yine ayrıldı....

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
sanırım bu sefer kesin bitti...
olmuyor yapamıyorum evlilik ağır gelecek dedi ben de bu kez "defol cehennemin dibine kadar yolun var" dedim...
çok üzülüyorum bitik haldeyim ama öfkeliyim de ...
ne halt sanıyor kendini o.defolsun gitsin.umarım birgün köpekler gibi gelir kapıma .ben de haydi yallah der kıçına tekmeyi basarım
sizce döner mi?
.........................
31 mart 2016...
arıyor konuluyoruzbana söyledikelri şunlar:
"üzerimde baskı hissediyorum işe başlamam lazım.seni seviyorum kesinlikle ayrılmam istemiyorum yaşın küçük diyenlere bakma sen peygamberimiz kendinden 25 yaş büyük kadınla evlendi.sabredelim sen kendini değiştirmelisin.bana emir vererek konuşma ben seni kırmak istemiyuorum seninle kavga yapmak istemiyorum.en kısa zamanda nikahımız olacak."
evet yorumlarınız neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evliyseniz illa ki dönecek.
Ama daha çok kalan eşyalarını almak ve boşanabilmek için de olabilir.
Bilemedim

Sen yalvara yalvara yine döndürürsün ama o yine ayrılır su merak etme. Bumerang gibi gider gelir.

O senle EVLENMİCEK. Daha kaç kez yazalım?
bir kez daha yaz lütfen çok hoşuma gidiyor senden bu sözü duymak ama evlenmicek sözünü daha büyük puntolarla yaz

Yanlış anlamayın ama 24 yaşında nerdeyse benle yaşıt bir çocuk 30 yaşında daha olgun yaşta kadınla ciddi ilişki içindeyse ve evlilik düşünüyorsa zaten bu bir fedakarlıktır. Bir de ne kadar süre kapris çeker ki ?

Bitti bitecek dondu donecek tuhaf bir iliskiniz var. Bitmesi daha hayirli bence.

24 yaşında evlilikten korkması normal
Baskımı yapıyorsun evlenmek için canım?
Artık banada yazmaz oldun

Bırak artık şu çocuğu
Yaşıtın veya senden büyük birini bul

Üzülüyorum senin için canım

24 yaşındaki bi erkek bence deli cagları yaşar böyle ilişkiler gelir gider kesinlikle evlenmez bence evlenseniz bile uzun sürmez hem siz ondan 6yaş büyüksünüz ya dönse evlense bile yaş farkınız sorun olur genclere kendinden büyük kadınlar bazen daha cekici geliyor ama bir süreliğine kendinize yaşınıza uygun birini bulursunuz ne bekliyodunuz ki evlenip coluk cocuga karışıp mutlu mesut yaşamayı mı cok zor bence kaç yaşında aklı başında adamları yola getiremiyoru azıtıyolar hele 24 yaşındaki kanı kaynayan bir genc olmaz ya olur mu sizde taze bebeği buldunuz tabi dönmesini istersiniz sizde haklısınız

Hayatınızın merkezi haline getirmişsiniz bu çocuğu. .Çocuk dedim öyle çünkü. Olgun biri ile birlikte olun.inanın daha az üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…