• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben ve yalnızlığım...

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
16 yıllık eğitim hayatı kurslar stajlar vs ile dost biriktirememiş ailesinden başka kimsesi olmayan suskun biriyim :( suskun olduğum için hayatlarından çıkarmak kolay oluyor.. Hep çıkar arkadaşlığım olmuş hep ilkokulda, lisede, üniversitede... okul bitince kimsenin umrunda olmadım...

16 yılın kazandırdığı tek şey sevdiğim adam.. Rabbim kurduğum bu cümleden pişmanlık göstermesin inşaAllah..

geçen biriyle konuşurken nedime(sağdıç) konusu geçti.. öyle bir söylendiki nedimesiz düğün olmazmış gibi..
Ablam yada kızkardeşim yok. Kuzenlerim hep erkek bi tane kız var ve daha 10 yaşında bile değil..

Evlenirken nişanda düğünde nedime şartmı ? :(:(:(:( Nedime olmadan yada diğer adıyla sağdıçsız düğün olmazmı gelin de damatta tek başına dursa olmazmı?

Kıyamam Sana.. ben olurum nedimen..

Nedime vs gereksiz ama tabi yanınızda mutlu aninizi paylaşacak arkadaşlar olsa güzel olur.. çok da takmayin aileniz var.. ileride yeni arkadasliklar da kurarsiniz..

Olur yahu neden olmasın . Benim nedimem yoktu , pekala da evlenebildim .

Ama dost önemli . Sırtından vurmayacak , ha dediğinde kapında bitecek , gülüp ağlayacağın dost önemli .

Eşinse de eşindir . Biri olsun da .

Yanlış anlamanızı istemem ama 16 yıllık eğitim hayatınız boyunca bi arkadas bile edinemediyseniz sorun muhtemelen sizdedir,kendi davranışlarınızı gözden geçirin.Ilkokulda ne çıkarı olacak insanların sizden yani .
Nedimesiz düğün elbette olur ama dostsuz bi hayat düşünemiyorum ben.Dilerim sevgilinizle sorun yaşamazsınız hiçbir zaman asıl o zaman dibe vurursunuz çünkü

Kıyamam Sana.. ben olurum nedimen..

Nedime vs gereksiz ama tabi yanınızda mutlu aninizi paylaşacak arkadaşlar olsa güzel olur.. çok da takmayin aileniz var.. ileride yeni arkadasliklar da kurarsiniz..

ilkokul zamanını hatırlamıyorum ama lisede suskun olduğum için hor gören dışlayan konuşmak dahi istemeyen oldu. Üniversitede edindiğim arkadaşlıklarda çıkarmış hep..

Ben sagdicli dugun hic gormedim yoresel birsey heralde yanlis anlamayin ama cevremde var sizin gibi arkadassiz olanlar ve genelde pimpirikli her lafa alinan cok kurallari olan kisiler.Bu konuda biraz kendinizi gelistirseniz esinizin arkadaslari falan vardir bundan sonra onlarla daha iyi iletisim halinde olsaniz size cok iyi gelir.

Olur yahu neden olmasın . Benim nedimem yoktu , pekala da evlenebildim .

Ama dost önemli . Sırtından vurmayacak , ha dediğinde kapında bitecek , gülüp ağlayacağın dost önemli .

Eşinse de eşindir . Biri olsun da .
insanın tek dostu eşide olabilir öyle değilmi :(

Yanlış anlamanızı istemem ama 16 yıllık eğitim hayatınız boyunca bi arkadas bile edinemediyseniz sorun muhtemelen sizdedir,kendi davranışlarınızı gözden geçirin.Ilkokulda ne çıkarı olacak insanların sizden yani .
Nedimesiz düğün elbette olur ama dostsuz bi hayat düşünemiyorum ben.Dilerim sevgilinizle sorun yaşamazsınız hiçbir zaman asıl o zaman dibe vurursunuz çünkü

benimde hatalarım oldu zamanında illaki.. ama tüm hepsi için geçerli değil.. hor görenler oldu sessiz sakin kendi halimdeydim ben o hor görmelerini benle dalga geçmelerini duyduğum günü unutamıyorum.. onlardan sonrada insanlara hiç bi zaman tam güvenemedim güvenemeyince de dost olamadım...

her gün yeni bir moda çıkarıp insanlarda yoksunluk duygusu yaratıyorlar

ne nedimesi ya

10 yıl önce evlendim yoktu öyle şeyler

şimdi kınada vs gelinin arkadaşları da giydirilip hazırlanıyor vs vs

zorunlu olur mu bu hiç takmayınnnn

çevredeki kişiler ile ilişkilere gelince de mesafeli duruş iyidir

herkes ile mıç mıç olmaya gerek yok

her gün yeni bir moda çıkarıp insanlarda yoksunluk duygusu yaratıyorlar

ne nedimesi ya

10 yıl önce evlendim yoktu öyle şeyler

şimdi kınada vs gelinin arkadaşları da giydirilip hazırlanıyor vs vs

zorunlu olur mu bu hiç takmayınnnn

çevredeki kişiler ile ilişkilere gelince de mesafeli duruş iyidir

herkes ile mıç mıç olmaya gerek yok

ablam olsaydı keşke dedip hep... o dururdu yanımda :(:(( hiç olmadıki
yüzüne gülüp arkasından sallamalar dalga geçmeler eksik bi yanını kahkaha konusu yapan insanları gördüm.. ben bu yaştan sonra kimseye dostum diyemem ki. arkadaş var arada arayan mesaj atan azda olsa ama arkadaş sadece..

Nedime ne ki , Benim şahidim olacak bile kimse yok :KK12:
Üzülme yani bazen arkadaş insanı rezil de eder vezir de olmaması iyi diyorum bazen de ..... :KK25:

Nedime ne ki , Benim şahidim olacak bile kimse yok :KK12:
Üzülme yani bazen arkadaş insanı rezil de eder vezir de olmaması iyi diyorum bazen de ..... :KK25:

tek değilim bu durumda yani ... sosyal medyada herkesin çevresi geniş filan herkes mutlu yaa..

tek değilim bu durumda yani ... sosyal medyada herkesin çevresi geniş filan herkes mutlu yaa..

sosyal medyadaki çoğu şeye inanma orada herkes mutlu herkes varlıklı herkes akıllı herkes masum herkes kanka herkes şöyle böyle... çoğu zaman gerçekleri yansıttığını düşünmüyorum.

sıkma canını 10vyıllık evliyim sadıçsız evlendik , kimsede sadıç sormadı , ama artık kendine yakın birkaç arkdaş edinmeye çalış ,

Back
X