- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
Babam kendimi bildim bileli, annem de son bir kaç senedir horlar. Hatta kükrer. Çocukluktan bağışıklığım olduğu için çok rahat uyurum ben ama eşim asla alışık değil ve ailem evime ilk kez yatılı geldiğinde önceden uyarmama rağmen adam, babamın horlama sesini duyunca bi irkildi noluyor nerden geliyor bu ses diye 
geceleri de zor uykuya dalar ailem bizdeyken horlama sesinden.
Demem o ki alışkın olmayan için bayağı eziyet gibi bir şey. O yüzden en temizi arkadaşınızı karşınıza alıp konuşmak. Bunun için aranızda devasa bir samimiyet olmasına gerek yok. "Beni yanlış anlama ama durum böyle, ben de uyuyamıyorum geceleri. Bir uyku bandı alsan, o da çözüm olmazsa bir doktora görünsen keşke" gibi bir konuşma yapabilirsiniz.

Demem o ki alışkın olmayan için bayağı eziyet gibi bir şey. O yüzden en temizi arkadaşınızı karşınıza alıp konuşmak. Bunun için aranızda devasa bir samimiyet olmasına gerek yok. "Beni yanlış anlama ama durum böyle, ben de uyuyamıyorum geceleri. Bir uyku bandı alsan, o da çözüm olmazsa bir doktora görünsen keşke" gibi bir konuşma yapabilirsiniz.