Yine ben ve yine evde kalma meselesi

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
tabi tam olarak değil
Şimdi kızlar ben netten biriyle tanışmıştım.iki aydır da birlikteydik.ona göre sorun yokmuş ben kurguluyormuşum öyle diyordu sürekli...
Ya sürekli whatsap da cumartesi arıyorum açmıyor.mesaj atıyorum arkasından dönüyor mesajla bi süre sonra hemen sonra arıyorum uyuyodum diyo.dün akşam whatsap ını da kapamış teli de açmıyor.ilk başta aradı sonra whatsap ı niye kapadın dedim tel çekmiyodur dedi.dedim çekmiyosa nasıl arıyorum dedim.sonra sana kızdım inadına kapattım dedi.ya ben güvenemiyorum.kendimi önemsiz değersiz hissediyorum.zati ayrılalım dedim. Bikaç kez mesaj attı aradı şimdi ses de yok.ben mi paranoyağımdır sizce.bi de hep whatsap da erkek erkeğe whatsap da sürekli ne konuşulur ki güvenemiyorum ya

Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız çokta masum gelmedi bana. Sadece sizin değil başka şeylerinde peşinde olduğunu hissettirdi bana. Sakın güvenip kendinize yazık etmeyin

ya netden tanısmak nedır ya...
oyle evlencegıne evlenme daha ıyı
ayrıca evde kalmak nedır yahu
herseyın bı zamanı kaderı kısmetı vardır sen kendıne bunu dersen kendı kısmetını kapamıs olursun

Başlığınızda ''Yine ben ve yine evde kalma meselesi'' demişsiniz. Bu meseleyi sadece internetten tanıştığınız biriyle halledebileceğinizi mi düşündünüz ? Lütfen hayatınızla ilgili kararlar alırken çoooook dikkatli olun.

Dağbaşında tekbaşınıza kimsenin olmadığı biyerde yaşamıyosanız netten sevgili Hiçte mantıklı değil.

Tabiki yapılan evliliklerde vardır ama 100 evlilikten kaçı nettendir ?

Gerçek hayata yönelin sosyalleşin bi aynaya bakın problem mi bar?

Güzellik olarak demiyorum yanlış anlamayın. Demode misiniz? Çok mu klasiksiniz? Çok mu klişesiniz? Yoksa çok mu havalısınız

Sizi size yaklaşmamalarında ki sebebi bulun ve değiştirin.

Sen şimdi kendi hakkında ne anlatsa inanacaksın çok tehlikeli bir durum umarım farkındasın

1. Evde kalma kriterleri nelerdir? Neye göre evde kaldım diyorsunuz?
2. Bu zati muhterem sevgiliniz her dakka telefonun başında sizin aramanızı beklemek zorunda mıdır? Yani adamın işi gücü yok mu? Yahu benim kocam bile bazen 5 aramadan sonra geri döner ve ben bunu sorun etmiyorum.
4. Sürekli 'vay efendim aradım da açmadın'diye adamı sıkboğaz etmenin çok itici bir davranış olduğunu düşünen bir tek ben miyim?

mcevappost: 42543301 .!.:
1. Evde kalma kriterleri nelerdir? Neye göre evde kaldım diyorsunuz?
2. Bu zati muhterem sevgiliniz her dakka telefonun başında sizin aramanızı beklemek zorunda mıdır? Yani adamın işi gücü yok mu? Yahu benim kocam bile bazen 5 aramadan sonra geri döner ve ben bunu sorun etmiyorum.
4. Sürekli 'vay efendim aradım da açmadın'diye adamı sıkboğaz etmenin çok itici bir davranış olduğunu düşünen bir tek ben miyim?
4.soruya cevap bende vırım arkişim:KK45:

Back
X