yine annem yine canımı sıktı..

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb kızlar..25 yasindayim.gecici isler harici calismiyorum nisanliyim evden pek cikan biri degilim.ailemden de pek para almam.yıllardır boyledir.23 yasinda erkek kardesim var..her gun 10 20 koparir hergun cerezi kolasi alinir.alinmazsa bagirir..2 kez unv okucam diye ildsina gitti yedi paralari birakip geldi.evin camini indirip kapilara vurmalar.terslemeler vss.bende hep teselli eden taraf.eline supurge almaz annem temizlik isleri bende..aksam kirk yilda bir disari ciktim 4 gibi.annem aradi komsuda kagit oynuyormus kardesin gelecek yemegini hazirla 6 gibi gelir dedi.zoraki işe soktuk.bekledim geldi arkadaslariyla eve girmeden cikti..bunaldim annemin yanina gidim dedim.aradi gelmis hazirlansin yemek diyo.annemde bana diyo.kizdim tabi cookk..teyzem kizlari yapmasini akli eriyo onumu beceremiyo dedi. ( cok kari kiz olayi var).biz arada takiliriz boyle kadinlar arasi..bende dogru diyip tekrarladim..annem bi cildirdi.terbiyesiz rezil sen insani rezilde edersin vsss duymicam bi daha o saclarini elime dolarim agzindankan getiririm kiskancsin daha sayamadigim bi ton laf.cocuk yetistirememis benden hayir gormemis..o abisine hizmet etmis bende edicekmisim..mecburmusum..ev isleriyapmam da zorunlulukmus ona yardimdan saymiyo.herkes şokkk..evegeldim agladim.konusmuyoruz.kardesimde para ver dedi anneme.yaziyorum alicam toplu diyince dir dir etme ver parayi cekemem ceneni dedi gitti.sus pus kadin.

Kadina kac kez tamm ozur dilerim uzatma dedim daha da kudurdu..dinlemedi bile.nisanlimin ailesine kadar gitti.seni alip basini yakacak faln.o evde tanidik misafir kadinda vardi.kadin donup suratima bakti..kadina donup sen cok iyi oglan yetistirdin kiz gibi.bizimki kizda goruyon iste dedi..biktirdi artik beni

Oğluna aşık anne modeli sanırım. Azıcık sık dişini evlenince kurtulursun bu durumdan

Umarım biran önce evlenirsin ve hayatın güllük gülistanlık olur, sabret biraz bakalım sen gidince kim çekecek onun kahrını.

bu tip annelerden toplumda çok var ne yazık ki. umarım iyi bir evlilik hayatın olur. evlendikten sonra annen ve kardeşinle görüşme olayını minimıumda tutarsın

Kızları yapmayı biliyo lafı çirkin bence o ne demek ? Siz dememişsiniz ama teyze kızları da laubalilikte çığır açmış ...Kızları yapmayı biliyo da onu mu yapamıyo ...Ben anneme bunu desem çoktan dolardı saçlarımı eline Kim kimi kıskanıyor ,kim huzursuz bilemem ama EDEP herkese lazım Ayrıca benden size tavsiye sizin kötü dediğiniz anneniz elin bin iyisinden, iyidir...Çok merak ettiğiniz evlilikte bunu göreceksiniz zaten

Herkesin imtihanı farklı farklı canım sadece sabret annen sonuçta o canın olumsuz konuşunca duyma başka şeyler düşün cevap vermemeye çalış boşver sinirini alınca susar o da nasılsa umarım çok mutlu bir evliliğin olur bu günler çok geride kalır senin için ve eminim ilerde senin kızın çok şanslı bir kız olur bunları düşün çok takmamaya çalış :)

Valla bende bazen anneme kızarım da sizin ki de dozunu kaçırmış biraz.
Bizim evde de temizlik bende çeki düzen vermek bende, mutfak bende vs.ler beraber ama nedir ki anneme bir türlü yaranamıyorum en ufak eksiğimi sert sekilde yüzüme vuruyo kalbim kırılıyor. (üstelik gezmeleri,kursu eksik olmaz) özür dilemesini hiç bilmez başının dikine gider hep kalbini kırdım aman üzdüm demek yok annedir ne derse doğrudur mantığında. üstelik benim birde ablam var evden bi haber yaşar çalışıyorum diye elini doğru düzgün birşeye sürmez. Geçen gün misafir geldi elektrikli cezve ile kahve yapamadı geldi bana söyledi neyse yaptım sorun yokta evin herşeyini yapan ben yaranamayan yine ben çok dokunuyor gururuma. Birgün annem mutfakta birşey yapıyor babamla konuşuyordum o sıra bana birşey demiş ama duymadım kullandığı cümle "sen çok şey bi evlatsın" derken o şey ne söyle dedim pişman oldu aslında ama ağalığa leke sürdürmemek için şey evlat işte ne soruyrsun dedi çok zoruma gitti ağlamaya babama söylendim en ufak şeyde hain, zalim evlat oluyoum birşeyimi beğenmiyor diye farkındayım dedi daha da birşey diyemedi adamcağız. Bende sabırla bekliyorum 4buçuk ay sonra evlendiğimde ne yapacaklar bensiz o zaman kim hain,zalim olacak merak ediyorum. Ailemi çok arayacağım onu çok iyi biliyorum ama işte bazen bazı durumlar çok canımı acıttığı için bir an önce zaman geçsin bende yuvamı kurup düzenimi kurayım istiyorum.

Dugune 1.5 yıl var.nisanlimin askerligi var malesef..calismaya baslicam.sosyellesicem evle alakam kalmaz pek kafam rahat olur

Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz bu laflar karşısında bi kaç tane daha böyle konu vardı
Ben mi çok ateşliyim siz mi çok sakinsiniz anlamadım.
Annem babam bile olsa bu kadar hakaret ve haksızlık karşısında sesimi çıkarırdım.
Benim yaptığım bir şeyi beğenmeyecek hatta yardımıma zorunlusun dese inadına yapmazdım
Aile bile olsa sınırını çiz, sen köle olarak gelmedin o aileye.

Yavaş yavaş yapmayı bırakınca düzgün düzgün yapmayinca bir anda erkek kardeşler anne kardeşim beceremiyor sen yap diyor ardından annrlerde aman sen kendin şunu da diyor kimseyi y kromozomu var diye basimizin üzerinde taşımak zorunda değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…