- Konu Sahibi eskidenolsa
-
bende cok kötü sözler işittim hatta aldatmaya potansıyel gorup benı cok burnumdan getırdi.hatta babam baska bır bayanla annemı aldatıp ayrıldgı ıcın bızım mayamızda oldugunu bıle soyledi..sen benden uzun suredır evlısın ben bakıorum ılk 3 ayda kavga ettıgımız mevzular gıdıor yerını baskaları alıor gerçi:) bi şekilde ayak uyduruosun anlaşamamak tartısmak normalde kötü olan ve dayanılamayan sinir harbı yasanırken soylenen sözler haklısın bı erkek sınırlerıne hakım olmalı namusu olan esınin onurunu gururunu zedeleyecek laflar etmemeli.sen eşini bizden iyi biliosun.bosanmak ALLAH ın sevmediği helal derler..ölç biç tart yok yapamam dayanamam dıosan
mimcucu sen boşanmadın mı?
Arkadaşlar günaydın,
Yaklaşık 1 ay önce konu açmıştım eşim kavga esnasında " senin işyerinde gizli gizli ne haltlar yediğini biliyorum " dedi diye.
Araya farklı konular girdi,yine üstü kapandı konunun.
Ve dün yine hiç alakasız bir konuda tartışırken bu sefer bana
" yolda yürürken senin kime bakacağını kolaçan etmekten bunaldım. Geçen gün kamyoncuya baktın sonra mahçup oldun ya (halüsünasyon görüyor sanırım)........güneş gözlüğü alırken gözlerim görünüyormu diye sordun, görünmesin istiyorsun çünkü başkalarına bakarken gözün görünmesin diye yalan mı.....bu evlilik bana yük oldu artık....ikimiz yan yana yürürken karşıdan gelen adama baktığımda sana bakıyor oluyor, ben senin yüzünü göremeiyorum tabi, ben adama bakınca kafasını çeviriyor niye? demek ki sen adama bakıyorsun o da sana bakıyor..."
dedi. Kusura bakmayın parça parça aklıma gelenleri yazdım. Nutkum tutuldu bunları da duyunca.Annemi aradım, ben dışarda hep elalemin adamlarına, hatta kamyonculara bakıyormuşum, ben artık kaldıramıyorum bu lafları boşanıcam, babama da söyle gelin cezam neyse verin dedim.
Ben bu lafları hak edecek ne yaptım. Dışarı çıktığımızda sırf yanlış anlamasın diye nerdeyse yere bakarak yürüyen ben, bir yere oturacaksak sırtı dönük oturan ben, bir toplulukta son zamanlarda erkeklerle tokalaşmayı bile bırakmıştım. Bu insan rahatsız, artık kanaat getirdim.Kesin hasta.Düzelmiyor arkadaşlar, bir kere bozuldu mu kendinizi paralasanız da düzelmiyor maalesef.
yok canım bosanmadım..çok savaş verdim hala da veriorum.bana yaptıgını 10 katıyla ben de ona yaptım sen buna baktın oraya oturma buraya otur..bana yapılanın ne kdr kotu oldgunu ona kanıtladım..anlaştık birbirimizin huzurunu bozacak kıskanclıga neden olacak seyler yapmıcaz dedik..eşim cok basaramasa da suan bıle delı gıbı kıskansa da hala beraberiz..bende memurum ama işlerimi,calısacgm arkdsları eşim secer..müdürüm de sagolsun iyi bı ınsan kendi de eşini cok kıskanan bı bey esımı mazur gorur ve benım ınsıyatıfıme bırakır.daıreme gelır bırıyle iş dısında bısey konusmamı ıstemez..cok bunalırım aglarım zırlarım ama yapack bsy yok..kımse kımseden iyi değıl..daha dgrusu erkekler ya kıskanc ya aldatan ya kumarbaz ya alkolık ya anne bagımlısı ya arkads tutkunu ya dayakcı ya müsrif ya ilgisiz-sevgisiz..yok benım etrafımda dort dortluk..bende kendı kotumle devam edıorum:))dayanamadgm zamanlar oluyo kıyafet ve aile mevzunda..küsüorum 5 10 gün snra yine barısıoz..sinirlenınce kırıp dokme huylarını adam etmeye calısıorum su sıralar
ben böyle biriysem neden evli kalıyorsun benimle de..
aynı bnm eşim nerdeyseboşanıyoruz
Arkadaşlar günaydın,
Yaklaşık 1 ay önce konu açmıştım eşim kavga esnasında " senin işyerinde gizli gizli ne haltlar yediğini biliyorum " dedi diye.
Araya farklı konular girdi,yine üstü kapandı konunun.
Ve dün yine hiç alakasız bir konuda tartışırken bu sefer bana
" yolda yürürken senin kime bakacağını kolaçan etmekten bunaldım. Geçen gün kamyoncuya baktın sonra mahçup oldun ya (halüsünasyon görüyor sanırım)........güneş gözlüğü alırken gözlerim görünüyormu diye sordun, görünmesin istiyorsun çünkü başkalarına bakarken gözün görünmesin diye yalan mı.....bu evlilik bana yük oldu artık....ikimiz yan yana yürürken karşıdan gelen adama baktığımda sana bakıyor oluyor, ben senin yüzünü göremeiyorum tabi, ben adama bakınca kafasını çeviriyor niye? demek ki sen adama bakıyorsun o da sana bakıyor..."
dedi. Kusura bakmayın parça parça aklıma gelenleri yazdım. Nutkum tutuldu bunları da duyunca.Annemi aradım, ben dışarda hep elalemin adamlarına, hatta kamyonculara bakıyormuşum, ben artık kaldıramıyorum bu lafları boşanıcam, babama da söyle gelin cezam neyse verin dedim.
Ben bu lafları hak edecek ne yaptım. Dışarı çıktığımızda sırf yanlış anlamasın diye nerdeyse yere bakarak yürüyen ben, bir yere oturacaksak sırtı dönük oturan ben, bir toplulukta son zamanlarda erkeklerle tokalaşmayı bile bırakmıştım. Bu insan rahatsız, artık kanaat getirdim.Kesin hasta.Düzelmiyor arkadaşlar, bir kere bozuldu mu kendinizi paralasanız da düzelmiyor maalesef.
Diyorum, evli kalıcaz ve sen düzeleceksin, adam olacaksın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?