yine bağırması....

Daha ne yapması gerekiyor defetmen için dayak atması mı?
Muhtemelen yemeğe çağırdığında senin alttan alıp şirinlik yapıp barışacağınızı düşünüyordu ama planı tutmadı. Daha bir öküzlükle tüy dikmiş.
Ayrıl gitsin onunla geleceğin yok bence.

Son düzenleme:
ben orada yaptıkları için iğneleme amaçlı teşekkür ettim.
bağlayan bir şey yok. sadece ben evlilik nişanlılık tarzı şeyleri bir anda bitirmeyi üzerinde konuşmadan kestirip atmayı doğru bulmuyorum. sorunu anlamaya çalışıyorum..
Sence anlamış mıdır? O kadar ince düşünebiliyor mu? Muhtemelen seninle işe yürüdüğü için teşekkür ettiğini zannetti.
Evlilik tarihiniz ne zamana? Sorun sanki adamın karakteri gibi duruyor. Tabii ki iyice tart, karar ver ama boş vaadlere de kanma derim. Bir insanın ne dediği değil, ne yaptığı önemli olandır. Bu şahıs hiç ortada sorun yokken bile seni çok kötü kırıyor. Gerçekten küçük bir hatan olsa nasıl davranacak acaba...

Karakterini belli etmiş yeterince. Gerçekten bu adamla bi ömür sürdürebilecek misin? Çok iyi düşün ölç tart,kimseyi düşünme sadece kendini düşün.
Bak ben ayrıldım eşimden ve nişanlılıkta o da çok basit şeylerden kırabiliyodu arkasını dönüp gidebiliyodu,belli etmişti yani ama ben görmek istememişim. Evlendik ne oldu dayakta attı hakarette etti herşeyi yaşadım.

kapılar kapandığı zaman yaşanan tartışmalar idare edilebilir.(tartışma diyorum şiddet değil) ama toplum içinde size nasıl davranması gerektiğini biilmeyen adam size saygısı olmayan adamdır.Bu adamla hiçbir yere varamazsınız.

Bu nedir ya Nasıl bir kişilik bozukluğu Çok çekersiniz herkes de yazmış ayrıl diye Ailenizde sorunlar varsa biraz daha sabredin bir ömür bu Ada'ma sabretmektense

Adam anlayisliysa, mantikliysa, yaptiginin yanlis olduğunu en basta kendi kabul edebiliyorsa isin kolay oluyor. Ama seninki bunu da kabe meselesine cevirecek bi tip. Yaptiginin dogru olmadiginin bilincinde değil ki bi kere niye değişsin?

Kimse senden kiymetli ve onemli degil mutsuz oldugun yerde bir dk bile durmamalisin. Daha simdi seni bu sekilde bagirip sindirmeye ezmeye calisan adam yarin ayni cati altinda herseyi yapabilir. O zaman bitirmek simdiki kadar kolay olmaz yazık etme kendine dünyada bir erkek o mu kaldi ?

Sence anlamış mıdır? O kadar ince düşünebiliyor mu? Muhtemelen seninle işe yürüdüğü için teşekkür ettiğini zannetti.
Evlilik tarihiniz ne zamana? Sorun sanki adamın karakteri gibi duruyor. Tabii ki iyice tart, karar ver ama boş vaadlere de kanma derim. Bir insanın ne dediği değil, ne yaptığı önemli olandır. Bu şahıs hiç ortada sorun yokken bile seni çok kötü kırıyor. Gerçekten küçük bir hatan olsa nasıl davranacak acaba...

evet haklısınız.. benim korkum da ilerisi için zaten. eylülde düğün olacaktı ertelettim olmaz bu şekilde dedim..

Adam anlayisliysa, mantikliysa, yaptiginin yanlis olduğunu en basta kendi kabul edebiliyorsa isin kolay oluyor. Ama seninki bunu da kabe meselesine cevirecek bi tip. Yaptiginin dogru olmadiginin bilincinde değil ki bi kere niye değişsin?

değişeceğini bende sanmıyorum şu an ne bekliyorum bende bilmiyorum açıkçası ama bitecek..

çalışıyorum. evlilik düşünme sebeplerim de aileyle alakalı bir takım sıkıntılar bunlar ayrı şeyler.
en başta böyle bir insan değildi neden böyle oldu anlayamıyorum..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma lütfen,evlenince boşanmak hiç kolay değil. Şimdi bunu yapan evlenince kat kat fazlasını yapar çok pişman olursun, bu ikinci yazışım olacak buraya keşke bende nişanlı iken bu siteyi kesfetseydim, muhtemelen eşimle evlenmemiş olurdum.

değişeceğini bende sanmıyorum şu an ne bekliyorum bende bilmiyorum açıkçası ama bitecek..

Kendimden verdigim ornegi sildim ama okudun heralde bizim oyle bi olay ilk ve son oldu. Su an kedi gibi olmasi, bi soyledigini 2 kere dusunmesi benimle cok az alakali olsa da neredeyse tamamen kendisiyle alakali. Senin uzulmen en basta onun zoruna gidecek, bu kız benim yuzumden uzuluyo diye vicdan yapacak ki kendine çekidüzen vercek.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma lütfen,evlenince boşanmak hiç kolay değil. Şimdi bunu yapan evlenince kat kat fazlasını yapar çok pişman olursun, bu ikinci yazışım olacak buraya keşke bende nişanlı iken bu siteyi kesfetseydim, muhtemelen eşimle evlenmemiş olurdum.
Hala gec kalmis sayilmazsin hayat cok guzel birini sirtinda kambur gibi taşımaya yetecek kadarda uzun degil. Ben 8.5 yillik kamburu attim Rabbime sukurler olsun. Ama cidden persembenin gelisi carsambadan bellidir derlerya simdiki aklim olsa bende nisani atardim azicik cesaret lazim sadece nisan atmak hic zor degil zor olan kurulu duzeni bozmak ama o bile yapiliyor ve gercekten dunya varmis diyorsun...

Kendimden verdigim ornegi sildim ama okudun heralde bizim oyle bi olay ilk ve son oldu. Su an kedi gibi olmasi, bi soyledigini 2 kere dusunmesi benimle cok az alakali olsa da neredeyse tamamen kendisiyle alakali. Senin uzulmen en basta onun zoruna gidecek, bu kız benim yuzumden uzuluyo diye vicdan yapacak ki kendine çekidüzen vercek.

keşke olsa anlasa ama anlamıyor. deneyeceğim bende öyle olmayı

Bagirmak siddettir zaten, bir saniye bile dusunmeyin, siddetein caresi yoktur. Kendinizi korumaya alin yoksa istismar edileceksiniz.

Back
X