Yine ben.Yine saçma sapan olaylar

Yassmiy33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
326
112
103
28
Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin çok kötü olduğunu düşüneceksiniz ama tek konu açtığım alan ilişkim ve güzel bir ilişkim vardı birkaç saygısızlığı saymazsak.İçinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mülakatları bekliyorum.Lütfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugün 13. Gün oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın üzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gündür konuşmuyoruz.Neden bana göre çok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada güçsüz biri olduğumu düşünmüyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gün dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gün boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini düşünüyordum ancak geçen attığı durumu gördüm.Canım açıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken böyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama çok farklıyım ilk defa bu kadar üzgün ve güçsüz hissediyorum kendimi.Seven böyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,güzel dille uyarılarınıza çok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kaç gündür deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İçimdr çok çok büyük bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay öncede tartışmıştık 13 gün konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..

Bende senin gibi düşünürüm cevabı kendine vermişsin seven bu kadar dayanır mı. Seviyo olsa bile senin sevdiğin gibi sevmiyor . Sen dayanamadığını her anında olduğunu dile getirirken o merak edip durumlarına bakmayı geçtim arayıp sormuyor bile. Ve erkekler düz mantıktır ince detayı düşünmez kafasında bitirmiş olsa gerek ki böyle davranıyor. Daha yolun başında böyleyken yolun sonunu hayal et ve kendin için güzel bişey yap unutmaya çalış en doğrusu bu gibi..

Lütfen mesaj atmayın. Sabır en güzel çözüm. Sizi gerçekten isteyip istemediğini ancak bu şekilde anlayabilirsiniz. Kıymetinizi anlamadı gerek. Eğer yine siz bir adım atarsanız en küçük bir olayda “ Sen geri geldin, sen istedin” diyebilir. Kalbinizi ferah tutun ve şuna yürekten inanın: Eğer sizi gerçekten seviyorsa, istiyorsa geri gelecektir. Erkekler gerçekten istiyorsa aşmayacakları engel olmuyor genelde. Gelmiyorsa da güle güle.

aslında elinize, ilişkinizi gerçekten sınama fırsatı geçmiş, iyi yönden bakın derim...
sevgiliniz eğer gerçekten sizi seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa, eninde sonunda tıpış tıpış mesaj atar :kahve:
tahminimce şuan mesaj atmamasının sebebi de daha önce sen attığın için senden bekliyor olması. iradeli olun ve mesaj atmayın. eğer hayat arkadaşı değilde her problemde huyuna gidip alttan alacak bir köle istiyorsa da bırakın mesaj falan atmasın önünüze bakın.
inanılmaz güzel bir mesleğiniz var, idealistsiniz ve insanlar da eminim ki imrenerek bakıyordur. daha iyisini bulacağınıza hiç şühem yok. erkek arkadaşınızın egosunu biraz şişirmişsiniz ve kıymetinizi bilmiyo gibi geldi bana.sakın özgüveninizi düşürmeyin, ona hiç te muhtaç değilsiniz...dik durun

sizinki de alışkanlık olmuş olabilir mi? sevdiğinizden emin misiniz? daha önce de ayrılmışsınız belli ki geçinemiyorsunuz.
tamam ağladınız ettiniz ancak bu zamanı kendi lehinize kullanın derim. ne istediğinizi düşünün. 6 sene uzun zaman deve kini güdüp aramıyorsa belki de hayırlısı budur.

Arala yazma sık disini. Ben dr ayrildim bir 40 gün gecti üstünden, hala üzülüyorm ama asla aramadim aramam da. Cünkü deger görnüyordum.

Siz birbirinizi sevmiyorsunuz. Adam zaten sevmiyor, o gayet net açık. Ama sen de sevmiyorsun bence, sadece bağımlı olmuşsun. Bağımlı ilişkiler sigarayı bırakmak gibidir, ilk günler çok acı verir.

Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin çok kötü olduğunu düşüneceksiniz ama tek konu açtığım alan ilişkim ve güzel bir ilişkim vardı birkaç saygısızlığı saymazsak.İçinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mülakatları bekliyorum.Lütfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugün 13. Gün oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın üzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gündür konuşmuyoruz.Neden bana göre çok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada güçsüz biri olduğumu düşünmüyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gün dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gün boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini düşünüyordum ancak geçen attığı durumu gördüm.Canım açıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken böyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama çok farklıyım ilk defa bu kadar üzgün ve güçsüz hissediyorum kendimi.Seven böyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,güzel dille uyarılarınıza çok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kaç gündür deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İçimdr çok çok büyük bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay öncede tartışmıştık 13 gün konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..
Muhtemelen gçrüştüğü başkası var. Bir erkek günlerce ortadan kaybolabiliyorsa yğksek ihtimal sebebi hudur. O sebeple de bence ben ne yaptım kendi kendinizi yemek yerine biraz sorun soruşturun derim.

Hakimler 3-4 yılda bir şehir değiştirmek zorundalar...Sana dönse bile peşinden her yere gelebilecek mi sence veya uzak ilişki sürer mi böyle?
İnanın gelir o konuları hiç kafama dahi takmadım.Biz 6 senedir uzak yürütüyoruz zaten.Uzak dediğim şehirlerimiz yakın ancak 2-3 ayda bir yüzyüze görüşüyoruz benim bazı prensiplerimden ötürü.Mesela en son 6 ay önce görüştük kendisiyle virüs felan derken

Bende senin gibi düşünürüm cevabı kendine vermişsin seven bu kadar dayanır mı. Seviyo olsa bile senin sevdiğin gibi sevmiyor . Sen dayanamadığını her anında olduğunu dile getirirken o merak edip durumlarına bakmayı geçtim arayıp sormuyor bile. Ve erkekler düz mantıktır ince detayı düşünmez kafasında bitirmiş olsa gerek ki böyle davranıyor. Daha yolun başında böyleyken yolun sonunu hayal et ve kendin için güzel bişey yap unutmaya çalış en doğrusu bu gibi..
Evet benim canım çok açıyor.Hep onun daha çok sevdiğini düşünürdüm,herkeste öyle derdi ancak bu yaşadıklarım öyle söylemiyor.Durumlarıma geçen defa da bakmıyordu sorduğumda bilerek bakmadım demişti

Merhaba; 6 yıllık ilişkide 13 gün görüşmemiş olmanız sorun mu gerçekten? yani bu kadar uzun bir ilişkinin 1 ay bile nefes alması hoş görülmelidir kanımca. İlişkinin bitip bitmediğini sizin anlamanız için de yeterli bir ilişki süreniz var. Sizi sevdiğini bundan 1 ay önce hala güçlü bir şekilde hissettiren adam isterse 1 ay görüşmesin ama yine geri döner. Ama durum tam tersi ise; yani adam size uzaksa ve eski sevgiyi bundan bir ay önce de hissetmemiş iseniz ilişkinin bittiğini kabul etmek istemeyen taraf sizsiniz demektir. Yani Mesleğinizle ilişkilendirmek istemiyorum ama yanlış-doğru, iyi -kötü kavramlarını ayırt edecek yetkinlikte olduğunuzu düşünüyorum. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

6 yıllık ilişki olmaz, olursa da böyle olur.
Kesinlikle haklısınız.İnanın bana kalsa bu kadar uzatmazdım ona kalsa da öyle ama meslek durumu sıkıntılıydı ondan ötürü.Yoksa bu kadar uzun süreli ilişkilere bende sıcak bakmıyorum

Daha önce mesaj attığınız için yine ilk adımı sizden bekliyor sanırım. Bu arada yanlış anlayacak ne yazmıştınız?
Belki yanlış anlamadı ben ağır konuştum bilmiyorum.Bana sorsanız kendi açımdan ağır değildi ancak o an ki sinirle söylenmiş bir cümleydi.Özel durumum yakındı,hayat teşkalesi bazı sağlık sorunları derken aşırı asabileştim son 1-2 aydır.Beni anlamıyor kimse sanki öyle bir ruh halindeydim.Seni çok sevdiğim için yanındayım.Çok farklıyız biz.Sevmesem durmazdım.Ama sevdiğim için kalbime engel olamıyorum dedim kendisine

Lütfen mesaj atmayın. Sabır en güzel çözüm. Sizi gerçekten isteyip istemediğini ancak bu şekilde anlayabilirsiniz. Kıymetinizi anlamadı gerek. Eğer yine siz bir adım atarsanız en küçük bir olayda “ Sen geri geldin, sen istedin” diyebilir. Kalbinizi ferah tutun ve şuna yürekten inanın: Eğer sizi gerçekten seviyorsa, istiyorsa geri gelecektir. Erkekler gerçekten istiyorsa aşmayacakları engel olmuyor genelde. Gelmiyorsa da güle güle.
Çok haklısınız seven insana engel yoktur

Back
X