Yine başladık

Yer yatağında yattığı odada tek başına mı uyuyordu? Belki de yataktan değil de odada başkalarımın varlığını istiyodur uyurken.

Canım ben kucuk oglum dogarken bır park yatak aldım 70-120 bunu seyahatlerde kullanmak amaclı aldım
Bırde 80-140 almıstım ama maalesef o mobılya ıdı , artık cok cok uyanmaya baslayınca bır gece kameradan ıyıce ızledım donerken kendını vuruyor hemen montessori yatak sıparısı verdım o zaman 10 aylıktı.

Cok memnunum onun olculerı 110-200 . Ferah ferah yatıyor gercekten ama uyanmalara etkısı oldumu dersen zaman zaman ıste yanı ama besıktekı kadar cok sık uyanmadı. Yatagın kenarları yatak gırdıkten sonra yanılmıyorsam 30 cm , bıraz kısa olmustu ama hıc oyle sarkmadı aksıne oradan gırıp cıkmaya basladı . Uyanınca yatak odasına gelıyordu bu ıyı bısı degıl ama

Hemde ne iğrenç gerçekten bu nedir hayatımda böyle bir sıcak görmedim. Yazı severdim ama bu sene cidden illallah ettim yaz geldiğinden beri sabahlıyoruz. İzmirden anneme taşınasım geliyor
Aynen bende yazdan nefret ediyorum artık. Buranın kışı bile sıcak gelirken yazı hiç çekilmiyor. Sırf bu sıcaktan İzmir'i terk edesim var.

90cm yatağında rahat edemiyor bizimki ,bu hafta başı itibarı ile yer yatağına geçtik uyku süresi uzadı .

klimalı odaya yer yatağı yapsan klimanın derecesini ayarla ne cok sıcak ne cok soğuk o zaman bak ne kadar rahat uyuyor

Aynen bende yazdan nefret ediyorum artık. Buranın kışı bile sıcak gelirken yazı hiç çekilmiyor. Sırf bu sıcaktan İzmir'i terk edesim var.
Bende terk etmeyi düşünüyorum. Yazı çok severdim ama çocuk olduktan sonra yazdan nefret eder oldum :)

klimalı odaya yer yatağı yapsan klimanın derecesini ayarla ne cok sıcak ne cok soğuk o zaman bak ne kadar rahat uyuyor
Ay dün vantilatörün derecesini yükselttim baş ucuna koydum. Öyle rahat uyudu hasta olacak diye korkuyorum çok yükseltmiyordum ama demek ki anca rahat ediyor.

Klima da beni mahfediyo baş ağrısı göz ağrısı yapıyo diye çok duramıyorum. Şimdi kızım uyuyor klimayı kapatıp oturuyorum resmen sıcakta :)

Benim oglan kendi yataginda uyumazdi , bejim yataga koyunca misil misil uyurdu
Simdi bile kucuk tek kisilik yatakta uyuyamiyor , illa kocaman olacak yattigi yer
Kendi yatagina yatirip bi dene anlarsin jameya
Sorun yataksa degisitirip buyuk yatak al

Bence sicaktandir o zaman. Yerde yatirin bakalim uyuyabiliyor mu tekrar?

Benim oglan kendi yataginda uyumazdi , bejim yataga koyunca misil misil uyurdu
Simdi bile kucuk tek kisilik yatakta uyuyamiyor , illa kocaman olacak yattigi yer
Kendi yatagina yatirip bi dene anlarsin jameya
Sorun yataksa degisitirip buyuk yatak al
Sorun yatak değilmiş sıcaklarmı@ş. Benim yanımda da uyumadı. Yastıkla hava yaptıkça uhudu :) sonra yagağına götürül vantilatörün derecesini yükselttim daha rahat uyudu

Yer yatağında yattığı odada tek başına mı uyuyordu? Belki de yataktan değil de odada başkalarımın varlığını istiyodur uyurken.
Kızım tek başına ugudu odasını ayırdığımda 8 aylıktı. Sorun sıcaklar. Burası gerçekten inanılmaz sıcak.

Yok ya onunla ilgisi olduğunu zannetmiyorum yer yatağı 1 ay bile olmadı kullanalı. Bizim evde yaz sıcakları başladığından beri uyumuyo. Bitae de kurtulsam bütün yaz sabahladım 5 6 lara kadar
Benm kizim 1 haftalik tatilde yer yatagna alismisti .. 1 ay diyorsun alismis olabilor az degil 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…