- 2 Ağustos 2017
- 378
- 178
- 23
- 40
Bu erkeklere rahat batmıyorsa ben de bişey bilmiyorum![]()
aynen rahat batıyor tabiri caizse arpası fazla gelen başlıyor kişnemeye..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkeklere rahat batmıyorsa ben de bişey bilmiyorum![]()
bence erkeklere verilecek en güzel cevap onlara onlar gibi davranma mesela söz verdiler tutmadılarmı sende söz vereceksin tutmayacaksın mesela eleştirip duruyorlarmı sende sakinliğini koruyup eleştireceksin.asla sinirlenmeyeceksin.önceden herşeyle ilgilenirdim ederdim sonra baktım evi sürekli cekip ceviren ben bende artık bi yerde bıraktım şimdi eşim herşele ilgileniyor ödeme o bu şu falan.bana bir gün itiraf etti dediki önceden sen herşeyle ilgilenirdin şimdi hiçbirşey umrunda değil neden dedi.bende aa farkında değilim öylemiyim dedim.şimdi herşeyle ilgileniyor soruyor .eğer erkekten sorumluluğunu alırsan iş sürekli size biniyor.fatura erkelerin işi geçim olsun herşey erkeğe bırakılmalı.kadın çalışıyorsa para benim bitti.sanki kadın erkekler gibi çarçur ediyor parayı.sizi zıt eden biri varsa sakinliğinizi koruyup baska bişeyle ilgileniyormuş gibi yapıp sakince söylenirse karşı taraf davranısı başka oluyor test edilmiştir.
kendi kendine çalışmalar yap mesela sinirlenmeyeceğim diye ben kayınpederle olsun eşimle olsun böyle başa çıktım onlara onlar gibi davrandım bu taktiği iş yerimde müdürümden öğrenmiştim bi gün bi kavga çıktı ben haklıydım ama ben öfkeme hakim olamayım bağırıp çağırmaya saldırıya geçince müdür beni çağırdı sen haksızsın dedi.ama ben söyle ama ben böyle kendimi hala delirmiş gibi ifade ediyordum aslında dedi haklısın ama haksızsın bak ona dedi ne kadar akin olayı başlatmasına rağmen dedi dikkatleri üzerine çeken sensin dedi bağırıp çağırdığın için haksız durumuna düştün dedi bende duraksadım haklısınız dedim ve artık o durumlarda sakinliğimi korumaya çalışıyorum hayatımızı mahvetmelerine izin vermeyin.
çokmu geç böyle bir laf olurmu ya kimse kimsenin hayatını mahvedemez Allah var canım benim.inancını kaybetme sakın.silkelen kendine gel.
Bu kadar fedakarlığın sonucu bu olur.halmayın allah aşkına eşiniz bile olsa insanoğlu ki senin bugünü ile yarını bir değil.bugün seviyorum der yarın bi bakmışsınız yok.olan size olur.
kesinlikle haklısınız da bilmiyorum artık dolup taştıgınız için mi, eşinize karşı üslubunuz epey aşağılayıcı.
Yani bir bana böyle davransa bende onun için bir şey yapmak istemem.
Siz yüklendiğiniz yükler ile kalırsınız..
Maddi olarak sağladıklarınız sayesinde acaba fazla mı dominant oldunuz evde?
Neden bu kadar yükün altına girdiniz?
Hayat müşterek kısmına katılmakla birlikte geleneksel olanı destekleyenlerdenim.
Kadının çalısması bonustur. Standart yükseltmek yada kadının istediği şeyleri elde etmesinde kolaylık sağlamak gibi avantajları vardır.
Ama bu işin ucu kaçar ev geçindirmeye, borç yüklenmeye gelirse kadın bunu kaldıramıyor bence.. donup ister istemez yanındaki adama bakıyor daha evi bile geçindiremiyor kabilinden..
Ve saygısı kalmıyor...
maddi olarak sağladıklarımı hiç bir zaman dile getirmedim olayların sonu olduğu ve tam olarak anlaşılabilmek adına yazdım
eşim bütün arkadaşlarımı yanımdan uzaklaştırdı
biri sorduğunda ben kadının parasına karışmam dedi arkasını döndü şunu alalımmı hayatım dedi
niye bunun altına girdim ailem için farklı şehirde olduğumuz için hemen evlenin dediler
eşiminde bunu karşılayacak gücü yoktu kredi bile çekemiyordu
maddi hiçbirşeyin lafını etmedim yeğenlerine benim kartımla çikolata aldığında gıkı çıkmayan adam kardeşime bir paket kahvenin lafını etti
yetmedi önce annem sonra sen dedi
daha neler neler
uslubum için kusura bakmayın niyetim kimseyi aşağılamak değil sadece hala çok sinirliyim..
Sağlıklı başlamamış ilişkiniz...
arkadaşlarınızı eşiniz değil siz uzaklaştırdınız.
Adam görüşme etme dediyse de dinlemeyin yahu...
Yalnız hayat mı geçer? Kimsem kalmadığımda sırtımı dayayacak, sırrımı paylaşacak arkadaşım olmadığında mutlu olmam ki...
Her konuda taviz verecek kadar çok sevmek iyi değil...