Yine ben yine eski sevgili?

zhrgms

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
57
3
1
31
Kız az önce yine mesaj atmış. Aşık mı oldun sevdin mi o kızı da silip atrın her şeyi bir çırpıda unutabilir misin yaşananları silmekle demiş. Sevgilim cevap vermemiş. İnstagram şifresi bende görüyorum
Arkadaşlar önceki konumu biliyosunuz. Ya ayrılıcam ya da o kızla artık ben konuşucam. Ayrılmak daha mı mantıklı? Çoğu insan ona döner dedi. Buna hala inanamıyorum..o kıza mesaj atsam uzak dur diye.. Yanlış mı olur bu? Ne yüzsüz kız ya..

Kız terk edilmeyi kaldıramamış hala seviyor belli ki. Siz müdahil olmayın.

Siz birlikte olmadan on ay önce ayrılmış ve ısrarla sevgilin bizden birşey olmaz demiş. Eğer ara ara kız yazdıkça yanına gitmiş olsa derdim hem onu hem seni kullanır diye ama yapmamış. Kızı önemseme bence sevgilinde o kişiye dönmez döneceği varsa da zaten bu şekilde kendini düşürdükçe düşüren bir kiıza dönmez. Bilirim o kabullenememe durumunu ben de yaptım çünkü ama bir yerden sonra mecbur oluyorsun taş basıyorsun kalbine. O kız sevgilinden geçmiş gitmiş. Konuşsan faydası olmaz derim kızla. Sevgilin cevap vermeyerek engelleyerek belki vazgeçmesini sağlar.

Kız az önce yine mesaj atmış. Aşık mı oldun sevdin mi o kızı da silip atrın her şeyi bir çırpıda unutabilir misin yaşananları silmekle demiş. Sevgilim cevap vermemiş. İnstagram şifresi bende görüyorum
Arkadaşlar önceki konumu biliyosunuz. Ya ayrılıcam ya da o kızla artık ben konuşucam. Ayrılmak daha mı mantıklı? Çoğu insan ona döner dedi. Buna hala inanamıyorum..o kıza mesaj atsam uzak dur diye.. Yanlış mı olur bu? Ne yüzsüz kız ya..
kizdan ayrilir ayrilmaz seni mu buldu sacma

Sevgilin bu durumda ne yapacak, onun tepkisi önemli olan bence.

O kıza mesaj atıp kendinş düşürme sakın

Adam o kızı sevmiyorsa bile sizi de sevmiyor bence. O kızdan ziyade beni sevmeyen birinin sevmesi için uğraşmalı mıyım diye düşünün.

önceki konunu bşilmiyorum ama ben gidip yolardım o kızı

Ee hani sevgilin engellemisti kizi nasil hala mesaj atiyor ?
Ben mi yanlış hatirliyorum ?
Empati yapiyorum da biriyle bi iliskiye başlasam yogun duygular hissetsem eskiden de boyle mesajlar alsam iliski tehlilkeye girer diye engellerim silerim. Ki zamaninda yapmistim da hesaplarimi dondurup kaybolmustum ortadan iliskime bakmistim.

Ee hani sevgilin engellemisti kizi nasil hala mesaj atiyor ?
Ben mi yanlış hatirliyorum ?
Empati yapiyorum da biriyle bi iliskiye başlasam yogun duygular hissetsem eskiden de boyle mesajlar alsam iliski tehlilkeye girer diye engellerim silerim. Ki zamaninda yapmistim da hesaplarimi dondurup kaybolmustum ortadan iliskime bakmistim.
Kız instagram yazmış engelli değildi oradan. Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durjm böyle. Sizce güvenilir mi?

sevgiliniz ne cevap verecek acaba çok merak ettim
Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durum böyle.

Sen yuzgoz olma

Sevgilinin tavri onemli.

Sevgilin net ve kararli olursa.illa ki vazgecer

Sen sevgilini kararli olmaya zorla

Nekadar zaman gecmis ikinizin arasinda?

Sevgilin instgdamki mesajlari okuduğunu dusunuyo olabilir çünkü kıza verdigi cevaplar sanki siizn okudugunuzu düşünerek yazmiş gibi geldi bana
Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durum böyle.

Kıza birşey yazma . Madem adam su an çok aşık değilse de bir yola çıkmış seninle kararlı sende onun için uğraş eğer cidden seviyorsan

Back
X