yine aynı yine aynı

mimcucu sen boşanmadın mı?

Eşin ya ruhsal yönden hasta, ya da aldatan erkeklerin sergilediği tavırları sergileyerek suçunu böyle bastırıyor. Ne zamana kadar onun dediği şekilde yaşayacaksın? Seni böyle yaparak sindirmeye çalışıyor. Sonunda işi bırakıp evde oturup ona muhtaç olacaksın, galiba onu istiyor. Seni eve mi kapatmak amacı? Kendimden pay biçerek söyleyim, ne yaparsan yap onları mutlu edemezsin. Onun dediği gibi yapsan da bu sefer başka bahaneler çıkacak, yine mutlu olmayacak. Bırak gitsin, hiç değilse ömrünün geri kalanını sen mutlu yaşa.

mimcucu sen boşanmadın mı?

yok canım bosanmadım..çok savaş verdim hala da veriorum.bana yaptıgını 10 katıyla ben de ona yaptım sen buna baktın oraya oturma buraya otur..bana yapılanın ne kdr kotu oldgunu ona kanıtladım..anlaştık birbirimizin huzurunu bozacak kıskanclıga neden olacak seyler yapmıcaz dedik..eşim cok basaramasa da suan bıle delı gıbı kıskansa da hala beraberiz..bende memurum ama işlerimi,calısacgm arkdsları eşim secer..müdürüm de sagolsun iyi bı ınsan kendi de eşini cok kıskanan bı bey esımı mazur gorur ve benım ınsıyatıfıme bırakır.daıreme gelır bırıyle iş dısında bısey konusmamı ıstemez..cok bunalırım aglarım zırlarım ama yapack bsy yok..kımse kımseden iyi değıl..daha dgrusu erkekler ya kıskanc ya aldatan ya kumarbaz ya alkolık ya anne bagımlısı ya arkads tutkunu ya dayakcı ya müsrif ya ilgisiz-sevgisiz..yok benım etrafımda dort dortluk..bende kendı kotumle devam edıorum:))dayanamadgm zamanlar oluyo kıyafet ve aile mevzunda..küsüorum 5 10 gün snra yine barısıoz..sinirlenınce kırıp dokme huylarını adam etmeye calısıorum su sıralar

ben böyle biriysem neden evli kalıyorsun benimle de..

Haklısın dört dörtlük yok ama ben bunlara maruz kalacağıma yalnız yaşamayı tercih ediyorum artık.Güven olmazsa olmaz, bir ayağı hep sakat kalır.

ben bu adamları 300 mt öteden tanırım çünkü bir tanesi bizzat babam olur

kocan hasta hemde paranoya tiplerinin en tehlikelisinden.
annemle babamın 15 yıl önce boşanma sebepleridir

ve babam hala annemi rahat bırakmış değil arada ataklar geçiriyor.

ben senın yerinde olsam boşarım hiç uğraşmam çünkü tedaviyi reddedecek

senın bir sevgilin olduğunu iddia edecek ama o sevgiliyi bir türlü bulup ispat edemeyecek.şiddet meyilliyse bi de dayak atacak.

üzgünüm işin çok zor.

çünkü eteğin kısa göğsün görünüyor gibi reel kıskançlık değil olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüyor tehlikeli kısmı bu.

bu arada onunla konuşurken kesinlikle çelişkili cümle kurma yalan asla söyleme kısa ve net cümleler kur herşeyini ona saf saf anlatma

sen çok masumane birşeyden bahsedersin o iki saat sonra neden sen böyle dedin ne demek istiyorsun şunu mu kastediyorsun diye kavga patlatır.

ve karşında normal bir insan varmış gibi onu ikna etmeye tartışmaya kalkma.ondan mantıklı şeyler bekleme faydasız

ben 10 sene bekledim birşey olmadı.değişmiyor tedavi de olmuyor.

Eşinin psikolojik rahatsızlığı var ve tedavi olması gerekiyor.

Bir yakınım da rahatsız olduğunda sürekli bana böyle tuhaf şeyler söylüyordu. Hatta nişanlımı bile sapık olarak görmüştü. Bu bir hastalık ve eşinizi tedavi etmeye ikna etmelisiniz. Yoksa çok yıpranırsınız...

Canım bence eşinde aşağılık kompleksi var hem de ağır şekilde. Sanırım sana belli etmese de kendini sürekli senden düşük görüyor belki de kendi içinde kendisini sana yaşıtıramıyor ve sürekli onu beğenmediğini başka erkeklere bakabileceğini düşünüyor kendi beyninde ve bunu dışa vuruyor.

Eşiniz mutlaka tedavi görmeli.

Hem sizi yiyip bitiriyor, hemde kendisini.

Eşiniz kıskanlığı hasta boyutuna gelmiş yada yapısında var.arkadaşımın eşide çok kıskanç olduğu için arkadaşıma evlendikten sonra tesettür giydirdi.sonra kıskançlığı dahada arttı burnunuda kapattırdı baş örtüyle.burnundan sonra ağzının görünmesinden rahatsız oldu ağzınıda kapattırdı..oda açık geldi arkadaşım şuan kara çarşaf giyiyor.hiçbiryere yollamıyormuş sürekli baskı yapıyormuş.erkekli kadınlı karışık düğünlere gitmesine izin vermiyormuş.eğer arkadaşımın akrabasının düğününe mecbur kalıp gittiyse ordada rahat verdirmiyormuş.oturduğun yerden kalkma, kımıldama.akrabalarının masasına gidip hasret gideremiyormuş.

hiç üzülme sorgulama sadece hasta muamelesi yap ve boşan.tedavisi varsa olsun

eşin hasta burası kesin:26: tedavi olması şart ama tedaviye yanaşmıyor demişsin o zaman boşan kurtul canım böyle biriyle evlilik yürümez seni de hasta eder

Aynı olay benim bir tanıdığımın başına geldi...eşi genç yaşta kalp rahatsızlığı geçirdi hastanede yatıyor karısıda yanında refakatçi kalıyordu...karısına doktorla anlaştınız beni öldüreceksiniz dr la kırıştırıyorsun diye hastanede olay çıkartmış tabi bundan önceside var ve boşandılar...
Tedavi elbette bir çözüm yolu olabilir ama unutulmasın ki bu yol çok yıpratıcı olabilir...benim tanıdığım boşandı ve kurtuldum diyor...kimse yuvasını yıkmak istemez ama bazı durumlarda en sağlıklı yol ayrılmak oluyor...allah yardımcın olsun...

arkadaşım 2011in başından itibaren adamdan yakınmışsın sürekli boşanıcam da boşanıcam demişsin, neyi bekliyorsun? düzelmesini mi? kusura bakma ama eşinin ağır bir psikolojik rahatsızlığı var ve tedavi olmadan dü-zel-mez. kaldı ki tedavi olsa bile ilaçlarını bıraktığı an eskisi gibi olur..

yıllardır aynı konuda dertlenen ama harekete geçmeyen birine ne denir ki? dua et bacım kocandır alttan al mı denmesini istiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…