Yine ben kizlar

3 yıl önceki konu onun öncesinde de 10 yıldır tanıyormuşsunuz. Bile bile lades olmuş. Umarım kurtulursunuz bu sefer

Ne sebeple polise şikayet edeceksiniz? Elinizde polise şikayet etmelik bir kozunuz varsa madem tüm borçlardan kurtarın kendinizi.
Sadece araba icin polisi ariyabilirim. Araba benim ustume ama kendisi suruyor diye. Diger borclar icin malesef oyle bir secenegim yok

3 yıl önceki konu onun öncesinde de 10 yıldır tanıyormuşsunuz. Bile bile lades olmuş. Umarım kurtulursunuz bu sefer
Cok saolun:( Bazden kendime diyorum kurtulda nekadar borc odersen ode ama yinede sinir oluyorum:(

Borç ne kadar? Araba ne kadardı, ne kadar borcu kaldı? Arabanın borcunu bitirseniz ve o şekilde satsanız hesaplara yetiyor mu? Eşiniz güven vermedi bana ödemezse arabayı da elden kaçırmış olursunuz. Ödediğiniz borç bari boşa gitmesin arabaya.
Borc arabanin 4/5 kati ama hic birini odemedi. (sonradan insallah baska borclar cikmassa) Sadece arabanin iki ayligini verdi. Telefonunu bile ben odedim benim uzerimeydi diye. Iyi niyet bazen gercekten basa bela. Ailemde artik giden gitti ode gitsin yeterki kurtul bosver diyorlar

Sadece araba icin polisi ariyabilirim. Araba benim ustume ama kendisi suruyor diye. Diger borclar icin malesef oyle bir secenegim yok
Yani siz aslında borçlarla baş başa kaldınız. Arabayı satıp borçların bir kısmını kapamak bana daha mantıklı geldi. Öbür türlü zaten tamamını ödeyeceksiniz. Yine de kendi bileceğiniz iş tabi ki.

ben daha yeni 60.000 lik borcu varlık şirketindeydi krediler kredi kartları hepsini 8.000 tl ye indirdip ödedim
üstüne 4000 daha ödedim çok şükür onun açtığı bütün borçlardan sıyrıldım şimdi onun bana borcu var tazminat ve nafakalardan

Borc arabanin 4/5 kati ama hic birini odemedi. (sonradan insallah baska borclar cikmassa) Sadece arabanin iki ayligini verdi. Telefonunu bile ben odedim benim uzerimeydi diye. Iyi niyet bazen gercekten basa bela. Ailemde artik giden gitti ode gitsin yeterki kurtul bosver diyorlar

Gerçekten de işiniz zor. Avukata danışın olmadı ne yapılabilir diye. :/

ben daha yeni 60.000 lik borcu varlık şirketindeydi krediler kredi kartları hepsini 8.000 tl ye indirdip ödedim
üstüne 4000 daha ödedim çok şükür onun açtığı bütün borçlardan sıyrıldım şimdi onun bana borcu var tazminat ve nafakalardan
Oh neguzel keske bende kurtulsam. Cocuklarda sizde kaliyor ozaman

Oh neguzel keske bende kurtulsam. Cocuklarda sizde kaliyor ozaman

İnşallah kurtulursun canım 2 yıl oldu benim anca kurtulabildim
evet bendeler şimdi okul olmadığı için bir hafta bende bi hafta o taraftalar ben yolluyorum mecburen yoksa bütün yük benim omuzum da oluyor

Back
X