Yine ben ve sorunlu ilişkim

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
4.207
9.012
158
Güncelleme: konuştuk ve ikimizin de hatalı olduğu yerler olduğunu söyledik. Bir daha böyle yüz göz olmamamız gerektiğini söyledik. Nikah tarihini almayı ertelememin onu strese soktuğunu söyledi. Ben de çift terapisine gidip ilerleme kaydettikten sonra tarih alabileceğimizi söyledim. O da hem bağımlılık için hem de ilişkimiz için terapi almayı kabul etti.

Nişanlımla sorunlu bir ilişkimiz vardı. Böyle devam ederse ben yokum dedim 1 aydır da her şey mükemmel derecede iyiydi. Hatta geçen hafta tatildeydik harikaydı. Sonra döndük onun sınavı vardı çalışması gerekiyordu ama harıl harıl oyun oynuyordu. Bir kaç kez uyardım. Ertesi gün sınava girdi çıktı. Yine harıl harıl gün boyu oyun oynadı. Bu arada küçüklükten gelen bir oyun bağımlılığı var ve bu aramızda hep sorun. Ben de tüm gün ders çalışıyordum bir yandan adam ne yapsın ben çalışırken dedim kendi kendime.

Neyse sonra çay koydu. Birlikte içicez sanıyorum baktım ki yine oyun. Ne yapıyorsun sen? Ben seni bekliyorum diye bağırdım tutamadım kendimi. O da bu el bitsin geleyim dedi ama nasıl bir memnuniyetsizlik o suratta. Ben çağırdıktan sonra ne önemi var dedim çarptım kapıyı başka odaya geçtim. Neyse geldi sonra benim de tepem attı tabi. Ya sil oyunu ya da ayrılırız dedim. Oyundan ayrı kalmak istemiyorum sen istiyorsan ayrıl ama ben ayrılmam dedi. Ben de silmiyorsan ayrılalım dedim çıkardım attım yüzüğü.

Sonra oyunu silerim ama oynamamak içinde elimden geleni ardıma koymam dedi. Bu beni iyice sinirlendirdi. Sonra da kalktı gitti salak salak videolar izliyor gülüyor. Ben üzgünüm adam kahkaha atıyor. Bir kaç kez yanına gitmeye çalıştım. Ben tek başıma takılmak istiyorum seninle konuşmak istemiyorum beni rahatsız etme dedi.

Gece oldu yatacağız ki ne kadar tartışsak da sarılıp uyuruz normalde. Yok bana dokunma, rahatsız etme, git şu köşede yat falan saçma sapan hareketler. Benim tepem 2.ye attım tabii. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Beyefendi geldi gitme lütfen, gel geç yerine sarılalım, aşkımlar bitanemler... Neyse yattık uyuduk. Sabah da gayet öptü kokladı sevdi... İşe gitti saçma sapan tripler, soğuk falan...

Ha şimdi ben bu adama ne yapayım? Ne yapayım da burnundan getireyim? Çok sinirliyim. O kadar fevri davranmasam iyiydi ama tutamadım kendimi. Her şey de mükemmel gidiyordu halbuki. Yine mahvoldu😓 bir yandan yüz göz olduğumuza üzülüyorum bunu da düzeltmem lazım. Eleştiri değil öneride bulunursanız daha çok işime yarar.

Son düzenleme:
İlişkiniz laçkalaşmış artık .Çocuk oyuncağı gibi hep yüzük atar mısınız böyle ?

Yüzüğü atıyorsanız arkasında durun.Pesinizden koşacak bir tipe benzemiyor
Peşimden yaklaşık 2 yıl koştu. Sürekli reddettim ama istemiyordum yani naz falan değil sonra bi deneyelim derken aşık oldum.
Hep yüzük atmıyorum da ayrılık fikri hep kafamda var. Ona da söylüyorum çünkü içimdeki bu. Bu sefer biraz abarttım kalktıysam gitmem lazımdı gidemedim. Şimdi bunu düzetlmem lazım ama nasıl

Sorunun yüzde 50si ondaysa yüzde 50si sizde. Hiç tutarlı davranmıyorsunuz. Ne yapayım burnundan getireyim demişsiniz. Adam sizi neden ciddiye alsın? Yüzük atmak bu kadar basit mi? Yüzük atıp, eşya toplayıp sonra iki güzel söze sarılıp uyuyorsunuz. Niyetiniz burnundan getirip sonra aynen ilişkinize devam etmek, sonra yine oyun yüzünden kavga etmek, sonra tekrar barışmak. Bu döngüyü kabullenin bence. Ayrılık fikri kafanızda ama sadece kafanızda icraat 0

Sorunun yüzde 50si ondaysa yüzde 50si sizde. Hiç tutarlı davranmıyorsunuz. Ne yapayım burnundan getireyim demişsiniz. Adam sizi neden ciddiye alsın? Yüzük atmak bu kadar basit mi? Yüzük atıp, eşya toplayıp sonra iki güzel söze sarılıp uyuyorsunuz. Niyetiniz burnundan getirip sonra aynen ilişkinize devam etmek, sonra yine oyun yüzünden kavga etmek, sonra tekrar barışmak. Bu döngüyü kabullenin bence. Ayrılık fikri kafanızda ama sadece kafanızda icraat 0
Bu oyun işini daha iletişime dayalı yollardan halletmeye çalıştım. Destek alması gerektiğini söyledim. Beraber gidelim dedim o bunu sorun olarak görmüyor. Ben de çareyi rest çekmekte buldum.

Adamın sizi ciddiye almak için sebebi yok ki. Yüzüği çıkarmışsınız, sonra adam tek başına takılırken yine siz yanına gidiyorsunuz. Adam sizi kovalıyor rahatsız etme diye. Bunun üstüne gece sarılıp uyumayı bekliyorsunuz, o zaman bile adam sizi kovalıyor yine. Sonra iki çift laf ediyor siz hop yanına dönüyorsunuz.

Bu adam sizi ve dediklerinizi niye ciddiye alsın? Ben almazdım.

Son düzenleme:
Beraber oynayın oyun hiç sevmiyor musunuz biz sabaha kadar oynuyoruz hiç sevmiyorsanız ortak yapacak biseyler bulun oynasın yine ama devamlı oynamasin yani bence kötü bisey yapmıyor

Nişanlımla sorunlu bir ilişkimiz vardı. Böyle devam ederse ben yokum dedim 1 aydır da her şey mükemmel derecede iyiydi. Hatta geçen hafta tatildeydik harikaydı. Sonra döndük onun sınavı vardı çalışması gerekiyordu ama harıl harıl oyun oynuyordu. Bir kaç kez uyardım. Ertesi gün sınava girdi çıktı. Yine harıl harıl gün boyu oyun oynadı. Bu arada küçüklükten gelen bir oyun bağımlılığı var ve bu aramızda hep sorun. Ben de tüm gün ders çalışıyordum bir yandan adam ne yapsın ben çalışırken dedim kendi kendime.

Neyse sonra çay koydu. Birlikte içicez sanıyorum baktım ki yine oyun. Ne yapıyorsun sen? Ben seni bekliyorum diye bağırdım tutamadım kendimi. O da bu el bitsin geleyim dedi ama nasıl bir memnuniyetsizlik o suratta. Ben çağırdıktan sonra ne önemi var dedim çarptım kapıyı başka odaya geçtim. Neyse geldi sonra benim de tepem attı tabi. Ya sil oyunu ya da ayrılırız dedim. Oyundan ayrı kalmak istemiyorum sen istiyorsan ayrıl ama ben ayrılmam dedi. Ben de silmiyorsan ayrılalım dedim çıkardım attım yüzüğü.

Sonra oyunu silerim ama oynamamak içinde elimden geleni ardıma koymam dedi. Bu beni iyice sinirlendirdi. Sonra da kalktı gitti salak salak videolar izliyor gülüyor. Ben üzgünüm adam kahkaha atıyor. Bir kaç kez yanına gitmeye çalıştım. Ben tek başıma takılmak istiyorum seninle konuşmak istemiyorum beni rahatsız etme dedi.

Gece oldu yatacağız ki ne kadar tartışsak da sarılıp uyuruz normalde. Yok bana dokunma, rahatsız etme, git şu köşede yat falan saçma sapan hareketler. Benim tepem 2.ye attım tabii. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Beyefendi geldi gitme lütfen, gel geç yerine sarılalım, aşkımlar bitanemler... Neyse yattık uyuduk. Sabah da gayet öptü kokladı sevdi... İşe gitti saçma sapan tripler, soğuk falan...

Ha şimdi ben bu adama ne yapayım? Ne yapayım da burnundan getireyim? Çok sinirliyim. O kadar fevri davranmasam iyiydi ama tutamadım kendimi. Her şey de mükemmel gidiyordu halbuki. Yine mahvoldu😓 bir yandan yüz göz olduğumuza üzülüyorum bunu da düzeltmem lazım. Eleştiri değil öneride bulunursanız daha çok işime yarar.
Allah göstermesin ama oyun bağımlısı biriyle evlenmek istemezdim.
Burada borç harç yapılan, malını mülküne hatta maaşına haciz gelinen nice konu okudum.

Dikkatli olun. Sizin için tehlike çanları çalıyor gibi..:KK43:

Peşimden yaklaşık 2 yıl koştu. Sürekli reddettim ama istemiyordum yani naz falan değil sonra bi deneyelim derken aşık oldum.
Hep yüzük atmıyorum da ayrılık fikri hep kafamda var. Ona da söylüyorum çünkü içimdeki bu. Bu sefer biraz abarttım kalktıysam gitmem lazımdı gidemedim. Şimdi bunu düzetlmem lazım ama nasıl

O zamanlar koşmuş olabilir ama şu anda sizi ciddiye almıyor farkında mısınız ?

Çünkü iki güzel sözüyle herşey eski haline geliyor.Tutarli değilsiniz ayrıca .

Beraber oynayın oyun hiç sevmiyor musunuz biz sabaha kadar oynuyoruz hiç sevmiyorsanız ortak yapacak biseyler bulun oynasın yine ama devamlı oynamasin yani bence kötü bisey yapmıyor
Benim öyle bir vaktim yok. Bir de vakit kaybı olarak görüyorum. Onla uğraşana kadar kaç sayfa kitap okurum.
Bağımlılık derecesinde. Kendi derslerini ihmal ediyor mesela. Duşa girmeyi erteliyor gibi gibi

Oyun derken pubg mobile. Yani buna para mı veriliyor? Ben bilmiyordum
O oyun için para veriliyor mu bilmiyorum.
Ama bazı oyunlarda paralı uygulamalar duydum.
Oyun içinde parayla satın alınan uygulamalar oluyor diye biliyorum.
Siz bence tetikte kalın..
Ne olur ne olmaz..

O zamanlar koşmuş olabilir ama şu anda sizi ciddiye almıyor farkında mısınız ?

Çünkü iki güzel sözüyle herşey eski haline geliyor.Tutarli değilsiniz ayrıca .
Ben de konuyu dışardan okuyunca sizin gibi düşünürdüm. Ki doğru söylüyorsunuz. Ama elimde değil. Evin içinde küslüğe huzursuzluğa katlanamıyorum.

Ay bir an benim erkek arkadaşım sandım. Delirtiyor beni oyun bağımlılığı ders çalışmıyor oyun uğruna. Ama oyundan da iyi para kazandığı için sesimi çıkarmıyorum. Önceden siz gibi cok ayrilip baristım bunun için. Ben ne kadar inat etsem o hic umursamadı. Bu oyun bağımlılığı o kadar ileri düzeydeydi ki yirmi dakika mesafede yanima gelmezdi. Öğrenci evindeyken eve cagirirdim gelmezdi. 2 yilda toplasaniz 10 kere gelmemistir. Haftada iki zor bulusurduk onda da dakika sayardi eve gidip oyun oynamak için. Sonra ben mezun oldum neyse bir ayrilik dönemi oldu bir ay kadar. Ondan sonra dedim ki ya ben onsuz da yaşarmışım. Hiç takmamaya başladım istediği kadar oynasın yazmazsa yazmadım. Yazsa geç cevap verdim. Kendiliğinden soğudu sonra. Sadece etkinlik vakitlerinde giriyor su aralar. Ben de hic karışmıyorum. Hatta o vakitlerde özellikle yazmam. Yazinca cevap alamayıp kuduruyorum çünkü.
Size tavsiyem hiç takmayın gidin kendinize vakit ayırın,trip atmayın. Umurunuzda değolmiş gibi davranın. Kendinize bir seyler hazırlayın ve en önemlisi nolursunuz dışarı cıkın arkadaslarinizla gezin onsuz planlar yapın.

Back
X