Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin çok kötü olduğunu düşüneceksiniz ama tek konu açtığım alan ilişkim ve güzel bir ilişkim vardı birkaç saygısızlığı saymazsak.İçinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mülakatları bekliyorum.Lütfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugün 13. Gün oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın üzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gündür konuşmuyoruz.Neden bana göre çok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada güçsüz biri olduğumu düşünmüyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gün dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gün boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini düşünüyordum ancak geçen attığı durumu gördüm.Canım açıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken böyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama çok farklıyım ilk defa bu kadar üzgün ve güçsüz hissediyorum kendimi.Seven böyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,güzel dille uyarılarınıza çok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kaç gündür deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İçimdr çok çok büyük bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay öncede tartışmıştık 13 gün konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..