yine ayrildim.. :(

ve soyle ekliim, gecen ayrilip baristiktan sonra annesi babasiylka tanistim, guya beni cok sevmisler sakin birakma falan demisler, ama benimki esek iste

valla erkekleri anlamak zor ne dusunuyor ne yapmak istiyor bilemeyiz ama neticede anlasılan o ki karar verememis kafasında oturmayan seyler var degişken bir psikolojiye sahip demekki boyl sık sık ayrılan erkekler heleki ortada elle tutulur bir sebep yokken yapanlar bunu devamlı tekrar ederler sende birsey dusunme suan kafanı dinle o buyuk ihtimal yine donecektir ama sen ozamana kadar istermisin barısmak bilemem

Dusunceginiz pek birsey yok gibi gorunuyor.

Celiskilerle dolu bir insan. Bitmis, gitmis.

Onunuze bakin, guzel bir hayatiniz var. bu sorun cozulse 2 gun sonra baska bir soru isaretiyle karsiniza cikacak.

Kendiyle barisik baska biri cikar karsiniza insallah.

mantikla hareket edersem, bu yine tkrarlicak, istememem lazim ama, iste ya onu cok sevmiostim sanki ben aklina baskalarimi giriyo anlamadim ki, ama bana o kadar cok seviyomus gibi davranipta boyle yapmasi, icim aciyoooo

bide neden boyle negatiflik var ustumde bilmiyorum, kendimide anlamiyorum, hergece aglayarak uyuyorum falan dedi, senin gibi biri bunlari haketmiyor, oufff ya bu kadar zorsa benden ayrilmak niye ikimizede cektiriyo anlamadim ki

En korkutan erkek ''çelişkiler içinde kalan erkek''

Bence bu kadar zorlamamalısın...Yani çocuğun tavrı belli..Bi geliyor,bi gidiyor...Bence uazk durmalısın...Üstelememelisin...

uzak duruyorum, 3 gundur hic konusmuyorum, herkes geri donucek diyo, sizce doner mi, ben pisman olsun donsun istiyorum, sonra ben karar vereyim devam edip etmememeye, ve baskasi varmi diye suphe duydum bu kadar kolay bitirebiliyo diye, o kadar yeminler etti kimse yoksa soz verebilirim dedi baskasiyla olmicam uzun zamandir, istedigim yanliz kalip bunlari dusunmek, biz birbirimiz icin cok degistik, bazen iyi bi degisiklikti ama yinede degistik iste dedi, e ben olsam da olmassamda degisicekti ki o, hayat bu hergun buyuyup olgunlasiyoruz, bana sebepleri cok sacma geldi

tip okuyo ve gecen sene sinavlari vardi, biz ayrildktan sonra bi gun sonra kaldigini ogrendi, tekrarladi sinavlari ama yine kaldi, ahimi aldigi beni cok uzdugu icin diye hissediyorum, inanirim ah almaya, ve bu seneyi tekrarladi cok calisti, 2 hafta sonra yine sinavlari var, bunlari kendine ve bana neden cektiriyor anlamadm, mantiksizca hareket ediyor, eminim calismakta zorluk cekiyodur, umarim gecer bu sefer ama sacmalik yaptigiiiii

sizden dusuncelerinizi duymak beni cok rahatlatiyor, yanliz hissediyodum cok bu forumu gorene kadar, lutfen devam kizlaarrr

bide new yorka gidicez demistim ya beraber, o konu hakkinda napmaliyim sizce, tek gidebilirim ama uzulurum, annem dedi beraber gidleim, yine uzulurum bence, iptal ettirsem, o gidicek kuzenleri var gununu gun edicek, ben burda onu dusunucem hep, offf napmaliyim?

Son düzenleme:

new york ta tek basina gezmekten pek keyif alacagini dusunmuyorum. cok buyuk bi yer ve ben de yalniz gezmeyi pek sevmiyorum oyle olunca.ama sen nasil zevk alirsin bilemem :)
annenle git dicem, hadi tek basina gez diyecegim ama aklinda hep " acaba o nerde suan,karsilacak miyiz?
ne guzel onla gezecektim " dusunceleri olunca nasil olacak bilmiyorum, ama ona kesinlikle gezelim deme. kendini en iyi sen tanirsin. onu dusunerek hayiflanarak gezeceksen gezme,nasil tat alacaksin.
ama new york da gezilesi gorulesi yani. elin oglu icin degmiyor ki valla, sonradan keske gezseydim diye pisman olma sakin.
hakkinizda da hayirlisi olsun. bu erkekleri anlamak cok zor diye klise bi soz edecegim ama gercekten oyle ya.
ve duygularindan emin olmayan,celiskili,bezgin sorunlu erkek tipinden uzak dur, tecrubeyle sabit. olan sana oluyor.

Son düzenleme:
veeeeee geri dondu. yalvariyo su an tekrar barisalim hata ettim diye. dedim olmaz artik bitti, ablasi telefon etti bak biz seni ilerde gelinimiz olarak gormek istiyoruz falan, cok degismis guya, son bi ay icinde cok dusunmus, bensiz yasamak istemedigini anlamis falan filan.. ben dde dedim sen zaman istedin sana verdim, simdi de bana zaman tani, kendikendime haytaim nasilmis bi bakiim sensiz dedim.. ki benim son bi aydaki hayatim baya guzel geciyordu. ama su an aklimda soru isaretleri yok ahni avcaba degismismidir falan, attigi mesajlari gorseniz ya

anacimla gittim super eglendim, new york sahane bi yermis. son 2 gunde o bana msj atti, tatil sensiz tatil olmuyo diye, gorustuk bu pisman.. guya kendi biletini uzatmis baska yere gidicekti amerikada newyorktan once, orda uzatmis newyorka 2 gunlugune gelmis, gelir gelmezde bana msj atti

ayyyy benım sevdıgım cojugaa benzıorrr.. o da cok dengesızdı.. suan konusmuyoruz o ayrı mesele..

ben onun yanındayken canım cicim, uzaktayken dıs kapının dıs mandalıydımm.. uzaktayken gıdıp onu bogazlamak ıstıordum bole dengesız olunca... cunku yuzume soleyemıordu cok cesaretsızdı.. ancaaa ben uzaktaykenn olmaz bu iş dıdı nıye bole yapıorsun dedıgımdede uzaklık bahane etmıstııı...

siiiiniirrrr edıorrrr beniiiiiiiiiiiiii...hep dua edıorum pişman olcak ama bu sefer ben onu surundurucem

nasil surundurmeyi dusunuyosun, soyolede ben benimkini oyle surunderiim sans gecmisken elime

hıc takmıcam... cunku onu cok sevdıgımı bılıordu.. onun ıcın ulkemden kalkp onun ulkesıne gıdıcektm.. ama artk cok gec...
mesaj gonderse bıle ona cevap vermemeyı dusunuorum..

zaten arkadaslarndan benı sorsa bıle asla haber alamıcak...
anlasın benı ne cok krdıgını.. zaten dua da edıorum bılıorumkı allah dualarma karsılık vercek..

nasil surundurmeyi dusunuyosun, soyolede ben benimkini oyle surunderiim sans gecmisken elime

ya kac gundur basim cok kotu agriyor, bu konulari dusunmekten, 2 hafta konusmayalim, bi tek basima dusuneyim herseyi dedim, bir hafta oluyo, benim aklim eskisinden daha karisik.. ne yapiim bilemiyorum, annesine babasina soylemis, cok ciddiyim, 2 seneye okul bitince evlenicez, yakinda soz takariz falan, e be esek bunlar benden ayrilinca mi aklina geliyo, basim catliyo, yardim edin kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…