Yine ben. Bu bana reva mı?

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Merhaba güzeller 🌸 aynı konudan 7272828 kere açıp akıllanmayan üyelerle karıştırılmama 🤏🏻 şu kadar kaldı farkındayım ama bu konuyu kafamda kapatıyorum çok az kaldı. #direnkk :D

Öncelikle son konuma devam etmedim çünkü bir çok gelişme oldu ve çoğu üye ilk sayfaya yorum yaptığından konu ilerlemiyor.

Bahsi geçen konum yukarıda.

Yine uzun olabilir baştan belirteyim durumu olmayanları zora sokmayalım. Evet konu yine ailem. Annem 15 gün önce beyin kanaması geçirdi, biri görme diğeri de hareket merkezini etkileyen iki bölgede kanama yaşadı. Maceralı hastane süreçlerimizden sonra eve çıkardık. Eskisi gibi iyi değil ama felç de değil tamamen. Hastanede ben kaldım yanında dört gün ve eğer bir kaç gün daha kalırsan bir gece babam kalsın ben gidip duş alayım dedim varan 1 kötü evlat oldum, beni bu halde mi bırakacaksın dedi. İyi de anne bakıcı tutmuyorsunuz babam öğrensin bazı şeyleri senelerce iş yapmadı dedim varan 2 kin gütmekle suçlandım. O an hastanede anladım ki annemin kocasına toz kondurmaya niyeti yok. Bu arada evlerinde gerçekten bir hijyen sorunu var (fotoları ekleyeceğim utanarak) ve yardımcı kadın ihtiyaçları var. Bunu ayarladım bir temizlik şirketiyle konuşarak ve planım kadınla birlikte gidip babamın tüm eleştirileri, saçmalıkları pahasına eve girişmekti.

Ama bilin bakalım ne oldu? Babam beni aradı ve evimde kadın istemiyorum ( so what?) kadını iptal et dedi. Bencillik etme dediğimde de tartıştık ve yüzüme telefon kapadı. Annemin haberi yok, kadını o gün kapıdan kovmasın (yapar) diye iptal ettim ve annemi aradım anne ne olacak böyle ben çok yoruldum sen ölümden döndün bu adam neden hala böyle dedim ses yok.

Geçtiğimiz Cumartesi yemek yaptım götürdüm babam kapıyı açtı yüzümüze bakmadı döndü gtünü gitti, annemle sanki cezaevi görüşü gibi bir saat odasında görüştük çıktık. O günden beri sinirim bozuk hastayım. Kendi evimde annemi mapus damında gibi görüyorum ya bakar mısınız? Ve ben gerçekten gitmek istemiyorum anneme de bunu açık açık söyleyeceğim. Zaten tozdan kirden eşimle allerjimiz tutttu geçen hafta, öyle kir. Ya bu kadar pisliğin içinde oturmak kendine de zarar.

Kocasına şu halde bile boyun eğiyorsa sözü geçmiyorsa ben o adamın nalet yüzünü görmeye o eve gitmeyeceğim. Bizi soktuğu hale bak, bir işin ucundan tutamıyoruz. İnanın o kadar ölmesini istiyorum ki bu nefretim beni korkutuyor.

Affınıza sığınarak bir kaç foto ekledim, başka yok zaten ama bunlar yine iyi diyeyim siz anlayın.

Bu savaş beni çok yordu yapılması gerekenlerin yapılmaması yordu, annemin pasifliği yordu. Kalbi kırılacaksa da kırılsın kendisini düşünmeyi öğrenir belki.

Eklentiler

• 5E433873-8F3F-4616-B553-F139A72F204F.webp
    5E433873-8F3F-4616-B553-F139A72F204F.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 729
  • 2F13174B-FA48-4F8F-8770-D0E5E3CAB4B9.webp
    2F13174B-FA48-4F8F-8770-D0E5E3CAB4B9.webp
    32 KB · Görüntüleme: 730
  • D8625450-FBBF-43C7-9C88-0B689E8110AD.webp
    D8625450-FBBF-43C7-9C88-0B689E8110AD.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 740
  • 29119D33-B49A-4B55-91A9-DB9F6D9A9D46.webp
    29119D33-B49A-4B55-91A9-DB9F6D9A9D46.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 742
  • CF42AA25-DFE3-4D4E-8095-154C73B0EB2C.webp
    CF42AA25-DFE3-4D4E-8095-154C73B0EB2C.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 734
İşimiz yok okuruz derseniz eski konularım.

Ayh cok zor Vive, asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik, annen iyi durumda olsaydi hepten cikar hayatindan hepsini derdim, ama 3 gun sonra annene biisey olsa vicdan yaparsin, o yuzden iliskini minimum duzeyde tut, pisse pis gorme, o evin islerine, temizligine, duzenine mudahil olma. Arada yemek yap, yarim saat gor cik anneni. O arada da söylenen yapilan seylere kulagini kapa. Baska ne tavsiye vereyim bilemedim.

Siz evlatlık görevinizi yeterince yerine getirmişsiniz.
Babanız hiç bir yere gitmiyor mu acaba?
Onu bir yerlere gönderseniz biraz zaman o sırada evi düzenleyebilirsiniz belki.
Başka verebilecek fikir gelmiyor aklıma..
Ama insan bu pisliğin içinde yaşamak için neden diretir ki?

Babanız ve anneniz kesinlikle psikolojik olarak sağlıklı düşünemiyor.
Sizde biraz mola verin yoksa bu konu yüzünden sizin de psikolojiniz bozulacak.

Ayh cok zor Vive, asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik, annen iyi durumda olsaydi hepten cikar hayatindan hepsini derdim, ama 3 gun sonra annene biisey olsa vicdan yaparsin, o yuzden iliskini minimum duzeyde tut, pisse pis gorme, o evin islerine, temizligine, duzenine mudahil olma. Arada yemek yap, yarim saat gor cik anneni. O arada da söylenen yapilan seylere kulagini kapa. Baska ne tavsiye vereyim bilemedim.
Zaten hep o vicdan azabından vurdu beni de gerçekten artık midem bulanmaya başladı bu saçma dinamikten.

Babanız adam olmaz. Anneniz de böyle arkalamaya devam eder. Siz mesafenizi koruyarak, kötü bir şey yokmuş gibi görüşecek ama kendinize de dokundurmayacaksınız.
Sizden temizlik bekliyorlar mı kim temizliyor mesela evi?

Babam bekliyor evet. Hastaneden çıkacağı gün onları orada bırakıp eve geldik eşim süpürdü ben yemek hazırladım hızlıca. Babam ne dedi? Sadece süpüdün mü? Silemedin mi? 🤦🏻‍♀️ Teşekkürü geçtim yani. Kadın almayalım sen silersin diyo bana da. Büyük konuşmiyim ama yapamam imkanı yok, ev beni aştı çünkü seneler önce. Şimdi gözleri gördüğü kadar süpürüyorlar, o.

Siz evlatlık görevinizi yeterince yerine getirmişsiniz.
Babanız hiç bir yere gitmiyor mu acaba?
Onu bir yerlere gönderseniz biraz zaman o sırada evi düzenleyebilirsiniz belki.
Başka verebilecek fikir gelmiyor aklıma..
Ama insan bu pisliğin içinde yaşamak için neden diretir ki?

Babanız ve anneniz kesinlikle psikolojik olarak sağlıklı düşünemiyor.
Sizde biraz mola verin yoksa bu konu yüzünden sizin de psikolojiniz bozulacak.
Sistematik olarak temizlenmedikce 1 ay sonra aynen bu görüntüyü gorucek gene
Bence olay temizlik degil, kendileri rahatsiz olmuyolar, sonucta orda onlar yasiyor, nereye kadar mudahele edebilirsin ki yasini başını almis insanlarin hayatina. Vive bence kabul etmeli, gorup sinir olmamayi ogrenmeli

Bu evde nasıl yaşayabiliyorlar? Ben olsam cinnet geçirir, annemi babamı evden çıkartır evi yakarım herhâlde. Bu ev temizlenmekle adam olmaz ki, her yerin yıkılıp dökülüp yaptırılması lazım.

Aynı düşüncedeyim. Gece hayal kurup uyuyacağım yerde evi adam etme hayali kuruyorum uyumadan evel 🤦🏻‍♀️

Ben titiz biri değilim sadece temizim ve düzenliyim yani kendi evimi de her gün kırklamam. Zaten dört kedim var temizlik delisi olsam kedi sahibi olamazdım ama bu başka boyut elimi atacak yer yok evde herşey toz içinde. Fotoğrafları ekleme sebebim de vive titizdir abartıyordur kesin diyebilecek olmanız.

Babam bekliyor evet. Hastaneden çıkacağı gün onları orada bırakıp eve geldik eşim süpürdü ben yemek hazırladım hızlıca. Babam ne dedi? Sadece süpüdün mü? Silemedin mi? 🤦🏻‍♀️ Teşekkürü geçtim yani. Kadın almayalım sen silersin diyo bana da. Büyük konuşmiyim ama yapamam imkanı yok, ev beni aştı çünkü seneler önce. Şimdi gözleri gördüğü kadar süpürüyorlar, o.

Hem bekleyip hem de sizin ayarladığınız yardımcıyı kabul etmiyorlarsa yapmamaktan başka çareniz yok. Çoğumuz kendi evimize zor yetişiyor, yardım alıyoruz.

Sistematik olarak temizlenmedikce 1 ay sonra aynen bu görüntüyü gorucek gene
Bence olay temizlik degil, kendileri rahatsiz olmuyolar, sonucta orda onlar yasiyor, nereye kadar mudahele edebilirsin ki yasini başını almis insanlarin hayatina. Vive bence kabul etmeli, gorup sinir olmamayi ogrenmeli

Bana psikolojik bir problem gibi geliyor bu. Yani normal değil normal mi?

Babana desene bu eve kadin gelmeli, bu kadar pisligi ben nasil temizliyim diye, aaa bu ne be 😳

Hem bekleyip hem de sizin ayarladığınız yardımcıyı kabul etmiyorlarsa yapmamaktan başka çareniz yok. Çoğumuz kendi evimize zor yetişiyor, yardım alıyoruz.

Kadını istememe nedeni de hani covid var falan dese gene bir derece anlarım ama sebebi huzursuz olurum, rahat edemem. Ya senin huzurun mu önemli bu kadının sağlığı mı?

Kadını istememe nedeni de hani covid var falan dese gene bir derece anlarım ama sebebi huzursuz olurum, rahat edemem. Ya senin huzurun mu önemli bu kadının sağlığı mı?

Bir gün dışarı çıksın huzursuz hissediyorsa... Babanız çözüm odaklı değil sorun üreten bir adam.

Zaten o eve tek kadin da yetmez ki, hic bi kadin o eve tek basina girmeyi kabul etmez, ya sirketle anlasicaklar ya da 3 kadin birlikte gelecek. Vive tek basina yapamaz o isi. Kiz degil erkek cocuk olsaydi Vive.ne diycekti babasi acaba

Bir gün dışarı çıksın huzursuz hissediyorsa... Babanız çözüm odaklı değil sorun üreten bir adam.

Evet benim de isyan etme nedenim bu. Yani karın bu haldeyken bile mi? Üstelik sana da yarayacak ev temizlenince ama yok dışarı da çıkmaz kuluçkasından asla kalkmaz. Hasta!

Zaten o eve tek kadin da yetmez ki, hic bi kadin o eve tek basina girmeyi kabul etmez, ya sirketle anlasicaklar ya da 3 kadin birlikte gelecek. Vive tek basina yapamaz o isi. Kiz degil erkek cocuk olsaydi Vive.ne diycekti babasi acaba

Aynı şeyi düşündüm belki de kadın kaçacaktı. Zaten birlikte yapalım acil kısımları kalanı sonra diyecektim kadına eğer gelseydi off 🤦🏻‍♀️

Back
X