arkadaşlar merhaba...bi çoğunuz biliyo eşimle sorunlarımız epey oldu...en son olanlar hakkında fikir danışmak istiyorum...biz yine bi akşam evdeyken benden ayrılmak istediğini söledi...benim onunla mutsuz olduğumu düşünüyomuş,oda bu yüzden mutsuzmuş işlerin düzeleceğine deil zamanla daha kötü olacağını düşünüyomuş ve aslında karar vermiş ayrılmaya ama beni üzmekten korkuyomuş daha doğrusu kendime bişey yaparım die korkuyomuş...buları duyunca o gece çalışıyodu bende aldım eşyalarımı ablama gittim...ertesi gün geldim o gecede beni aradı çok sevdiğini söledi pişman olmuş sölediklerine ben nasıl söledim bunları falan dedi...ertesi gün geldik bir araya konuştuk zamana bırakalım toparlayalım dedik...ii güzel...2 hafta geçti aramız gayet ii ...böle bi keyifsiz gördüm onu açtım konuyu sordum yine ne düşünüyosun evliliğimiz hakkında die...kafası çok karışıkmış,ama toparlanacağına inanmıyomuş aslında,herşey daha kötü olucakmış,hatta aslında evlilik gereksiz bişeymiş evlenmesekte olurmuş...gibi saçma sapan şeyler söledi...bi konuşurken dioki bizim aşkımızda sevgimizde bitti...ümit sen beni seviyomusun diorum o zamanda seviyorum dio..zamana bırakalım dio...sonra gittim yattım çok bozuldum bu arada bana bide dediki bizim borçlarımız olmasa sen beni elli defa terk etmiştin dedi...yatağa gittim geldi sarıldı bu defada dioki ben seni çok seviyorum...ben ne yapayım kızlar sizce...iice gergin bi adam olmaya başladı zaten herşeyde bağırmaya başlıyo azarlamaya başlıyo...ben ne yapayım sizce...düzelirmi bu ilişki...bana bi akıl verin ne olur...