ben ce o polis memuru ve sen birbirinize çok yakışırsınız. ikinizinde acaip bir kaakteri var. evlisin ama başka bir erkekler görüşmekte sakınca görmeyen sen
ve evli bir kadına KOCANI BIRAK GEL DİYEN BİR ADAM, milletin malını , canını, namusunu korumakla yükümlü buna yemin etmiş bir polis memuru
EVET SİZ BİRBİRİNİZE ACAİP YAKIŞIRSINIZ. ayrıca o karaktersiz adamın polis olduğunu da buraya yazmakta hata etmişsin. Emniyet teşkilatına olan güvenimizi sarsmayın.
Ayrıca ben bu işin içinde çok farklı şeyler seziyorum.
Özel olmazsa sormak istiyorum. Acaba düğünün olmadan önce de bakiremiydin ve o zamanlar şimdi sevdiğini söylediğin adamla mı birlikteydin ya da çok başka birimi vardı hayatında.
Hani olur ya. bir erkeği seversin birlikte olursun o seni bırakır, aradan uzuuuun zaman geçer ve bahsettiğin polis memuru ile tanışırsın ama bakire olmadığın için evet diyemezsin ona. sonra bir akraban sana görücü gelir bir plan yaparsın ve evlenirsin onunla sonra -- yok ben seni sevmiyorum ayağına yatarsın--- ailenede ben onu sevmiyorum hala bakireyim dersin ama şimdi bu eski sevgilin polis memuruna da --seni hala seviyorum ayağı yaparsın ama eşinle birlikte olduğun imajı yaratırsın eğer polis memuru seninle evlenmeye kesin kararlıysa kocandan boşanıp ---- evlenip bakireliğini kocasına vermiş eşinden ayrılmış bir kadın olarak --mı görünmek istiyorsun
ARKADAŞLAR CÜMLELERİM DÜŞMÜŞ OLABİLİR AMA SİZ ANLARSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.