- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatakları ayıracam artık hahahahahaSesini kaydet, sonuna kadar acip dinlet uyurken, esimin nolyo be diyip yataktan ucmuslugu var
Aynen öyle insan bilmeden nasıl yaparkiz benim kocamda bile isteye saliyo![]()
Ya yok insan uykuda zart zart bence bilmedenBir tek ben bile isteye salmıyorum herhalde. Hep sonradan haberim oluyor. Yoksa seçilmiş olan ben miyim? Kafam karıştı şimdi.![]()
![]()
Yatakları ayıracam artık hahahahaha
Boşanma davası bi de caktirmadan tekme atip arkami dönerdim,
Bi de caktirmadan tekme atip arkami donerdim, uyanirdi uyuyo taklidi yapardim. Yataklar yakinsa tep arada. Cok etkili.Yatakları ayıracam artık hahahahaha
Boşanma davası açıcam
Aynen kredi yurtlar kurumuna başvurup boşanma davası için gün alıcazBoşan bence
Çok samimi değiliz oda arkadaşım olduğundan çok samimiyet hoş olmaz diye düşünüyorumGaz olayını söyleseniz de bir şey yapamaz, istemsiz olan bir şey sonuçta. Siz de yapıyorsunuzdur büyük ihtimalle.
Horlama konusu da samimiyetinize bağlı.
Çok samimi değilseniz "gece horluyorsun, tıkanacaksın diye korkuyorum. Bir doktora git istersen ya da burun bandı kullan, geniş geniş nefes al" diyebilirsiniz :)
Ya kişisel alan diye bir şey var ya ondan dolayı dokunmak etik gelmiyorKonuşun bir doktora görünsün kendi sağlığı için, horlarken biraz başını çevirmeye çalışın veya vücudunu. En temiz çözüm erken uyumak.
Acaba yeterince aşık değil miyiz hahahahHorladikca başını cevir. Uyansin - horluyordun de.
Yastığı düzeltsin belki horlamaz. Yine horlarsa yine öyle yap. Gerçek çiftler bunu yapar. Öyle ayıp olur diye her gece konser dinlemez
O değil de müstakbel kocaya yazıkGaz çıkarma haha sorun değil vallaha bir iki kere olup bitiyor horlama maşallah hep suruyor
Cidden karı koca gibiyiz ne olacak halim ya
Evlilik simülasyonu gibi
Horladikca başını cevir. Uyansin - horluyordun de.
Yastığı düzeltsin belki horlamaz. Yine horlarsa yine öyle yap. Gerçek çiftler bunu yapar. Öyle ayıp olur diye her gece konser dinlemez
Ya kocasıyla fingir fingir yapar ikisi uyur benle öyle mi dkkdldldO değil de müstakbel kocaya yazık![]()
Demiş ya karıkoca gibi olduk diye. Ondan ...Şunu okuyunca kendi okuduğumdan emin olamadım, ilk mesaja bir daha baktım gerçekten çiftler mi diye![]()
Demiş ya karıkoca gibi olduk diye. Ondan ...