Yine Bayram yine sorun...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Daha önce bahsetmiştim bir yıldır eşimin ailesiyle görüşmüyorum yani bi kez evime geldi hoşgeldiniz dedim hizmetimi ettim birkez de eltimde karşılaştık merhaba dedim tüm ilişkimiz bu...

(Kaldı ki sorunumuz olmasa da kv her özel günde psikolojik baskı yapar erkek ailesinde olunur diye )

Eşim bayramda gitmek istiyor her Bayram olduğu gibi ben de bir ömür küs kalamam ki diye hiç sorun çıkarmadım. Benim ailemle onların bulunduğu şehir arası 1 saat ve Bayram sonrası ben bikaçhafta annemlerde kalacağım.

Sorun şu ki bu konu açılınca eşim ilk gün zaten Bayram sonrası ailenin yanında olacaksın Cumartesi gideriz bizimkilere Çarşamba seni ailenin yanına bırakırım dedi bende Bayram başka o başka bayramın bi gecesi annemlerde kalmak isterim gerekirse bir gün erken gider yine 4-5 gün kalmış oluruz ama ailemle vakit geçireyim herkes bi aradayken dedim annemler çocuklarımı sevmesin mi diye atarlandı bende bi senedir özledik diye birgün geldiklerini hatırlamıyorum dedim ilk raunt bitti

Bikaç gün sonra dedim istersen cmt pz pzt bizde kalalım sonra 5-10 gün sizde kalalım hayırrr arefe günden bizde olacağız Bayram bu diye dayılandı yine ses çıkarmadım 2 raunt da bitti

En son dün bi senedir dişimi sıkıyorum abartma artık yeter gibisinden yine dayılandı bende emrivaki tavırların hiç hoş değil böyle yaparsan hiç gitmem dedim en sonunda hemen geri vites yaptı ama ikinci gün akşam gitcez ya senin derdin ne diye dayılanmaya devam etti ama ben de gitmiyorum konu kapanmıştır deyip yanından çıktım siniri geçince normale döndü

İki gün kaldı şimdi gitmiyorum deyip biraz dersini versem mi yoksa hiçbişey yok gibi hazırlansam mı?
Haksızlık yapıyor ben herşeyi sineye çekmiş susmuş 4 gün kalmayı kabul ettim hala sorun çıkarıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

seninkide pek adil değil cnm kvde 4 gün kendi ailende birkaç hafta ilginç adam haklı

Ben de olsam gitmem. Hem hiç gitmeyelim dememişsiniz ki. Sanırım eşiniz, bayramın tamamını ailesinde geçirmek istiyor. Çocuklarımı sevmesinler mi demişsiniz ya çok güldüm, 1 yıldır görüşmüyormuşsunuz, şimdi mi depreşmiş çocuk sevgisi.

bayramı tamamen orda geçirmekte ailene haksızlık olur birkaçgün önceden gidin bayramın 2. günü ailene geçersin hakkın olarak bir geceyide orda geçirirsin
bayram farklı, birkaç hafta ailede tatil yapmak farklı

Bayramlardan nefret ediyorum
Bizim de eşimin ailesiyle mesafeli bir ilişkimiz var
Ben gidip 1 saat duruyorum, allahtan eşim gece kalalım falan demez. Zaten onun hatırı için görüştüğümü biliyor annesiyle.
Bence arefe bayramın 1 ve 2. Günü kalın eşinizin ailesinde sonra birlikte annenize geçersiniz zaten birkaç hafta kalacakmişsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailenizin yanındabayram geçirmeyecek misiniz? 4 gün kalmayı da kabul etmişsiniz yani daha ne istiyor? Ben yarı küsüm hiç kalmam diyorum eşime zorlaa 1 güne razı oluyorum onda bu bayram değil diğeri için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seninkide pek adil değil cnm kvde 4 gün kendi ailende birkaç hafta ilginç adam haklı

Ailem kreş tatil diye 1 ay çocuklarıma bakmamda destek olacak o yüzden kalıyorum yanlarında eşimin ailesi istemiyor bakmayı ki ben bayramda ailemin yanına gidelim sizde 10 kalalım dedim ve kabul etmedi

İki bayram var. Adilce bölüşün.
Ben anlayamıyorum her bayramda cikan bu tantanalari.
İste en büyük sorun insanlarin bazi kavramlara cok fazla anlam yüklemeleri. .

İki bayram var. Adilce bölüşün.
Ben anlayamıyorum her bayramda cikan bu tantanalari.
İste en büyük sorun insanlarin bazi kavramlara cok fazla anlam yüklemeleri. .

Her bayramın son gününe kadar orda kalmamız gerektiğini düşünen ve telefon tacizlerini kesmeyen bi kv ile çook zor bu söylediğiniz

Normalde de zor günümüzde yüzümüze bakmaz yeterli gösteriş olsun

ailem kreş tatil diye 1 ay çocuklarıma bakmamda destek olacak o yüzden kalıyorum yanlarında eşimin ailesi istemiyor bakmayı ki ben bayramda ailemin yanına gidelim sizde 10 kalalım dedim ve kabul etmedi

yani illa bayramda erkek evinde olunacak öylemi, varmı başka bir isteği. Senin ailenin bayramı ne olacakmış düşüncesiz şeyler

bence suan hazırlanma hıc o gelip ortak fıkır bulup yanasana kadar gıdersende eger salı aksam cık yola aılene bayramın ucuncu gununude aılenle gecırın bayram farklı normal gunde kalmak farklı senın de aılen bayram dıye kapılarını calmanı bekler

Iste bu meseleler yuznden insan bayram gelsin istemiyo yemin ederim.tum erkeklerde,tum erkek ailelerinde ayni mantik,bayram erkek evinde gecer,kiminin kocasi bu konuda anlayis gosterebilecek olsada,ailesinin tavrindan,psikolojik baskisindan dolayi,karisiyla kotu olmayi goze alarak kendi ailesine goturmeye calisiyo,sonuc bunu farkeden kadin es ailesine karsi alttan alttan bi sevgisizlik besliyo,sonrada diyolar ne alip veremedigin var bizimle.birikiyo iste bu tip seyler.insan unutmuyo.
VAr mi boyle sacmalik ya,niye tum bayram onlarda gecsin ki,yok mu o kizun ailesi anasi babasi,agac kovugundan cikmadi heralde.ben hep boyle kv.lere,insallah sende kizindan yasarsin bu uzuntuyu diye dua ediyorum,kendisi boyle bencillik yapip hep bana hep bana derse,kendinede cikar hep bana hep bana diyen birileri insallah,o zaman anlarlar zamaninda ben bu gelini bayramlarda gndermedim ailesinin yanina diye,b pismanliklari,bu uzuntuleri yasasinlar istiyorum.

nefret ediyorum bayramlardan....
yani görüşmediğin insanların evindede günlerce kalmakta delirtir insanı sen haklısın bu konuda..
erkekler iş kendilerine gelince çok fazla anlam yüklüyolar herşeye...

Ben olsam gitmem...

yani illa bayramda erkek evinde olunacak öylemi, varmı başka bir isteği. Senin ailenin bayramı ne olacakmış düşüncesiz şeyler

nefret ediyorum bayramlardan....
yani görüşmediğin insanların evindede günlerce kalmakta delirtir insanı sen haklısın bu konuda..
erkekler iş kendilerine gelince çok fazla anlam yüklüyolar herşeye...

ben de gitmek hiç istemiyorum ama aile içi sorunlarımız artacak bi şekilde bi gün mecburen görüşeceğim bu adamla evli olduğum sürece diye uzatmak istemedim ama bayram gelecek diye telim titiriyor resmen

bakmaya hastalığa zor güne gelince kimse yok gösteriş yapmaya gelince torun sevgisi depreşiyor

cumartesi annemlere uğrayıp eşyaları bırakıp onlara geçeceğiz salı akşam annemlere döneceğiz tamam dedi buna ama hala kabul ettik ya derdin ne sen bayramda sorun çıkaracaksın kesin falan diye atarlanıyor

kaldı ki ikiz bir yaşında çocuklarla iki yer için hazırlanacağım yazın annem yardımcı olacağı için annemde kalacağım yani gezme amaçlı değil çocuk baktırmaya gidiyorum niye kv bakmıyor çünkü ama bayram olunca erkek evine gelir derken her bayram ilk gün sabah kv annesine gidiyoruz bu ne yaman çelişkiyse artık

yemin ederim artık nefret geldi bayramlardan...

en son benim önerimi kabul etti ama sen sorun çıkarmak için yapıyorsun sorun çıkaracaksan gelme falan dedi en son ben de beni annemlere bırak sen al çocukları git bu tavrın sonucunda ben gitmiyorum demeyi düşünüyorum

bi de bana bu bir evlilik kurumu kafana göre karar veremezsin diyor dedim sen verebilirsin :18:

yani ne yaşadığınızı bilemiyorum ama öyle yada böyle kayınvalidenin evine git bayramda böyle konularda kavga etmeyin gidin sonra zaten annenlerde kalacakmışsın kayınvalideninde gönlü olsun kayınvalidenin bakmaması ise bu hayatta öğrendiğim son şey muhtaç olduğunda kimsenin etrafında olmadığı gerçeği
boşa yuvanızın huzurunu bozmayın uzun süredir eşinin ailesiyle görüşmediğiniz için ikinizde birşeyler olur mu diye streslisiniz
zaten ikizleriniz varmış Rabbim yardımcınız olsun

Hic seslenmeyin ortak yol bulmaya geldiğinde ortak yolu bulun iki aileye de bayramda gidileceğini söyleyin bayram başka normal günde kalmak başka..

Ayrıca anasi babasi çok ozlediyse 3 4 gün yetmiyorsa gelip kalsinlar sen anneden dönünce doya doya sevsinler torunlarini.. Su çocukları da üste cikmak için kullanıyorlar ya komik oluyor..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Aradaki mesafe 1saatken neden bayram oncesi sonrasi veya gun hesabi yapiyorsunuz ki?

Evli degilim fakat madem karar vermissiniz gidin, cunku tartismalariniz cok buyuk degil.

O annesine haber vermistir, eger tumuyle gitmezseniz uzulecek tabi ki fakat hatasindan ders alacagini sanmiyorum, aksine sizi abartmakla ve zaten gidesiniz olmadigi icin vazgecmekle suclayip kendiuzuntusunu yine size odetmeye kalkisacak hepten araniz bozulacak gibi geliyor bana.

Bayramın ilk günü annenize gidin hep birlikte biraz vakit geçirip geri dönün, sonuçta aradaki mesafe çok değilmiş. İnsanlar her gün 1 saat gidiş 1 saat dönüş işlerine gidip geliyorlar, bu bu kadar zor olmamalı :44: İlla ki bayram gecesi orada kalmak istemenizin sebebi ne? Bayram sonrasında da zaten ailenizin yanında kalacakmışsınız bir süre? Bana biraz inat yapmışsınız gibi geldi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…