• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben ve yine aynı derdim..

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
değerli kk üyeleri. hep aynı dertten yakınıyorum belki artık bıktırdım ama napıyım elimde değil bu. yine ben ve acım başbaşayız bugun. yine onu gördüm kantinde çok mutluydu ağzını 10 metre ayırmış gülüyordu keyfi pek yerindeydi . sanırım artık iyice unutmus beni. 4 ay oldu hala dönmedi. döncek gibi de durmuyor. ben de hala acı çekiyorum her ne kadar ona belli etmesem de(ben de ağzımı ayıra ayıra güldüm) içim hala cız ediyor. koluna halasının aldıgı saati takmıs benim ilk aldıgım saatle birlikte çıkarmıstı onu. artık benim aldıgım saatleri kaldırıp atmıs olmalı. artık ümidim azalıyor bize dair. ne yapıcam ben ona bu kadar yakın ama bir o kadar da uzak olmak cok acı verici. dönmez mi acaba hiç

Sizi önemsemiyorsa sizde önemsemeyin kendinize saygınız olsun azcık!

Sen umut etmeyi birakmadikca bu aci dinmeyecek. Once kabullen bittigini gerisi gelir.

dönse ne olacak sorusuna bilmemki yazıyor isen,ben boşuna mı okudum bu satırları ?

"aptal aşık" diye bir tabir var ya, yakıştırmayın bunu kendinize :KK20:

4 ay oldu dönmediyse
artık dönmesinin bir anlamı yok
kafasında bitirmiş demek ki
sizinle aynı duyguları hisettmiyor
bununla yüzleşin arkasından üzülmekten vazgeçin

bi arkadasımın annesinin meşhur lafı geldi aklıma,
amasyanın bardağa (ı)
biri olmazsa biri daha :)

Ben konuyu bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla bir aşk acısı ve ayrılık durumu var. Bakın 4 ay az bir süre değil. Ben de aşk duygusunu yaşamış, bilen insanım. Dışardan bakınca biz bambaşka şeyler görüyoruz siz yaşarken bambaşka şeyler hissediyorsunuz o yüzden boşver filan demek etkili olmaz biliyorum. Ama şunu bilir şunu söylerim, siz istediğiniz kadar bir konuyu kafaya takın, üzülün, isterseniz sabahlara kadar uyumayın bunlar sizi yıpratmak dışında hiçbir işe yaramaz. Ne olacaksa bırakın zamana, odaklanmayın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, bile bile o duyguların içine çekmeyin:) İnsan farkında olmadan yapıyor bunu. Hayatta öyle dertler var ki, özellikle de sağlık sorunları (ben de yaşamış insanım) öyle şeyler olmadığı sürece hiçbir gün mutsuz geçirmeye değmez. Artık biraz akışına bırakın, yarın yeni taze bir başlangıç yapın derim:)

Ben konuyu bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla bir aşk acısı ve ayrılık durumu var. Bakın 4 ay az bir süre değil. Ben de aşk duygusunu yaşamış, bilen insanım. Dışardan bakınca biz bambaşka şeyler görüyoruz siz yaşarken bambaşka şeyler hissediyorsunuz o yüzden boşver filan demek etkili olmaz biliyorum. Ama şunu bilir şunu söylerim, siz istediğiniz kadar bir konuyu kafaya takın, üzülün, isterseniz sabahlara kadar uyumayın bunlar sizi yıpratmak dışında hiçbir işe yaramaz. Ne olacaksa bırakın zamana, odaklanmayın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, bile bile o duyguların içine çekmeyin:) İnsan farkında olmadan yapıyor bunu. Hayatta öyle dertler var ki, özellikle de sağlık sorunları (ben de yaşamış insanım) öyle şeyler olmadığı sürece hiçbir gün mutsuz geçirmeye değmez. Artık biraz akışına bırakın, yarın yeni taze bir başlangıç yapın derim:)
gözümün önünde olmasa ben de daha mutlu olacagım ama her an gözümün önünde. ve onun beni umursamaması bana dokunuyor hazmedemiyorum. neden diyorum dünyaları karşıma bile alırdım onun için neden o beni sevmedi. şimdi saatlerce facebookta acık. o buldugu konustugu kızdan neyim eksikti acaba. kabullenemiyorum bu durumu nedense..

İnan dönse tadı kalmayacak söyleyeyim
Ağzını ayıra ayıra gülmeye devam

gözümün önünde olmasa ben de daha mutlu olacagım ama her an gözümün önünde. ve onun beni umursamaması bana dokunuyor hazmedemiyorum. neden diyorum dünyaları karşıma bile alırdım onun için neden o beni sevmedi. şimdi saatlerce facebookta acık. o buldugu konustugu kızdan neyim eksikti acaba. kabullenemiyorum bu durumu nedense..
Böyle maalesef. Hayatta bizim insanlardan beklentilerimiz, hislerimiz her zaman bizim istediğimiz şekilde karşılık bulmuyor. Bunu kabullenmek lazım bi kere. Sırf bu ilişki için de değil hayatta genel anlamda bu gerçekle yüzleşmek lazım. Dedim ya siz bunları sabahlara kadar düşünseniz ne değişir ki? Hayatınıza devam edin, zamanla azalıp bitecektir.

vazgecsen daha rahat yasarsın ama sevmişsin takmıssın kafayı,bıraksaydın coktan bırakır bu konuyu acmazdın.
aynı suyla iki kere abdest alınmaz ki kardeşim ya.
onu bekliycem,acaba gelirmi diye gözünün önündeki adamlarıda göremezsinkii.

elde mi aptal asık olmamak. biri gelir ve bu hale düşürür insanı. bundan önce böyle biri değildim ki ben kendimi bile tnıyamıyorum

haklısın ama şuna emin ol ki ; hayatına başka biri girdiği zaman o "biri" nin hiç bir önemi kalmayacak..
umarım en kısa zamanda sana değer veren biri karşına çıkar ve tüm bu olanları sana unutturur :)

Back
X