Yine aldatma konulu sorum varr...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi olarak söylüyorum siz bu buluşmadan ne umuyorsunuz, sizi zerre umursamadan başkası ile görüşmeye başlayan, sizinle kısıtlı görüşme imkanınız olmasına karşın sizin buluşma teklifinizi geri çeviren adamın, siz aldattığını yüzüne vurunca aman ben yaptım diye ayağınıza kapanacağını ya da sizin ne kadar üzülüp süründüğünüzü görünce yataklara düşeceğini falan mı sanıyorsunuz, bence fazla dizi izliyorsunuz, adamın gram umrunda değilsiniz umrunda olsanız hayatına başkasını sokmaz, anlık birşey de değil anlattığınız kadarı ile baya baya başka kızla görüşmeye başlayan adamın önünde ağlayıp zırlayınca ne olacak, ben söyleyeyim kendinizi rezil edip adamın egosunu besleyeceksiniz, günlerdir burada konu açıp açıp plan kurup kafa patlatıyorsunuz, eminim adam sizi gözden çıkarıp başkasının koluna koşarken bile bu kadar düşünmemiştir. Yapacağınız şey basit, arayıp delilleri yüzüne vurup, tekmeyi basacak, illa onda kalan eşyaları istiyorsanız size ulaştırmasını isteyeceksiniz. Siz yeterince kanıt topladıysanız adam inkar etse ne olur, kabul etse ne olur. Evli değilsiniz illa mahkemeye delil lazım diye bir derdinz yok, ikna etmeniz gereken aileniz yok, kaç gündür sizi boynuz takan adamla normal devam etmeyi nasıl içiniz alıyor onu da anlamadım. Bence sizde ayrılacak yürek yok, birşey olsa da adamın beni aldatmadığı yalanına inansam derdindesiniz.

sevgilim olurdu kendisi..
Neden ayrilma konusmasi yapmayi dusunuyorsun ki? Bir beklentin mi var? Bunun icin plan yapiyorsan bu kisiyi kafanda hala bitirememisdin demektir. Muhtemelen ayrilik konusmasindan sonra yalvarmasini gormek istiyorsun sanirim. Bu kadar aldattigindan eminsen birsey soylemeden birak. O daha etkili olur. Sen ayrilalim deyince kafadina dank etmeyecek ki...

hayır asla affetmeyeceğim buna emin olun aldatan insanı nasıl affedebilirim? sadece o pişmannlığo görüp iki çift laf söyleyip orayı terrk etmek amacım başka da bir şey değil
Lütfen bunu yaptığınızda buraya paylaşım yapın zira inandırıcı gelmiyor merakla bekliyorum

Lütfen bunu yaptığınızda buraya paylaşım yapın zira inandırıcı gelmiyor merakla bekliyorum
Mesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum sınra engelledim annesinden aramaya çalışıyor yalvarıyor ....

Mesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum sınra engelledim annesinden aramaya çalışıyor yalvarıyor ....
Mesajla bitirdim arıyor cevap vermiyorum arkadaşlar

Gerek yok sil numarasini

Direkt iletişimi kes.
Öküz gibi dımdızlak kalsın.

Üzüldüm...
Bence hic bir sey almayin neyi varsa verin ve ne yaptığını bildiğinizi söyleyin.Aglamal isterseniz aglayin insanı duygular bunlar.Ama ben bu iliskiyi noktalayacaginizi düşünmüyorum

Ama konuşmak istiyorum yaşadıklarımı hissettiklerimi anlatmak istiyorum ve o da anlatsın nasılmoldu da böyle bi pisliğe kalkıştı senelerdir seven adam..

Nasıl noktalamam? Aldatan bi insandan söz ediyoruz...Almayacağım bişey zaten gözünün mnünde yırtıp çöpe atacağım

Bi tokat atasım var ama

Özel eşyalar ne alaka size huzel gunlerde guzel hislerle alınmış seyler.Sızın ondan ıstemenızde abes olur .

O kadar çok soru sormuşsunuz ki ibanımı vereyimmm diye sorasım geldi...

Tavsiyem çok düşünme dümdüz söyle Cook bir şekilde saçını savur. Olay mahallinden ayrıl

Aslında farklı.. Çantasında taşıdığı bazı defterimsi bişey vardı özel şeyleri yaz

kafayı yedim vallahi kusura bakmayın hazmedemiyorum

Finalde sarılıp ağlaşıp barışmayın da...... Gerisini bilemiycimmm

Hahaahh o kadar kolay değil hatta hiç değil

İleride geri dönüp bakmama için içindekileri 4 5 cümlede özetle.
Dizilerin bile finali oluyor ilişkinin finali olmasın mı

Cok duygusal bakıyorsunuz olaya yapamazsiniz gibi geldi.Ama yanılıyorsam ne güzel kıçına saglam bir tekme atın

Buluşmayı hakediyor mu ? Bence direk kanıtları atıp cevap bile vermesine izin vermeden iletişimi kesmeliydiniz.

Değerli eşyaları ortak bi arkadaşınızla size ulaştırın mümkünse sizde öyle yapın.

Sadakatsiz i izlemeyi acilen bırakmalısınız
Şaka bir yana aldatmış adamla işiniz olmasın gönderin gitsin ki sıradaki gelsin

Mesajla bitirdim arkadaşlar arıyor açmıyoeum engelledim annwsinden arıyor bu sefer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…