- 2 Ocak 2021
- 2.383
- 1.174
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ben de arabayı satacam dedim bir ara sinirden. Hoca bana sat dedi şakayla karısık, cünkü arabamı baya uyguna aldımBen heyecandan arabayi calistiramadim,sonra az kalsin duvara tosluyordum.bi ara tamam istemiyorum dedim sonra sacmalama be yapacaksin diye verdim gazıdikkatini ver heyecan yapma basaracaksin herkes nasil yapiyor
Sehir ici trafikte cok yavas surup trafigin akisini onlemek de dogru degil. Su an evet yavas kullanmak zorundasin ogrenene kadar ama ustalastikca yavas surup trafigin akisini bozanlar seni de rahatsiz edecek sonra.Evet haklısınız. Burda da ne dikkat var ne de bşr şey. Ben yavaş sürmeye çalışıyorum. Kalkıslarım, vites geçişlerim, yokuşta kalkışım iyidir. Ama şehir içi panik yaptım biraz. Yolunda gitsen sahi gelip aracı sıkıştıran oluyor. Sürücü kursu yazmasına rağmen bir de. Hiç anlayış yok maalesef. Bakalım bir iki daha çıkarsam insallah iyi olacak. Korkumun üstüne gitmem lazım sanırım
Haklısınız. Çok sağolun. Yazdıklarınıza göre hareket edeceğim mutlakaSehir ici trafikte cok yavas surup trafigin akisini onlemek de dogru degil. Su an evet yavas kullanmak zorundasin ogrenene kadar ama ustalastikca yavas surup trafigin akisini bozanlar seni de rahatsiz edecek sonra.
Onundeki araba sinyal vermeden donebilir, bu ihtinal hep var malesef. Ya da aniden arabanin icinde kalp krizi gecirebilir ya da karsidan gelen arabadaki sarhos da olabilir. Her ihtimal olabilir. Sen aradaki mesafeni koru, aynalara falan da saga sola donerken dikkat et yeter. Araba kullanip hic kaza yapmayan yok gibi. Cok mukemmel kullannip srn kimseye carpmasan da biri gelip carpabiliyor. Onemli olan arabaya hasar olmasindan cok cana birsey olmamasi. Korkarak araba kullanilmaz. Korku insama daha cok hata yaptirir. Ve araba kullanmak oyle bir gunde olacak birsey degil. Pratik yapmaya devam edin. Merak eymeyin simdi size dar gelen yollar, ustalastikca genis gelmeye baslayacak.
Daha ilk dersten pes mi ettinizİyi günler arkadaşlar. Suan basım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bugün şehir içi araba dersi aldım bir saat. Tam anlamıyla vasat durumdaymışım. Bizim burda kurallara dikkat edilmiyor hiç. Sağ sol sinyal hiç yok. Tam ders bitecek eve geleceğim bir araç az daha vuruyordu kurs arabasına. İyice moralim bozuldu. İlk ders diye mi kendimi bu kadar kötü hissediyorum acaba? Hoca iyisin dedi ama şehir içinde biraz pratik olman lazım demişti.moralim o kadar bozuk ki. Pişman oldum resmen Araba aldığıma. Ders aldıkça daha iyi olur muyum?
Şöyle yerimi alıp yorumları okuyayım,ben de araba almak isteyen biriyim böyle bir konu açabilirimİyi günler arkadaşlar. Suan basım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bugün şehir içi araba dersi aldım bir saat. Tam anlamıyla vasat durumdaymışım. Bizim burda kurallara dikkat edilmiyor hiç. Sağ sol sinyal hiç yok. Tam ders bitecek eve geleceğim bir araç az daha vuruyordu kurs arabasına. İyice moralim bozuldu. İlk ders diye mi kendimi bu kadar kötü hissediyorum acaba? Hoca iyisin dedi ama şehir içinde biraz pratik olman lazım demişti.moralim o kadar bozuk ki. Pişman oldum resmen Araba aldığıma. Ders aldıkça daha iyi olur muyum?
Ay insallah siz direkt trafiğe çıkarsınızŞöyle yerimi alıp yorumları okuyayım,ben de araba almak isteyen biriyim böyle bir konu açabilirim
İnşallah teşekkürlerAy insallah siz direkt trafiğe çıkarsınızsize de nasip olsun araba almak diyeyim ben de
Bugün ben de onu düşündüm. İnsallah bu günleri gülerek hatırlarımİnşallah teşekkürler
Bir gün gelecek ilk denememde şöyle olmuştu diye gülümseyerek anlatacaksınız
Zaten otobüs ve taksiler asiri tehlikeli yaaİnanın burayı görseniz şaşarsınız. Hele şehiriçi otobüsleri sağdan yanaşıp duruyor. Yaya Mı var diye bakmaz direkt geçiyorlar.
Keske ben de Manuel kullanabilseydim ama beceremedimBen manuel kullanıyorum. Zamanla iyi olurum insallah
Size birşey söyleyim ben 12 yıllık şoförüm asla ama asla eşimin ve babamın olduğu arabayı sürmem. Çok nadir hastaysa falan mecbur kalırsam ancak öyle.Eşimle araba sürmeden geliyorum. Yine bir sürü gerginlik yaşadıkBazı şerit hataları yaptım, bir tane ufak çaplı kaza atlattım Ama eşim yanımda devamlı gergin gergin müdahale etmeseydi eminim daha iyi sürerdim. Sonra geldik eve diyor ki işte ben bunları yaşamayayım diye o hocaya o kadar para döktüm Ben de başladım ağlamaya senin yüzünden panik yapıp düzgün süremiyorum diye. Benim hormonlar aldı başını gitti tabi. Diyeceğim o ki bak ben vazgeçmiyorum yine çıkacağım yine hata yapacağım ama düzgün sürmeyi öğreneceğim. Eşim de gerilsin dursun benden önemli değil Sen de vazgeçme sakın
Ben babamla sürünce arabayı çalıştıramadım bileSize birşey söyleyim ben 12 yıllık şoförüm asla ama asla eşimin ve babamın olduğu arabayı sürmem. Çok nadir hastaysa falan mecbur kalırsam ancak öyle.
İnanılmaz çok konuşuyorlar ve insanı canından bezdiriyorlar. Çıkın kendi başınıza öğrenin ama tenha saatler ve yollarda. Bir daha asla eşinizle pratik yapmaya gitmeyin. Benden size tavsiye.
İçim bir tuhaf bir saat sonra dersim varEşimle araba sürmeden geliyorum. Yine bir sürü gerginlik yaşadıkBazı şerit hataları yaptım, bir tane ufak çaplı kaza atlattım Ama eşim yanımda devamlı gergin gergin müdahale etmeseydi eminim daha iyi sürerdim. Sonra geldik eve diyor ki işte ben bunları yaşamayayım diye o hocaya o kadar para döktüm Ben de başladım ağlamaya senin yüzünden panik yapıp düzgün süremiyorum diye. Benim hormonlar aldı başını gitti tabi. Diyeceğim o ki bak ben vazgeçmiyorum yine çıkacağım yine hata yapacağım ama düzgün sürmeyi öğreneceğim. Eşim de gerilsin dursun benden önemli değil Sen de vazgeçme sakın
Suan düşündüm de benim korkum yolları bilmemek. Nerden nereye çıkacağımı bilmediğim için kötü hissediyorum. Dediğinizi mutlaka yapacağım. Yolları öğrenmem lazım sanırımTakip mesafesine her zaman uyun hatta siz 2 araç mesafe bırakın aranızda unutmayın arkadan vuran her zaman suçludur trafikte. Zamanla pratikte ustalaşacaksınız henüz çok yenisiniz kurstan ziyade trafğin sakin saatlerinde mesela sabah 5 gibi aracınızlq çıkıp pratik yapın yolları öğrendikçe çok daha kolay olacak sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?