- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
Agresif ve bencil birine benziyor.
Yaşınız sanırım 19
bence evlenmeyi bir süre erteleyin
Yaşınız sanırım 19
bence evlenmeyi bir süre erteleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu giller kendilerinden daha agresif ve dik başlı bir kadınus görünce değişirler.
Napıyosun diye bağırdığında, sana ne! diye karşılık verip, üzerinize yürüdüğünde de suratına yüzüğü fırlatmanız gerekiyordu. Siz bir de teşekkür etmişsiniz. Sanki benden adam olmaz, iyiki bağırıp beni yola getiriyorsun der gibi. Böyle birinden koca olmaz, düzelmez de. Ya veda et, yada bir yerlerinin mor olacağını şimdiden bil.daha 2 gün önce bana bağırması konusunda konu açmıştım buraya ama bu sefer ki daha ağır oldu. sorunun ne olduğunu gerçekten anlayamıyorum.
nişanlık öğle arasında yemek yiyelim diye geldi. bende sorunları konuşuruz belki diye kabul ettim. ama daha beter olduk. yemek yerken bir kere yüzüme bakmadı bende yemeği bıraktım yemedim ve kalktık günlerdir onun yüzünden bir şey yiyemiyorum biliyor bunu da.
kalktık iş yerime bırakacak beni ilerliyor önden önden benimde bakkala uğramam lazım sormuyor bile arkasına bakmadan ilerliyor. bakkala döneceğim yerde durdum baksın diye bekledim. bakınca elimle bakkalı gösterip bakkala doğru yürümeye başladım. arkamdan birisi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bağırınca dondum kaldım. o olduğunu yakıştıramadım bile ama arkamı dönünce herkesin bize baktığını onunda kırmızı görmüş boğa gibi üzerime yürüdüğünü görünce dondum kaldım. hiçbir şey diyemedim ve suskun biri de değilim ama kal geldi şoka girdim. bakkala girdim çıktım yürüdük. iş yerimin önüne geldik döndüm teşekkürler dedim içeri girdim.
şimdi ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. bu ilişkinin geleceği hiç parlak değil. ilk olan bir şey değil ama bu adam en başta böyle değildi. ben sorunun gerçekten ne olduğunu çok merak ediyorum.
arkadaşlar ablalarım nasıl bir yol izlemem lazım benim lütfen yardımcı olun...
Güzelim sanırım 19 yaşındasın.Ya ne nişanı ne kocası.Okuyun çalışın.Bu yaşta evlenmeyin.daha 2 gün önce bana bağırması konusunda konu açmıştım buraya ama bu sefer ki daha ağır oldu. sorunun ne olduğunu gerçekten anlayamıyorum.
nişanlık öğle arasında yemek yiyelim diye geldi. bende sorunları konuşuruz belki diye kabul ettim. ama daha beter olduk. yemek yerken bir kere yüzüme bakmadı bende yemeği bıraktım yemedim ve kalktık günlerdir onun yüzünden bir şey yiyemiyorum biliyor bunu da.
kalktık iş yerime bırakacak beni ilerliyor önden önden benimde bakkala uğramam lazım sormuyor bile arkasına bakmadan ilerliyor. bakkala döneceğim yerde durdum baksın diye bekledim. bakınca elimle bakkalı gösterip bakkala doğru yürümeye başladım. arkamdan birisi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bağırınca dondum kaldım. o olduğunu yakıştıramadım bile ama arkamı dönünce herkesin bize baktığını onunda kırmızı görmüş boğa gibi üzerime yürüdüğünü görünce dondum kaldım. hiçbir şey diyemedim ve suskun biri de değilim ama kal geldi şoka girdim. bakkala girdim çıktım yürüdük. iş yerimin önüne geldik döndüm teşekkürler dedim içeri girdim.
şimdi ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. bu ilişkinin geleceği hiç parlak değil. ilk olan bir şey değil ama bu adam en başta böyle değildi. ben sorunun gerçekten ne olduğunu çok merak ediyorum.
arkadaşlar ablalarım nasıl bir yol izlemem lazım benim lütfen yardımcı olun...
çalışıyorum. evlilik düşünme sebeplerim de aileyle alakalı bir takım sıkıntılar bunlar ayrı şeyler.
en başta böyle bir insan değildi neden böyle oldu anlayamıyorum..
ben orada yaptıkları için iğneleme amaçlı teşekkür ettim.Neye teşekkür ettin sen şimdi?
Seni bu öküze bağlayan tam olarak nedir bir de? Yaşım geçiyor, nişan atamam, daha iyisi zor, nasıl bir bahane üretiyor kafan?
Ailevi problemlerde evliliği kaçış ya da çözüm olarak görmeyin ne olur. 24 yaşımda aynı hatayı yaptım ve baba evini mumla aratacak cehennem gibi üç sene yaşadım. Yapmayın bunu. Bu adamlara pirim vereceğinize kendi hayatınızı kurun mis gibi.