- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Bencede itici degüven eyince güvenebilene kadar geçen süreçte yapabiliyorum işte yani suç bende arayıp barışayım mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten kimseye guvenilmez falan demek yanlis evlenen arkdslr bile var. Normalde görüşüp her halti yiyenler yok mu ? . Iyi düşüntabi tam olarak değil
Şimdi kızlar ben netten biriyle tanışmıştım.iki aydır da birlikteydik.ona göre sorun yokmuş ben kurguluyormuşum öyle diyordu sürekli...
Ya sürekli whatsap da cumartesi arıyorum açmıyor.mesaj atıyorum arkasından dönüyor mesajla bi süre sonra hemen sonra arıyorum uyuyodum diyo.dün akşam whatsap ını da kapamış teli de açmıyor.ilk başta aradı sonra whatsap ı niye kapadın dedim tel çekmiyodur dedi.dedim çekmiyosa nasıl arıyorum dedim.sonra sana kızdım inadına kapattım dedi.ya ben güvenemiyorum.kendimi önemsiz değersiz hissediyorum.zati ayrılalım dedim. Bikaç kez mesaj attı aradı şimdi ses de yok.ben mi paranoyağımdır sizce.bi de hep whatsap da erkek erkeğe whatsap da sürekli ne konuşulur ki güvenemiyorum ya
Aynı kişiden bahsediyorumönceki konularınıza baktımda hep internettenmi tanışıyosunuz ve hep aynı şeyden şikayet ediyosunuz mesajlarınıza geç cevap verdiklerinden acaba çokmu sıkıyosunuz karşısınızdaki kişiyi
Ay ben ortada ilişki falan göremedim ne hakla arıyorsun boşver arama arayan seni arar bulur zaten gelirse ekime gelmez se ekimden sonra zaten ben izinliyim de geç :)Bencede itici degüven eyince güvenebilene kadar geçen süreçte yapabiliyorum işte yani suç bende arayıp barışayım mı
Ne hakla mı?!.Ay ben ortada ilişki falan göremedim ne hakla arıyorsun boşver arama arayan seni arar bulur zaten gelirse ekime gelmez se ekimden sonra zaten ben izinliyim de geç :)
Aramıyorum o da aramıyo bitti...hiç değerim yokmuş.üzgünümHareketleri cok supheli geliyor.
Ve telefon, mesaj durumlariyla ilgili hep bahane uyduruyor gibi.
Kendinizi geri cekin arayip sormayin.
aynen ..2 aylık bir ilişki netten tanışmıssınız acaba kaçkez yüz yüce görüştünüz bu zman içinde neleri paylaştınız ki karşı tarafı cok sıktığınızı düşünüyorum karşı tarafın hareketleri sizin onu önemsediğiniz kadar onun sizi önemsemediğini gösteriyordaNe hakla mı?!.
Çok kez görüştük önemsemezse önemsemesin yapacak bişi yok her şey olacağına varır ben üzerime düşeni yaptım önemsedim normal olan da o benceaynen ..2 aylık bir ilişki netten tanışmıssınız acaba kaçkez yüz yüce görüştünüz bu zman içinde neleri paylaştınız ki karşı tarafı cok sıktığınızı düşünüyorum karşı tarafın hareketleri sizin onu önemsediğiniz kadar onun sizi önemsemediğini gösteriyorda
Siz bilirsinizÇok kez görüştük önemsemezse önemsemesin yapacak bişi yok her şey olacağına varır ben üzerime düşeni yaptım önemsedim normal olan da o bence
Bitti ki sevseydi bitmezdi...sevmemişBence çok sıkmış olabilirsiniz
Yada o sızı sevmıyor olabilir
tabi tam olarak değil
Şimdi kızlar ben netten biriyle tanışmıştım.iki aydır da birlikteydik.ona göre sorun yokmuş ben kurguluyormuşum öyle diyordu sürekli...
Ya sürekli whatsap da cumartesi arıyorum açmıyor.mesaj atıyorum arkasından dönüyor mesajla bi süre sonra hemen sonra arıyorum uyuyodum diyo.dün akşam whatsap ını da kapamış teli de açmıyor.ilk başta aradı sonra whatsap ı niye kapadın dedim tel çekmiyodur dedi.dedim çekmiyosa nasıl arıyorum dedim.sonra sana kızdım inadına kapattım dedi.ya ben güvenemiyorum.kendimi önemsiz değersiz hissediyorum.zati ayrılalım dedim. Bikaç kez mesaj attı aradı şimdi ses de yok.ben mi paranoyağımdır sizce.bi de hep whatsap da erkek erkeğe whatsap da sürekli ne konuşulur ki güvenemiyorum ya
Ayrıldık ya hu aramıyo adam buldu birini demek ki yoksa arar sorardı napalım hakkım helal değil.bi kere bana kendimden şphe ettirdiği için helal değil.napıyosa yapsınSeni aramayan, mesaj cekince sana donmeyen birinin ustune neden bu kadar dusuyorsun ki? O kisinin gozunde daha da kuculuyorsun. Belki de istemiyordur.
Netten de tanistigin birine nasil bu kadar guvenirsin ki? Sadece seninle mi tanisti saniyorsun ya da sana asik olacagini mi? Sadece laylay lom vakit gecirmek icin. Ne kadar ciddi olabilir ki biyle biri?
Arama ve sorma. Ustune dusmeyi birak. Vak nasil ariyor o zaman. Bundan da bir halt olmaz kusura bakma. Bence bu adami sil gitsin. Kendi degerini bil. Kendini de kucultme. Sen degerlisin. Adami arayip arayip egosunu da sisirme. Bosver gitsin.