Yer yatağında yattığı odada tek başına mı uyuyordu? Belki de yataktan değil de odada başkalarımın varlığını istiyodur uyurken.ben 1 aydır annemdeym,anneme gittiğim günden itibaren eve geldiğim güne kadar kızım gece sadece 1 kez uyanıp geri uyuyrdu. 9:30,9 a kadar filan yani.
Gündüz de 1,5 saat uyuyordu ev serin,yer yatağı yapmıştım. 2 saat önce eve geldim kızıma duş aldırıp doyurup yatırdım yatağına koydum ve 15 dk geçmeden yine kalktı
Yatağı bğyüyen beşik 80*180. Acaba yatak mı küçük geliyor? Biraz deli yatıyo acaba sorun bu mu ki? 80*180 yatak baya kullanacağımızı söylenmişti. Sorun sıcaklardan mı yataktan mı anlayamadım. İzmir aşırı sıcak,bizim ev zaten kaynıyor. Şimdi klima açtım salondan diğer odalara da geliyor serinlik ama çok da faydası yok anca sıcağı biraz kırıyor. Kızımın odasına vantilatör de açtım ama yine uyumuyor. Yatak ölçüsünü kullanan vAr mı? Kaç yaşa kadar kullanılıyor? Değiştirmem mı lazım acaba?
Aynen bende yazdan nefret ediyorum artık. Buranın kışı bile sıcak gelirken yazı hiç çekilmiyor. Sırf bu sıcaktan İzmir'i terk edesim var.Hemde ne iğrenç gerçekten bu nedir hayatımda böyle bir sıcak görmedim. Yazı severdim ama bu sene cidden illallah ettim yaz geldiğinden beri sabahlıyoruz. İzmirden anneme taşınasım geliyor
Bende terk etmeyi düşünüyorum. Yazı çok severdim ama çocuk olduktan sonra yazdan nefret eder oldum :)Aynen bende yazdan nefret ediyorum artık. Buranın kışı bile sıcak gelirken yazı hiç çekilmiyor. Sırf bu sıcaktan İzmir'i terk edesim var.
Ay dün vantilatörün derecesini yükselttim baş ucuna koydum. Öyle rahat uyuduklimalı odaya yer yatağı yapsan klimanın derecesini ayarla ne cok sıcak ne cok soğuk o zaman bak ne kadar rahat uyuyor
Klima da beni mahfediyo baş ağrısı göz ağrısı yapıyo diye çok duramıyorum. Şimdi kızım uyuyor klimayı kapatıp oturuyorum resmen sıcakta :)klimalı odaya yer yatağı yapsan klimanın derecesini ayarla ne cok sıcak ne cok soğuk o zaman bak ne kadar rahat uyuyor
Doğrudur, çocukla birlikte on kat fazla sıcak basıyor çünkü:)Bende terk etmeyi düşünüyorum. Yazı çok severdim ama çocuk olduktan sonra yazdan nefret eder oldum :)
Bence sicaktandir o zaman. Yerde yatirin bakalim uyuyabiliyor mu tekrar?Yanlarda minderleri de var ama öyle bir yatma şekli var ki yanıma koydum 10 dk uyutmadı. Kalkıyor bütün bedenini tersine çevirip yatıyor :) satıp montessori almayı düşünüyorum. Yata kaldırıp yerde yatırıcam en sonunda.
Sorun yatak değilmiş sıcaklarmı@ş. Benim yanımda da uyumadı. Yastıkla hava yaptıkça uhudu :) sonra yagağına götürül vantilatörün derecesini yükselttim daha rahat uyuduBenim oglan kendi yataginda uyumazdi , bejim yataga koyunca misil misil uyurdu
Simdi bile kucuk tek kisilik yatakta uyuyamiyor , illa kocaman olacak yattigi yer
Kendi yatagina yatirip bi dene anlarsin jameya
Sorun yataksa degisitirip buyuk yatak al
Evet aynen öyle :))Doğrudur, çocukla birlikte on kat fazla sıcak basıyor çünkü:)
Kızım tek başına ugudu odasını ayırdığımda 8 aylıktı. Sorun sıcaklar. Burası gerçekten inanılmaz sıcak.Yer yatağında yattığı odada tek başına mı uyuyordu? Belki de yataktan değil de odada başkalarımın varlığını istiyodur uyurken.
Benm kizim 1 haftalik tatilde yer yatagna alismisti .. 1 ay diyorsun alismis olabilor az degil 1 ayYok ya onunla ilgisi olduğunu zannetmiyorum yer yatağı 1 ay bile olmadı kullanalı. Bizim evde yaz sıcakları başladığından beri uyumuyo. Bitae de kurtulsam bütün yaz sabahladım 5 6 lara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?