Sıcak çok etkiliyor büyükler bile uyuyamıyor.ben 1 aydır annemdeym,anneme gittiğim günden itibaren eve geldiğim güne kadar kızım gece sadece 1 kez uyanıp geri uyuyrdu. 9:30,9 a kadar filan yani.
Gündüz de 1,5 saat uyuyordu ev serin,yer yatağı yapmıştım. 2 saat önce eve geldim kızıma duş aldırıp doyurup yatırdım yatağına koydum ve 15 dk geçmeden yine kalktı
Yatağı bğyüyen beşik 80*180. Acaba yatak mı küçük geliyor? Biraz deli yatıyo acaba sorun bu mu ki? 80*180 yatak baya kullanacağımızı söylenmişti. Sorun sıcaklardan mı yataktan mı anlayamadım. İzmir aşırı sıcak,bizim ev zaten kaynıyor. Şimdi klima açtım salondan diğer odalara da geliyor serinlik ama çok da faydası yok anca sıcağı biraz kırıyor. Kızımın odasına vantilatör de açtım ama yine uyumuyor. Yatak ölçüsünü kullanan vAr mı? Kaç yaşa kadar kullanılıyor? Değiştirmem mı lazım acaba?
70×110 kullandim. 4.5 yıl. Ama park yataktı. benimkiler de deli yatar. Elini kolunu mu carpiyor? Bir de ben doğduğu günden itibaren yüzükoyun yatırdım. Kolay kolay uyanmaz derin uyurlar. Sizinki 1 yaşında var mi? Birde klimalı odada deneyin. Klima direk cocuga gelmesin. Ben böyle seylerden sakınmam, deneyin isterseniz.ben 1 aydır annemdeym,anneme gittiğim günden itibaren eve geldiğim güne kadar kızım gece sadece 1 kez uyanıp geri uyuyrdu. 9:30,9 a kadar filan yani.
Gündüz de 1,5 saat uyuyordu ev serin,yer yatağı yapmıştım. 2 saat önce eve geldim kızıma duş aldırıp doyurup yatırdım yatağına koydum ve 15 dk geçmeden yine kalktı
Yatağı bğyüyen beşik 80*180. Acaba yatak mı küçük geliyor? Biraz deli yatıyo acaba sorun bu mu ki? 80*180 yatak baya kullanacağımızı söylenmişti. Sorun sıcaklardan mı yataktan mı anlayamadım. İzmir aşırı sıcak,bizim ev zaten kaynıyor. Şimdi klima açtım salondan diğer odalara da geliyor serinlik ama çok da faydası yok anca sıcağı biraz kırıyor. Kızımın odasına vantilatör de açtım ama yine uyumuyor. Yatak ölçüsünü kullanan vAr mı? Kaç yaşa kadar kullanılıyor? Değiştirmem mı lazım acaba?
Yatak rahat aslında bir sorun yoktu yaza kadar ya. Sıcaklar başladığından beri uyumuyor. Yanıma aldım yanımda da ugumuyı anca sallanırken. Of nerden geldim ki buraya yineYatak sertliği nasıl?
Şuan benim de kafama kuşku soktunKızım da çok kalkıyor, yatak genişliği 80. O etkiliyor mu gerçekten? Ikeanin yatagi ve son zamanlarda sertligini beğenmediğini söyleyip duruyor. Arada benim yatakta uyuyunca hiç uyanmıyor
Bizimki korumalı ama. 1,5 yaşında kızım.Kızınız kaç yaşında , 10 yaşında oğlum aynı ölçülerde yatağı sorun yok bizde .
Benim kızım beşikte 8 aylık olduğundan beri ayrı odada yatıyor. Şuan 1,5 yaşında. Sanırım sıcaktan yanıma aldım burda da yatmıyorBiz de yerde yatioz genelde en rahati ama kanepeye de alistirdim ama asla besiklerine alismadilar xd
Yok ya onunla ilgisi olduğunu zannetmiyorum yer yatağı 1 ay bile olmadı kullanalı. Bizim evde yaz sıcakları başladığından beri uyumuyo. Bitae de kurtulsam bütün yaz sabahladım 5 6 lara kadarYer yatağı deneyin , belki ona alıştı .
Kesinlikle sıcaktandır.ben 1 aydır annemdeym,anneme gittiğim günden itibaren eve geldiğim güne kadar kızım gece sadece 1 kez uyanıp geri uyuyrdu. 9:30,9 a kadar filan yani.
Hava çok etkiliyor uykuyu, o yüzden memleketinizde güzel uyumustur kızınız.
13 aylık oğlumun beşiği sizin beşikten biraz daha küçüktü ama ben 1 aydır yer yatağında yatırıyorum çünkü beşikte rahat etmiyor çok uyanıyordu, sürekli döndüğü için. Yer yatağında daha rahat uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?