Yine başladık gece seansınaaaa

Gaz olayını söyleseniz de bir şey yapamaz, istemsiz olan bir şey sonuçta. Siz de yapıyorsunuzdur büyük ihtimalle.

Horlama konusu da samimiyetinize bağlı.
Çok samimi değilseniz "gece horluyorsun, tıkanacaksın diye korkuyorum. Bir doktora git istersen ya da burun bandı kullan, geniş geniş nefes al" diyebilirsiniz :)

Gaz olayını söyleseniz de bir şey yapamaz, istemsiz olan bir şey sonuçta. Siz de yapıyorsunuzdur büyük ihtimalle.

Horlama konusu da samimiyetinize bağlı.
Çok samimi değilseniz "gece horluyorsun, tıkanacaksın diye korkuyorum. Bir doktora git istersen ya da burun bandı kullan, geniş geniş nefes al" diyebilirsiniz :)
Çok samimi değiliz oda arkadaşım olduğundan çok samimiyet hoş olmaz diye düşünüyorum
Ama hajaj yanımda osuracak kadar da samimiyiz

yani bu olay gunduzleri de oluyor ama insanlık hali diyip geçiyoruz

Konuşun bir doktora görünsün kendi sağlığı için, horlarken biraz başını çevirmeye çalışın veya vücudunu. En temiz çözüm erken uyumak.

Konuşun bir doktora görünsün kendi sağlığı için, horlarken biraz başını çevirmeye çalışın veya vücudunu. En temiz çözüm erken uyumak.
Ya kişisel alan diye bir şey var ya ondan dolayı dokunmak etik gelmiyor

yoksa hajaj o vucudu horlamasın diye sallandırırdım

Horladikca başını cevir. Uyansin - horluyordun de.
Yastığı düzeltsin belki horlamaz. Yine horlarsa yine öyle yap. Gerçek çiftler bunu yapar. Öyle ayıp olur diye her gece konser dinlemez
Acaba yeterince aşık değil miyiz hahahah
ilişkiyi yarın gözden geçiricem
Ya doktora gidersin ya boşanırız diyecem eee beni seviyorsa yapar

ya da canını seviyorsa

Horladikca başını cevir. Uyansin - horluyordun de.
Yastığı düzeltsin belki horlamaz. Yine horlarsa yine öyle yap. Gerçek çiftler bunu yapar. Öyle ayıp olur diye her gece konser dinlemez

Şu cümleyi okuyunca kendi okuduğumdan emin olamadım, ilk mesaja bir daha baktım gerçekten çiftler mi diye :KK70:

Back
X