Yine ben yine araba konusu 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben heyecandan arabayi calistiramadim,sonra az kalsin duvara tosluyordum.bi ara tamam istemiyorum dedim sonra sacmalama be yapacaksin diye verdim gazıdikkatini ver heyecan yapma basaracaksin herkes nasil yapiyor
Ben de arabayı satacam dedim bir ara sinirden. Hoca bana sat dedi şakayla karısık, cünkü arabamı baya uyguna aldım sonra başaracaksın korkma falan dedi

Sehir ici trafikte cok yavas surup trafigin akisini onlemek de dogru degil. Su an evet yavas kullanmak zorundasin ogrenene kadar ama ustalastikca yavas surup trafigin akisini bozanlar seni de rahatsiz edecek sonra.
Onundeki araba sinyal vermeden donebilir, bu ihtinal hep var malesef. Ya da aniden arabanin icinde kalp krizi gecirebilir ya da karsidan gelen arabadaki sarhos da olabilir. Her ihtimal olabilir. Sen aradaki mesafeni koru, aynalara falan da saga sola donerken dikkat et yeter. Araba kullanip hic kaza yapmayan yok gibi. Cok mukemmel kullanip sen kimseye carpmasan da biri gelip carpabiliyor. Onemli olan arabaya hasar olmasindan cok, cana birsey olmamasi. Korkarak araba kullanilmaz. Korku insana daha cok hata yaptirir. Ve araba kullanmak oyle bir gunde olacak birsey degil. Pratik yapmaya devam edin. Merak etmeyin simdi size dar gelen o yollar, ustalastikca genis gelmeye baslayacak.

Son düzenleme:
Haklısınız. Çok sağolun. Yazdıklarınıza göre hareket edeceğim mutlaka

Konuyu hevesle heyecanla takip edeceğim çünkü kismen ayni durumdayım. Ehliyetimi 10 sene once babamin zoruyla aldım. Pratigim cok yok ama simdi is yerime giden dolmuslar is saatinde kalkmadigi icin mecbur araba kullanmak zorundayim. Bu ara baya haşir neşir oldum direksiyonla ve yarin eşimle gidecegim ise, ben süreceğim. Henuz tek gitme cesaretim yok.Bence yapabiliriz, neden olmasin ki?

Daha ilk dersten pes mi ettiniz

Şöyle yerimi alıp yorumları okuyayım,ben de araba almak isteyen biriyim böyle bir konu açabilirim

Takip mesafesine her zaman uyun hatta siz 2 araç mesafe bırakın aranızda unutmayın arkadan vuran her zaman suçludur trafikte. Zamanla pratikte ustalaşacaksınız henüz çok yenisiniz kurstan ziyade trafğin sakin saatlerinde mesela sabah 5 gibi aracınızlq çıkıp pratik yapın yolları öğrendikçe çok daha kolay olacak sizin için

Eşimle araba sürmeden geliyorum. Yine bir sürü gerginlik yaşadık Bazı şerit hataları yaptım, bir tane ufak çaplı kaza atlattım Ama eşim yanımda devamlı gergin gergin müdahale etmeseydi eminim daha iyi sürerdim. Sonra geldik eve diyor ki işte ben bunları yaşamayayım diye o hocaya o kadar para döktüm Ben de başladım ağlamaya senin yüzünden panik yapıp düzgün süremiyorum diye. Benim hormonlar aldı başını gitti tabi. Diyeceğim o ki bak ben vazgeçmiyorum yine çıkacağım yine hata yapacağım ama düzgün sürmeyi öğreneceğim. Eşim de gerilsin dursun benden önemli değil Sen de vazgeçme sakın

Size birşey söyleyim ben 12 yıllık şoförüm asla ama asla eşimin ve babamın olduğu arabayı sürmem. Çok nadir hastaysa falan mecbur kalırsam ancak öyle.
İnanılmaz çok konuşuyorlar ve insanı canından bezdiriyorlar. Çıkın kendi başınıza öğrenin ama tenha saatler ve yollarda. Bir daha asla eşinizle pratik yapmaya gitmeyin. Benden size tavsiye.

Ben babamla sürünce arabayı çalıştıramadım bile

İçim bir tuhaf bir saat sonra dersim var

Suan düşündüm de benim korkum yolları bilmemek. Nerden nereye çıkacağımı bilmediğim için kötü hissediyorum. Dediğinizi mutlaka yapacağım. Yolları öğrenmem lazım sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…