- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
Soyle bisi var ben o adamdan tiksiniyorum yuzunu sesini duymak istemiyorum zorunluluk bile istemiyorum benden cok cocuklarin sahitligi daha onemli diye dusundum ki avukatlari da soylemis ama kendi kizi siddete tanik oldugu halde olmicam sahit utanirim ben dedi tamam kiz kucul 12 13 yasinda ama sahit sahittir kendi kizi kaciyor bundn bn yinede kurtulsun diye sahit olmak istiyorum ben bosanmada olsam bile ne dicem ki adam bnm yanmda hic sesi yukselmedi alttan sinsice milleti kudurttu onlarib sesi cikti hep desem boyle hakime ne dicekk yani en basiti bu kadinla bu adam yine bu noktadan donup barismis insanlar yine barismicaklari ne malumm diyorum bosanmlarina karismak istemiyorum acikcasi pek
Zaten siddetten acilan davada sahitim sirf allah korkusu icimde oldgumdan sahit olmak istedim.
Bu yorum senin. Demek ki şiddete şahit olmuşsun, Allah korkusu dediğine göre. Boşanma duruşmasında da aynı şeyi söyleyeceksin. Kayınvalidenin boşanma gerekçeleri ne ise, onları söyleyeceksin. Sen zaten bu adamın kötü olduğunu biliyorsun. Sizin yanınızda bir şey dememesi onu iyi koca yapmaz. Zaten dövmüş kadını, sende görmüşsün. Bunları anlatacaksın.
Gerçekten Allah korkun varsa şahit olursun, ne diyeyim.