Yine ayrılık offf...

Bende eşimden yaklaşık bir yıl ayrı yaşadım ilk evlendiğimiz zaman.Yaptığının hiçbir açıklaması yok ailen doğru söylüyor kesinlikle ayrıl

Ailenizi dinleyin. Aldatma ve şiddet boyle bir yuvada büyüyen bir bebek olmaktansa nbasinda baba olmadam buyusun. Benim bir yakinimda boyle bir ailede buyudu 4 kardesler ve psikolojik olarak berbat haldeler. Ve esinize olan guveniniz bitmiştir haliyle bundan sonra yapar yine yapar ama hadi yapmadi desekte aklinizda hep soru isareti olacak. Kendinize güvenin. Hayatınıza bakin.

Herkes yine aldatacak demiş...İyi de zaten su an aldatıyormuş seni....o aldatırken mi affedeceksin? Onceden affetmişsin ama hala şu an aldatıyor oldugunu ogrenmişsin...Neye dayanarak dönüş yapacaksın?

Kızlar ilişkilerimizle ilgili şöyle bir site buldum. Aldatmanın affedilmesi üzerine de yazılar var. Bir göz atın belki sizin de işinize yarar : ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin ayrılıktan çektiği acı da farklı aldatmaların bile tipleri farklı farklıymış daha neler var bakın okuyun instagramdan takip edin arkadaşlar bu site sayesinde eski sevgilimle barıştım evlenmek üzereyiz herkese tavsiye ediyorum. ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…