Neden ayrilma konusmasi yapmayi dusunuyorsun ki? Bir beklentin mi var? Bunun icin plan yapiyorsan bu kisiyi kafanda hala bitirememisdin demektir. Muhtemelen ayrilik konusmasindan sonra yalvarmasini gormek istiyorsun sanirim. Bu kadar aldattigindan eminsen birsey soylemeden birak. O daha etkili olur. Sen ayrilalim deyince kafadina dank etmeyecek ki...sevgilim olurdu kendisi..
Lütfen bunu yaptığınızda buraya paylaşım yapın zira inandırıcı gelmiyor merakla bekliyorumhayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değil
aldattığı kesin mi? eğer kesinse elinde kanıtın varsa. boşyere yüzyüze gelip kendini daha da yıpratma. bir mesajla bitir bence.
eğer aldattığı kesin değil sadece şüpheleniyorsan o zaman git konuş ama yargılamadan. konundan bu kısmı hiç anlaşılmıyor. bu detay önemli
Mesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum sınra engelledim annesinden aramaya çalışıyor yalvarıyor ....Lütfen bunu yaptığınızda buraya paylaşım yapın zira inandırıcı gelmiyor merakla bekliyorum
Mesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum sınra engelledim annesinden aramaya çalışıyor yalvarıyor ....
Mesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum arkadaşlar
Gerek yok sil numarasini
Direkt iletişimi kes.
Öküz gibi dımdızlak kalsın.
Üzüldüm...
Bence hic bir sey almayin neyi varsa verin ve ne yaptığını bildiğinizi söyleyin.Aglamal isterseniz aglayin insanı duygular bunlar.Ama ben bu iliskiyi noktalayacaginizi düşünmüyorum
Ama konuşmak istiyorum yaşadıklarımı hissettiklerimi anlatmak istiyorum ve o da anlatsın nasılmoldu da böyle bi pisliğe kalkıştı senelerdir seven adam..
Nasıl noktalamam? Aldatan bi insandan söz ediyoruz...Almayacağım bişey zaten gözünün mnünde yırtıp çöpe atacağım
Bi tokat atasım var ama
Özel eşyalar ne alaka size huzel gunlerde guzel hislerle alınmış seyler.Sızın ondan ıstemenızde abes olur .
O kadar çok soru sormuşsunuz ki ibanımı vereyimmm diye sorasım geldi...
Tavsiyem çok düşünme dümdüz söyle Cook bir şekilde saçını savur. Olay mahallinden ayrıl
Aslında farklı.. Çantasında taşıdığı bazı defterimsi bişey vardı özel şeyleri yaz
kafayı yedim vallahi kusura bakmayın hazmedemiyorum
Finalde sarılıp ağlaşıp barışmayın da...... Gerisini bilemiycimmm
Hahaahh o kadar kolay değil hatta hiç değil
İleride geri dönüp bakmama için içindekileri 4 5 cümlede özetle.
Dizilerin bile finali oluyor ilişkinin finali olmasın mı
Filmlerde mi görüyorsunuz bunları?
eminmişsiniz, aldatılmışsınız.
Yuzyuze gelmeniz hayatınızı kolaylaştırmayacak,
o ayrılık acısı çekilecek.
İletişimi kesin, size ulaşmasına izin vermeyin.
ilişki sırasında birbirinize hediye ettiğiniz şeyler sizindir, istemek bana göre çirkefliktir.
sizde anısı kalsın istemiyorsanız, kargoyla yollayın.
Cok duygusal bakıyorsunuz olaya yapamazsiniz gibi geldi.Ama yanılıyorsam ne güzel kıçına saglam bir tekme atın
Buluşmayı hakediyor mu ? Bence direk kanıtları atıp cevap bile vermesine izin vermeden iletişimi kesmeliydiniz.
Değerli eşyaları ortak bi arkadaşınızla size ulaştırın mümkünse sizde öyle yapın.
Siz bence bitirmek istemiyosunuz ondan yalanlar duymak istiyosunuz. Bunu yapan adam için sıcak yatağımdan kalkip giyinip evden çıkmayı bile istemezdim sanırım. Hicbisiy demeden tüm iletişim kaynaklarını keserseniz muallakta bırakırsınız meraktan çatlardi serefsiz
Sadakatsiz i izlemeyi acilen bırakmalısınız
Şaka bir yana aldatmış adamla işiniz olmasın gönderin gitsin ki sıradaki gelsin
Mesajla bitirdim arkadaşlar arıyor açmıyoeum engelledim annwsinden arıyor bu seferMesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum sınra engelledim annesinden aramaya çalışıyor yalvarıyor ....
Ne dio aldattim amaa bir dinle neden yaptımMesajla bitirdim arkadaşlar arıyor açmıyoeum engelledim annwsinden arıyor bu sefer
Kesin onu diyordur.Ne dio aldattim amaa bir dinle neden yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?