• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine aynı sorunlarr

Türkçe yazabilseydiniz herkes okurdu siz sorunlarını hallettiniz de mi gelip burda millete sarmaya başladınız acaba ?? Kimseye saldırmaya hakkınız yok ,herkes sizin kargacık burgacık yazınızı anlamak için saatlerce pc başında oturamaz ,Allah Allah ya döv bir de milleti bari

.... Bunlar nokta ,,,,, bunlar virgül ??? Soru isareti bide sunlar var !"-:;

Ayrica böyle ayira bilirsiniz
Falan filan iste!
Okuyamadim, basini okumaya denedim, cözemedim, gerisini okuyasim gelmedi!!! :ssz:

Ya allahini seversen bi git ya isterse parali olsun telefon yeni imlaa yanlisligi oluyoo napalim yani nokta virgul olmayinca anlayamiyonmu anlayan bak nasi cevap yszmis

Ben ne anladım biliyor musunuz bu üslupla sizin aileniz birbirine o kadar örtüşüyor ki ..Acıdım yani yazık ..Bence hiçbir farkınız yok aynısınız o problemlerde hiçbir zaman çözülmez üzgünüm ..Çünkü sizin iletişim yeteneğiniz yok ve kabasınız ..

Çok zor anlayabildim yazdıklarınızı,
Bence babanızı bırakın artık, defalarca denenmesine rağmen olmadıysa bu saatten sonra da hayır gelmez o işten.. Annenize sahip çıkın siz iki kardeş. Babanız zaten kendine sahip çıkacak başka kadın bulmuş..

Ben ne anladım biliyor musunuz bu üslupla sizin aileniz birbirine o kadar örtüşüyor ki ..Acıdım yani yazık ..Bence hiçbir farkınız yok aynısınız o problemlerde hiçbir zaman çözülmez üzgünüm ..Çünkü sizin iletişim yeteneğiniz yok ve kabasınız ..
Beni gece vakti gunaha sokma git isine yorum istemiyorum senden sakin yazma

Beni gece vakti gunaha sokma git isine yorum istemiyorum senden sakin yazma

emredersin lafa bak çok meraklıydım ben de sana ...Hadi hayırlı işler sana anca çözersin şimdi başlasan önce Türkçe den başla ama :KK14::KK14:

Back
X