- Konu Sahibi eskidenolsa
-
Arkadaşlar günaydın,
Yaklaşık 1 ay önce konu açmıştım eşim kavga esnasında " senin işyerinde gizli gizli ne haltlar yediğini biliyorum " dedi diye.
Araya farklı konular girdi,yine üstü kapandı konunun.
Ve dün yine hiç alakasız bir konuda tartışırken bu sefer bana
" yolda yürürken senin kime bakacağını kolaçan etmekten bunaldım. Geçen gün kamyoncuya baktın sonra mahçup oldun ya (halüsünasyon görüyor sanırım)........güneş gözlüğü alırken gözlerim görünüyormu diye sordun, görünmesin istiyorsun çünkü başkalarına bakarken gözün görünmesin diye yalan mı.....bu evlilik bana yük oldu artık....ikimiz yan yana yürürken karşıdan gelen adama baktığımda sana bakıyor oluyor, ben senin yüzünü göremeiyorum tabi, ben adama bakınca kafasını çeviriyor niye? demek ki sen adama bakıyorsun o da sana bakıyor..."
dedi. Kusura bakmayın parça parça aklıma gelenleri yazdım. Nutkum tutuldu bunları da duyunca.Annemi aradım, ben dışarda hep elalemin adamlarına, hatta kamyonculara bakıyormuşum, ben artık kaldıramıyorum bu lafları boşanıcam, babama da söyle gelin cezam neyse verin dedim.
Ben bu lafları hak edecek ne yaptım. Dışarı çıktığımızda sırf yanlış anlamasın diye nerdeyse yere bakarak yürüyen ben, bir yere oturacaksak sırtı dönük oturan ben, bir toplulukta son zamanlarda erkeklerle tokalaşmayı bile bırakmıştım. Bu insan rahatsız, artık kanaat getirdim.Kesin hasta.Düzelmiyor arkadaşlar, bir kere bozuldu mu kendinizi paralasanız da düzelmiyor maalesef.
evlilik terapistine gittiniz mi?
Evet gerçekten hasta, ya tedavi olmalı ya da onu biri silkeleyip kendine getirmeli. kamyoncu fln nedir Allah askına yahu :S
Bir arkadaşımın eşi dolmuşta fln bir erkek yer verdiyse asla oturmasına müsaade etmezmiş, nedeni de "adamın kalktığı yer sıcakmış, adam onu hayal edebilirmiş"Zihniyete bak sen, demek ki kendi öyle yapıyor :S
Elmayra, arkadaşın ayrıldı mı canım? Ben ayrılmak istiyorum, davayı açıcam ama kendi ayrılmak istemiyor, sanki ben hatalıymışım gibi, ayrılık yok sen düzeleceksin diyor. Hiçbirşey yapmadığım halde nasıl düzeleceksem?!
Ayrıldı, hem de 3 cocuguylaKız ortaokuldan mezun olur olmaz evlenmişti. 3 cocuk sıgdırdı o on yıla.
Ve gecen sene baska bir adamla evlendi, o kadar mutlu ki.
Bir süre sonra sen de psikopata bağlayacaksın.
diğer konularını bilmiorum ne kdr süredir evlisiniz?benzer bir tane de bızım evde vardı.benım esım de benım yakısıklı cocuk gordugm zaman hemen baktıgımı ıddıa edıodu evliliğimizin ilk aylarında bu sekıldeydı,zamanla vazgecti bu huyundan,kıskanclıgından yapıor bırı sana baktıgı zaman anca sen bakarsan bakıodur dıye dusunuor sanırım..bende yemege gıdınce ne tarafta duvar,kapı,bosluk olan taraf var o yone bkrk otryrm..dıkkat ettıgımı hatta bakan varsa kafa cevırdgımı grdkce bu huyundan vazgecti.zaman gectıkce duzelecegıne ınanıorum
Canım bizim 4 yıl bitti. İnan bana ben çok dikkat ediyorum düzelsin diye. Kıyafetimden tut davranışıma kadar. Ama düzelmek yerine hep dahasını istedi. Ben niye hep kendimi düzeltmeye çalışıyorum, o neden kendi pis düşüncelerinden vazgeçmek yerine beni kısıtlıyor? Ben bir kadın olarak gururuma yediremiyorum artık. Düşünsene "kamyoncuya baktın" diye hikaye uyduruyor. Hangi normal kadın kocasının yanında kamyoncuya bakar. Bu kıskançlık değil hakaret bence. "Sen o kadar (çok afedersiniz) kuduruk bir kadınsın" demek bu bence. Aşağılandığımı hissediyorum.
Canım bizim 4 yıl bitti. İnan bana ben çok dikkat ediyorum düzelsin diye. Kıyafetimden tut davranışıma kadar. Ama düzelmek yerine hep dahasını istedi. Ben niye hep kendimi düzeltmeye çalışıyorum, o neden kendi pis düşüncelerinden vazgeçmek yerine beni kısıtlıyor? Ben bir kadın olarak gururuma yediremiyorum artık. Düşünsene "kamyoncuya baktın" diye hikaye uyduruyor. Hangi normal kadın kocasının yanında kamyoncuya bakar. Bu kıskançlık değil hakaret bence. "Sen o kadar (çok afedersiniz) kuduruk bir kadınsın" demek bu bence. Aşağılandığımı hissediyorum.
neden hep fedakarlık yapıp ödün veren biz oluyoruz bundan nefret ediyorum
eşiniz herkesin dediği gibi rahatsız
ben sanayide onca adamın içinde çalışıyorum ve evliyim düşünün yani
ailenizi aradığınızda ne dediler çok merak ediyorum ki birde kesin cezamı dediniz siz naptınız ki bi cezanız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?