yine aynı mesele:(

az önce faceten arkadaşım ekledi. üniversiteden beri görüşmedik. şok oldum. tamam diğer arkadaşlar da hep evlendi gitti ama bu arkadaş baya önce evlenmiş. 3 buçuk yaşında oğlunun resimlerini gördüm yıkıldım.(Allah mesut etsin sakın kıskanıo falan sanmayın) severek evlenmişler. ben çok geç kaldığımın farkındayım:KK43: ben hala yerimde sayıyorum ve baba evime aldığım eşyaların taksidini ödüyorum. çok koyuyo çokkkk:KK43:((

Happy senin acil yardım alman lazım.

Ne için geç kaldın?

Yapma hayat = eş+çocuk tan mı ibaret.

Hayatta daha önemli şeyler var.
Evlenenler bulutlar üzerinde mi?

Her gördüğüne de inanma.

Önemli olan erkenden evlenmek değil doğru insanla evlenmek Allah herkesin doğru kişi ile evlenmesini nasib etsin inşallah

az önce faceten arkadaşım ekledi. üniversiteden beri görüşmedik. şok oldum. tamam diğer arkadaşlar da hep evlendi gitti ama bu arkadaş baya önce evlenmiş. 3 buçuk yaşında oğlunun resimlerini gördüm yıkıldım.(Allah mesut etsin sakın kıskanıo falan sanmayın) severek evlenmişler. ben çok geç kaldığımın farkındayım:KK43: ben hala yerimde sayıyorum ve baba evime aldığım eşyaların taksidini ödüyorum. çok koyuyo çokkkk:KK43:((
facebook u kapat ve hayatına facebokksuz devam et baskalarına bakıp bakıp hayatı kendıne zehır etme
allahtan hayırlısını ıstemek lazım yoksa koca her zaman bulunur
bence hayatta yapılacak cok sey var boyle seylerle kendını uzme

Back
X