- 2 Ocak 2021
- 2.383
- 1.174
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
İnsallah. Bunu duymaya gerçekten ihtiyacım vardı teşekkür ederimpratik yaptıkça alışacaksın :) kadınların isteyipte yapamadıgı hiçbir şey yok
Hoca biraz hızlı sürdürüyor. Ondan bellki de. Yarın bunu izah edeceğim. Geç geç solla deyip duruyorBen de bu ara direksiyon dersi alıyorum. Manuel olduğu için biraz zor geliyor ama sakin, yavaş ve kontrollü olmak lazım. Arkadakiler beklesin veya geçsin hiç umurunda olmasın.
Tabi ki ders aldıkça trafiğe çıkınca rahatlayacaksınız . Bende 4 sene önce aldım ehliyetimi hiç araç kullanmadığım için unuttum eşimin arabasını kullanmaya kalkınca kendimi o kadar çok sıkıyorım ki heyecandan bir bacağım tamamen uyuşuyor . Siz siz olun vazgeçmeyin devam edin . İstanbul trafiğinde araç kullanan bayanlar var ki onların sizden bir fazlası yok. Bende ilk eğitim aldığım gün eşime (o zaman nişanlıydık ) bakarken kaldırıma çıktım hatta bi amcaya çarpacaktım . Onu görünce heyecan yaptım demek kiİyi günler arkadaşlar. Suan basım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bugün şehir içi araba dersi aldım bir saat. Tam anlamıyla vasat durumdaymışım. Bizim burda kurallara dikkat edilmiyor hiç. Sağ sol sinyal hiç yok. Tam ders bitecek eve geleceğim bir araç az daha vuruyordu kurs arabasına. İyice moralim bozuldu. İlk ders diye mi kendimi bu kadar kötü hissediyorum acaba? Hoca iyisin dedi ama şehir içinde biraz pratik olman lazım demişti.moralim o kadar bozuk ki. Pişman oldum resmen Araba aldığıma. Ders aldıkça daha iyi olur muyum?
Çok teşekkür ederim. İnsallah dediğiniz gibi olurDaha ilk dersi almışsınız hiç korkmayın telaş yapmaya gerek yok strese girmeyin yapacaksınız
Henüz sollayacak güveninizin olmadığını söyleyin. Nasılsa aceleniz yok, takip mesafesine uyarak gidin benceHoca biraz hızlı sürdürüyor. Ondan bellki de. Yarın bunu izah edeceğim. Geç geç solla deyip duruyor
Pes edeceğim az daha böyle devam ederseTabi ki ders aldıkça trafiğe çıkınca rahatlayacaksınız . Bende 4 sene önce aldım ehliyetimi hiç araç kullanmadığım için unuttum eşimin arabasını kullanmaya kalkınca kendimi o kadar çok sıkıyorım ki heyecandan bir bacağım tamamen uyuşuyor . Siz siz olun vazgeçmeyin devam edin . İstanbul trafiğinde araç kullanan bayanlar var ki onların sizden bir fazlası yok. Bende ilk eğitim aldığım gün eşime (o zaman nişanlıydık ) bakarken kaldırıma çıktım hatta bi amcaya çarpacaktım . Onu görünce heyecan yaptım demek ki
Olur öyle şeyler siz dikkat edin ve kullanmaya devam edin . Eşim hep der ki korkma kimse arabasına zarar gelsin istemez sen yanlış kullansa da arabama zarar gelmesin diye adam senden korkar
Ona dikkat ediyorum da sanırım bizim buraya uydurmaya çalışıyor o daHenüz sollayacak güveninizin olmadığını söyleyin. Nasılsa aceleniz yok, takip mesafesine uyarak gidin bence
Abartmasanız mı acaba? Koskoca şehirde bütün sürücüler sinyal vermeden araç kullanıyor olamazlar öyle değil mi?İyi günler arkadaşlar. Suan basım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bugün şehir içi araba dersi aldım bir saat. Tam anlamıyla vasat durumdaymışım. Bizim burda kurallara dikkat edilmiyor hiç. Sağ sol sinyal hiç yok. Tam ders bitecek eve geleceğim bir araç az daha vuruyordu kurs arabasına. İyice moralim bozuldu. İlk ders diye mi kendimi bu kadar kötü hissediyorum acaba? Hoca iyisin dedi ama şehir içinde biraz pratik olman lazım demişti.moralim o kadar bozuk ki. Pişman oldum resmen Araba aldığıma. Ders aldıkça daha iyi olur muyum?
Şöyle söyliyim yüzde 70i öyle. Kurs aracıyla almasam kaza yapmıştım. Bir iki saat sonra kendi aracıma geçeceğimAbartmasanız mı acaba? Koskoca şehirde bütün sürücüler sinyal vermeden araç kullanıyor olamazlar öyle değil mi?
Kendi aracınız varsa dersi kurs aracıyla almanız mantıksız bu arada. Kendi aracınıza alışmanız gerekiyor. Her aracın tepkileri farklıdır.
Moral bozacak bir durum da yok, araç kullanmak pratikle gelişir.
Aslında bu kadar kötü olacağımı düşünmediğim içindir belki depratik yapmadan olacak şey değil ki şehir içi zaten. daha ilk dersten böyle yapacaksanız trafiğe atılınca ohooo
Hangi şehirmiş o trafik kurallarının geçerli olmadığı şehir acaba? Kaza istatistiklerinde rekor kırıyor olmalı.Şöyle söyliyim yüzde 70i öyle. Kurs aracıyla almasam kaza yapmıştım. Bir iki saat sonra kendi aracıma geçeceğim
Başka bir hocayı talep edin kurstan benim hocam da çok sinirliydi en küçük hatada bağırıyordu onunda etkisi var benim araç kullanamamdaPes edeceğim az daha böyle devam edersebir kaç saat sonra bakarım duruma insallah daha iyi olurum
Bağırmıyor bana ama hızlı sürmem taraftarı biraz daBaşka bir hocayı talep edin kurstan benim hocam da çok sinirliydi en küçük hatada bağırıyordu onunda etkisi var benim araç kullanamamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?