6 yıllık bir ilişki... Koskoca 6 yıl, ömrünüzden ayırdığınız.
Önceki konularınıza da bir göz gezdirdim yanlış bir yorumda bulunmamak adına. Hukuk mezunusunuz ve sanırım erkek arkadaşınızla tanıştığınızda üniversiteye yeni başlamıştınız. Sizin hayallerinizi gördü, gelecek planlarınızın farkındaydı. Peki gerçekten bir çaba sarfetti mi acaba? Nasıl olur bu kız hakim olmak istiyor gelecekte, nasıl olacak bu iş, ben de bir şeyler yapmalıyım diye düşündü mü gerçekten? Eğer seviyoruz bir şekilde olur diye düşünüldü ise zamanında, 6 yılda bazı duyguların önüne realite geçmeye başlamıştır mutlaka. Bugün tanışmış olsaydınız bu kişiyle, sizden önceki hayatını değerlendirmeye almazdım fakat şu noktada oldukça önemli.
Bu ilişkinin fedakarlık yapan tarafı hep siz olmuşsunuz bana göre. Soruyorum size, değdi mi gerçekten? Bunlara değecek biri olmadığını kendinize itiraf etmeyi düşünüyor musunuz? Kendi değerinizin farkına ne zaman varacaksınız? Yalnızca tek tarafın çabaladığı ilişkiler sağlıksızdır.
Umarım yazdıklarım üzerine düşünürsünüz gerçekten ve sizde bir aydınlanma yaşatır. Aksi taktirde mutsuz olacağınıza maalesef eminim. Hakimlik sınavını kazanmışsınız. Başarılarınızı benimseyin ve kendinizi sevmeye çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.