Yine Ayni Son Düşük :(

benOzlemOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
76
0
96
45
Antalya
ARKADAŞLAR SİZİN BU KONUDA BİLDİKLERİNİZE DUYDUKLARINIZA İHTİYACIM VAR
2 BEBEĞİMİDE KAYBETTİM YİNE İLK KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA KALBİ DURDU 7 HAFTADAN SONRA ÖLÜYOR NEDEN OLUYOR BİLMİYORUM BENİMLE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM BU ARADA DR HAFTAYA ARAŞTIRMAYA BAŞLAYACAK YENİ KÜRTAJ OLDUĞUM İÇİN senağlama

ahhh canım yaaa çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm... RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..çok zor bir durum kelimelerle anlatılamaz biliyorum..ne desem seni teselli etmez biliyorum ama inş tez zamanda yavruna kavuşursun umudunu yitirme ve sabret:((

ARKADAŞLAR SİZİN BU KONUDA BİLDİKLERİNİZE DUYDUKLARINIZA İHTİYACIM VAR
2 BEBEĞİMİDE KAYBETTİM YİNE İLK KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA KALBİ DURDU 7 HAFTADAN SONRA ÖLÜYOR NEDEN OLUYOR BİLMİYORUM BENİMLE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM BU ARADA DR HAFTAYA ARAŞTIRMAYA BAŞLAYACAK YENİ KÜRTAJ OLDUĞUM İÇİN senağlama

Canım merhaba belki garip gelecek sana ama benimde ilk bebeğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı ve ikinciye hamile kaldığımda önceki gibi düşük tehlikesi var %20 yaşama şansı var dendi..Hiç aklıma gelmeyecek birşey denedim..Belki saçma gelecek ama bir muska yazdılar ve bebeğimin artık ölmeyeceğini söyledi..Umut dünyası taktım muskayı (hala takıyorum) ve 2 gün sonra doktora gittiğimde tehlike geçmişti.Belki batıl,takmasam da doğacak yaşayacak,ama taktıktan sonra herşeyin yoluna girmesi beni bağladı resmen ümmü sübyan diye birşey var dediler bana.Özellikle erkek bebekleri yaşatmıyormuş.

benimde 2 kez başıma geldi, ilk bebeğim kalb atışı olmamış düşük yaptım kürtaj oldum, 2.side aynen kalb atışı yoktu bu sefer biz karar verip aldırdık, şimdi yeni kürtaj olduğum için biraz zaman geçsin sonra tüm tahlil ve testler yapılacak nedeni araştırılacak.

canım Merhaba Belki Garip Gelecek Sana Ama Benimde Ilk Bebeğim 9 Haftalıkken Kalbi Durduğu Için Alınmıştı Ve Ikinciye Hamile Kaldığımda önceki Gibi Düşük Tehlikesi Var %20 Yaşama şansı Var Dendi..hiç Aklıma Gelmeyecek Birşey Denedim..belki Saçma Gelecek Ama Bir Muska Yazdılar Ve Bebeğimin Artık ölmeyeceğini Söyledi..umut Dünyası Taktım Muskayı (hala Takıyorum) Ve 2 Gün Sonra Doktora Gittiğimde Tehlike Geçmişti.belki Batıl,takmasam Da Doğacak Yaşayacak,ama Taktıktan Sonra Herşeyin Yoluna Girmesi Beni Bağladı Resmen ümmü Sübyan Diye Birşey Var Dediler Bana.özellikle Erkek Bebekleri Yaşatmıyormuş.

Canim çok Sağol Ama Bana Biraz Daha Bilgi Verirmisin Bende Ayni şeyi Düşünüyorum çünkü Ben Rüyamda Gördüm 2 Bebeğimde Erkekti Saçma Ama Bende Buna Inmak Istiyorum Ve Hepsi Ayni Anda ölüyor

canım allah sana ve esıne saglık versın :çok üzgünüm:
ınsa allah ucuncu bebısın kaderı bu olmayacak dua et
ama bu sekılde olan bır kac kısıden bende duymustum subyan muskası dıye bırsey yaptırıyorlar dıye :uhm:
ınanc meselesı tabıı ama guvenılır bır ılım adamından bu konuda yardım alabılırısın belkı

özlem Canim
Duygularini Herhalde En Iyi Ben Anlarim çünkü Ayni Durumlari Yaşadim. Ama üçüncü Gebeliğim De çocuğuma Kavuştum Dilerim Seninde Böyle Olur. Benimde Bütün Testlerim Yapildi Hiçbirşey çikmadi.umarim Sende En Kisa Zamanda Tekrar Hamile Kalip Bebişine Kavuşursun . Yalnizca Tek önereceğim şey . Kafana Takma.ben çok Taktim Tam Herşeyi Unuttuğum Ayda Hamile çikmiştim Sevgilerimle Arkadaşim

Canim çok Sağol Ama Bana Biraz Daha Bilgi Verirmisin Bende Ayni şeyi Düşünüyorum çünkü Ben Rüyamda Gördüm 2 Bebeğimde Erkekti Saçma Ama Bende Buna Inmak Istiyorum Ve Hepsi Ayni Anda ölüyor

Bende rüyamda görmüştüm..Ve doktoruma sorduğumda erkekti dedi.Birde bana gittiğim kadın rüyalarımın karışık olduğunu söyledi ve gerçekten de öyleydi canım anneden kıza geçen birşeymiş bu..boy muskası adı 1 metre civarında duaların olduğu bir kağıt deriye diktim ve kızım doğana kadar bende, doğduktan sonrada içinden geçiricez onu ve ona takıcam 3yılda onda kalıcak.Bu benim bir tanıdığım başına da gelmişti bebekleri ölüyor ve sebeb bilinmiyordu 3 düşükten sonra dördüncü bebek için muska taktı ve şuan 2 oğlu var.Canım bu konularla az çok ilgili bir tanıdığın vardır diye düşünüyorum..:uhm:

Bende rüyamda görmüştüm..Ve doktoruma sorduğumda erkekti dedi.Birde bana gittiğim kadın rüyalarımın karışık olduğunu söyledi ve gerçekten de öyleydi canım anneden kıza geçen birşeymiş bu..boy muskası adı 1 metre civarında duaların olduğu bir kağıt deriye diktim ve kızım doğana kadar bende, doğduktan sonrada içinden geçiricez onu ve ona takıcam 3yılda onda kalıcak.Bu benim bir tanıdığım başına da gelmişti bebekleri ölüyor ve sebeb bilinmiyordu 3 düşükten sonra dördüncü bebek için muska taktı ve şuan 2 oğlu var.Canım bu konularla az çok ilgili bir tanıdığın vardır diye düşünüyorum..:uhm:

CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama

CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama

Canım bilemiyorum yaa ama ordada kesin vardır bakanlar :uhm: Ben senin yerinde olsam bir cami hocasına sorardım en azından onlar bakmasalarda bakan kişileri biliyorlar bende inanmıyordum hatta eşim gülüyordu canım o zaman gittiğimde boy muskası için 30ytl vermiştim ben düşün ve bana gülmüştü eşim 3 gün sonra gelip al dedi yazması uzun dedi.Ama eşim şimdi kendisi istemiyor çıkartmamı.Sen bir araştır bakalım eğer yoksa ben buradan baktırırım senin için ve yollarım sana olmazsa..

Canım bilemiyorum yaa ama ordada kesin vardır bakanlar :uhm: Ben senin yerinde olsam bir cami hocasına sorardım en azından onlar bakmasalarda bakan kişileri biliyorlar bende inanmıyordum hatta eşim gülüyordu canım o zaman gittiğimde boy muskası için 30ytl vermiştim ben düşün ve bana gülmüştü eşim 3 gün sonra gelip al dedi yazması uzun dedi.Ama eşim şimdi kendisi istemiyor çıkartmamı.Sen bir araştır bakalım eğer yoksa ben buradan baktırırım senin için ve yollarım sana olmazsa..

canım şu boy muskasını biraz anlatırmısın nasıl bişey bu??? merak ettim:)) ne zaman takılıyo ne zaman çıkarılıyo:)))

neyle yapılıyo pekii ip mi? ne nereye takılıyo? bebek doğuncamı çıkarıcan canım biraz fazla oldu ama kusura bakma merak işte?

canım Bilemiyorum Yaa Ama Ordada Kesin Vardır Bakanlar :uhm: Ben Senin Yerinde Olsam Bir Cami Hocasına Sorardım En Azından Onlar Bakmasalarda Bakan Kişileri Biliyorlar Bende Inanmıyordum Hatta Eşim Gülüyordu Canım O Zaman Gittiğimde Boy Muskası Için 30ytl Vermiştim Ben Düşün Ve Bana Gülmüştü Eşim 3 Gün Sonra Gelip Al Dedi Yazması Uzun Dedi.ama Eşim şimdi Kendisi Istemiyor çıkartmamı.sen Bir Araştır Bakalım Eğer Yoksa Ben Buradan Baktırırım Senin Için Ve Yollarım Sana Olmazsa..

Canim Ya Bana Bu Iyiliği Yaparsan çok Sevinirim Bide Bana Detayli Anlatsana Bu Muska Nasil Nasil Takmak Lazim ......

ip değil canım bir kağıt 1metre uzunluğunda ve içinde dualar var.Bu kağıt katlı çekilde sarılmış küçültülmüş yani bunu deri parçasına dikiliyor ve boynuna takıyorsun

canim cok gecmis olsun Allah bir daha gostermesin yine erken kurtulmusun bence hadi sana bisey olsaydi ya da bebek daha buyuk olsaydi o zaman daha kotu olurdu...Allah beterinden saklasin,bir daha gostermesin insallah...ben de yasadim bilirim sabredip,dua etmekten baska care yok ,hersey Allah tan...

canım sen bir araştır bakalım bulamazsan yeniden haberleşiriz bir yolunu buluruz artık kesinlikle canını sıkma bak görüceksin üçüncüye bebeğin kollarında olucak allahın izniyle:nazar:

çok sağol bana msn adresin yada mail adresin varsa verirmisin bulamazsam seninle haberleşmek için
zaten 3 ay bekleyeceğiz bende araştırırım bu arada

çok sağol bana msn adresin yada mail adresin varsa verirmisin bulamazsam seninle haberleşmek için
zaten 3 ay bekleyeceğiz bende araştırırım bu arada

canım buradan yazamıyoruz adresleri ben sana özel mesajla yollalayım haberleşelim bak ben hiç beklemedim kürtajdan sonra korunmadık zaten 3 ayı buluyor rahimin toparlanıp hazır hale gelmesi dediğin ayarlarız birşeyler artık sıkma canını sen

Back
X