Yine ayri ruya.. senelerdir!

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlar benim bir ruyam var, kendimi bildim bileli bu ruyayi goruyorum.
Seneler oldu.
Uzaktan bir akrabamiz var son donemlerde cok sik olmasa da yine de gorustugumuz. Oglu benden 8 yas buyuk. Hep kendisine “X abi” diye hitap ettim. Resmen birlikte buyuduk diyebilirim.
Ruyamda onunla evleniyorum, ya da nisanlaniyorum bazen de oynasiyoruz :KK70:
Bu senede 1 ya da iki senede 1 mutlaka oluyor.
Ulen adami gorunce o ruyalar geliyor aklima geriliyorum. Bu arada kendisi de hâlâ evlenmedi. Hayatinda kimse yokmus annesi anneme soyluyormus. Dipnot kendisine hicbir zaman bir sey hissetmedim duygusal olarak, ergenligimde dahi. Uyaninca instagramina girdim cekici buluyor muyum acaba diye yooo. :işsiz:Adam 1.90 dev gibi, bi numarasi da yok. Yaninda cücük gibi kalırım hobbit boyumla. Amaan dusundugum seye bakin ya dengem sasti.
Psikolojiyle ilgilenenlerin ozellikle yorumunu almak isterim. Sizce bilincaltimdan bunu nasil atabilirim? Ayrica nasil girdi bu insan bilincaltima onu da anlamadim.
Bu arada bunu ilahi mesaj alacak kadar salak olmamam icin yardim edin:KK53:

Akraba evliliklerine hayır :) Onun haricinde birinizi rüyanizda görmeniz icin illa beğenmeniz gerekmiyor. Beraber büyümüşseniz yakininizda olduğu için aklınıza geliyordur. Ayrıca hep ayni rüyayi ayni sekilde görseydiniz o zaman ilahi mesajdan şüphelebilirdiniz :)

Hayırlısı olsun de gec. Bende bır cok ruyayı sureklı gorurum hatta bazen yıllat once gordugum ruyanın devamını goruyorum hıcte bısey olmuyorr. Ruyaların bı anlamı oldugunu dusunmuyorumm

Kizlar benim bir ruyam var, kendimi bildim bileli bu ruyayi goruyorum.
Seneler oldu.
Uzaktan bir akrabamiz var son donemlerde cok sik olmasa da yine de gorustugumuz. Oglu benden 8 yas buyuk. Hep kendisine “X abi” diye hitap ettim. Resmen birlikte buyuduk diyebilirim.
Ruyamda onunla evleniyorum, ya da nisanlaniyorum bazen de oynasiyoruz :KK70:
Bu senede 1 ya da iki senede 1 mutlaka oluyor.
Ulen adami gorunce o ruyalar geliyor aklima geriliyorum. Bu arada kendisi de hâlâ evlenmedi. Hayatinda kimse yokmus annesi anneme soyluyormus. Dipnot kendisine hicbir zaman bir sey hissetmedim duygusal olarak, ergenligimde dahi. Uyaninca instagramina girdim cekici buluyor muyum acaba diye yooo. :işsiz:Adam 1.90 dev gibi, bi numarasi da yok. Yaninda cücük gibi kalırım hobbit boyumla. Amaan dusundugum seye bakin ya dengem sasti.
Psikolojiyle ilgilenenlerin ozellikle yorumunu almak isterim. Sizce bilincaltimdan bunu nasil atabilirim? Ayrica nasil girdi bu insan bilincaltima onu da anlamadim.
Bu arada bunu ilahi mesaj alacak kadar salak olmamam icin yardim edin:KK53:
emin değilim ama rüyada oynaşmak o kişinin sizi küçük gördüğü \ düşürdüğü gibi bir şeydi sanki

bilinç altına işlemiş.annesi falan soyluyor ya ondan olabılır.
bende neyi kafama takarsam ertesi günü gerçekleşiyor.
eşime daha yeni anlattım bak ıkısıde çıkacak ve ben deli olacam dedim.
rüyalarım çıktı veee yuzumde uçuk ve sıvılceden geçilmıyor stresten.dikkatli ol:bicak:olabılüde:halay:

İlk gördüğün rüya baya hoşuna gitmiş bence o yüzden sürekli devam filmi geliyor :KK53: ya da çocuk sürekli seni düşünüp hayal kuruyorsa uzaktan telepati yoluyla bilinçaltına, oradan da rüyalara sızmış olabilir :KK45:

Back
X